60 Views 2 Likes 9 Comments
Ellia
By Published on February 5, 2019

Câteodată mă întreb de ce își doresc oamenii copii ?. Știu, e o întrebare pe care și-au mai pus-o multi, dar nu multi au avut curajul sa meargă până la capăt, sa afle adevărul despre motivul venirii lor pe lume.

Motivele deja știute și repetate peste tot:

- "te-au dorit.."

- " e in firea legăturii dintre o femeie și un bărbat să aibă mostenitori"

- " așa e tradiția"

- "nu se poate o relație fara copii, altfel bărbatul ar fi considerat impotent, iar femeia stearpă"....și așa mai departe.

Mai sunt câteva motive, care, in general nu sunt spuse cu glas tare, dimpotrivă, sunt aruncate undeva in abisul pierdut al mintii. "Ești rezultatul unui viol", sau "...al unei nopți întâmplătoare".

Evident, mai avem și celebrul decret din anul 1968, când Ceaușescu a interzis avortul și a dat lege ca acesta sa devina legal după nașterea a 4 copii.

În articolul de mai jos avem un tip care și-a dat, sau își va da părinții în judecata pentru că i-au dat viata. Ei da, asta da copil original. 

Știu că mulți dintre voi, știți părerea exclusiva a părinților voștri,  in legatura cu ziua conceperii și nașterii voastre și nu vreau sa va stric buna imagine pe care o aveți despre acestia. Îmi pun și eu întrebări, pentru că am certitudinea, că mulți dintre noi suntem aduși pe lume pentru statistica, și pentru a demonstra celorlalți virilitatea dar și fertilitatea părinților noștri. 

Nu putem întreba copiii in momentul conceperii lor, daca e bine să-i aducem pe lume, dar putem să ne întrebăm pentru ce o facem: Sa demonstram cuiva ceva, sau pur și simplu pentru că îi dorim cu adevărat?

Copiii nu sunt niste păpuși sau niste maimuțoi cu care sa ne jucam și care să ne ajute să ne îndeplinim planurile pe care noi le-am ratat. Nu avem dreptul să le trasam un destin și să-l ignorăm pe-al lor.

https://stiri.latimp.eu/un-tanar-anti-natalist-vrea-sa-si-dea-in-judecata-parintii-ii-iubesc-dar-m-au-facut-pentru-placerea-lor/amp/

2 people like this.
Ellia
si...asta inseamna ca totul a evoluat in jurul nostru, de la masina lui Ford, de la locomotiva cu carbuni, de la tramvaiul tras de cai, de la spalatul rufelor cu mana la masina automata, omul a ramas la fel, o mare parte din gandirea lui, nu s-a schimbat, asa cum nici teorema lui Thales nu s-a schim...View more
February 6, 2019
C
Pentru ca ceea ce s-a schimbat mai mult este mediul, care are legatura mai mult cu constientul, iar mediul este influentat in mod deosebit de catre elite, cat si de cei pe care lumea ii percepe drept elite. Va mai dura pana cand aceste schimbari vor surveni la nivelul subconstientului. Fereasca Dumn...View more
February 6, 2019 Edited
Ellia
Cred că tot oamenii își aleg elitele, pentru că trăiesc în grupuri, așa cum pe vremuri trăiau în triburi, și e normal ca dintr-un grup să iasă unul sau mai multi "capi", care sunt acceptați fara vreo analiza științifică elaborată. Ii recunosc și li se supun, și-i imită, uitând că fiecare are propria...View more
February 6, 2019 Edited