46 Views 1 Like 6 Comments
Ellia
By Published on January 10, 2019

De la începuturi și până astăzi, dinainte de Hristos și până astăzi, politica și privilegiile sale,  a dus la trădări grave cu executii oribile. 

Domnitorul Radu de la Afumati a domnit în Țara Românească 5 ani și a dus peste 20 de bătălii cu oastea otomana,chiar în perioada lui Soliman Magnificul, căruia i s-a dus capul într-un butoi cucmiere, dovada că domnitorului a fost executat.

Acesta este doar un exemplu al trădării de neam și țară. O profesoară de istorie îmi spunea acum multi ani că " romanul a fost și este un neam de tradatori". Nu suntem singurii, dar la noi se vede involuția noastră ca țară, se simte preocuparea boierilor pentru cu totul altceva decât pentru ce sunt platiti din bani publici. Noi stam si ne uitam cum ni se scurg banii din buzunare și la vară ne ducem să-i votam inconstient.

https://stiri.latimp.eu/foto-domnul-razbunarii-crestine-si-al-mandriei-romanesti-cum-a-ajuns-capul-unui-domnitor-la-suleiman-magnificul/

1 people like this.
Ellia
interesant ar fi sa discutam punctual, sa dam exemple exacte din istoria despre care vorbesti. De pilda in istoria Frantei, in timpul lui Filip cel Frumos, chiar el insusi s-a folosit de banii Cavalerilor Templieri, a fost de acord cu cruciadele lor, pentru ca asta insemna bani la visteria Frantei, ...View more
January 10, 2019
C
Descopera.ro ?! Alt site de mare angajament. Destepti.ro oare nu este? Ala ar trebui sa le contina pe toate cate sunt si vor fi pe pamant.
January 10, 2019