35 Views 2 Likes 2 Comments
Ellia
By Published on February 5, 2019

Ce ne asteptam si despre care am fost anuntati ca se va intampla, se intampla. Incet incet tara noastra se indreapta spre o usa stramta, in care incapem unul cate unul pentru a da explicatii. Libertatea de exprimare, ah...ce iluzie dulceaga, libertatea de exprimare, va ramane libera sub pat (dar atentie!!!, ca trebuie verificat inainte sa intri sub el) sau eventual sa vorbesti ironic ( ca nu toti prostii se prind la ironie), sau sa-ti sufli mucii in batista si sa marai nemultumit. O sa facem toate astea. Si cu toate astea tot o sa gasim intotdeauna un motiv de ranjet prostesc, care nu ne va mai ajuta la nimic. Dar e un ranjet original, de ras sau plans...vom vedea.

https://stiri.latimp.eu/politist-cercetat-disciplinar-din-cauza-unui-comentariu-pe-facebook-la-copiii-si-nepotii-vostri-nu-va-ganditi-egoistilor-analfabeti/

Poza aceasta am facut-o  la Curtea domneasca din Targoviste si reprezinta o poarta a unei inchisori din timpul lui Vlad Tepes, care era singura sursa de lumina,  si ultimul drum pe care-l facea condamnatul.

2 people like this.
Johnny
Va trebui sa acceptam totul in tacere....se vor aduce numai laude la adesa politicienilor
February 5, 2019
Ellia
tacerea e o forma de aprobare a ceea ce se intampla. eu zic ca parerea trebuie exprimata, fara sa jignesti pe cineva, fara injuraturi sau jigniri. se poate si asa, dar sa tacem, in niciun caz.
February 5, 2019