73 Views 1 Like 10 Comments
Ellia
By Published on February 7, 2019

„Am fost acuzat că de ce ţin rezervele în străinătătate. De parcă le ţin eu, parcă sunt ale mele. Unde vreţi nene să le ţinem? Sunt rezerve internaţionale, credeţi că euro şi dolarii stau în beci la Banca Naţională? Stau în conturi”, a spus guvernatorul.

În iulie, BNR respingea orice insinuare care pune în discuţie certificarea şi legalitatea administrării rezervei internaţionale.

„În emisiunea moderată de dna Oana Zamfir, în data de 22 martie a.c., la postul de televiziune Antena 3, au fost făcute din nou acuzaţii – la care BNR a răspuns în mod repetat – în legătură cu rezerva de aur a României, de către dl. Lucian Isar şi acceptate fără verificare de către moderatoarea emisiunii. Deşi BNR a pus la dispoziţie o serie de date în legătură cu rezerva de aur a Românei şi explicaţii de fond în legătură cu administrare acesteia, informaţiile publice menţionate au fost ignorate şi răstălmăcite fie din neînţelegere, fie cu vădită rea intenţie. Mai mult, unele date au fost citate trunchiat. BNR respinge ferm orice insinuare care pune în discuţie certificarea şi legalitatea administrării rezervei internaţionale. Administrarea rezervei de aur se face conform prevederilor legale în vigoare care conferă atribuţii şi responsabilităţi clare BNR (păstrare, depozitare, administrare, auditare)”, preciza BNR într-un comunicat.

sursa: https://stiri.latimp.eu

1 people like this.
Ellia
a mai avut eroarea asta mai demult, nu trebuia sa o bagi in seama si asa nu se omoara lumea pe aici. oricum multumesc, si daca nu-ti da pace, lasa-l asa, ca viata multa nu mai are...
February 8, 2019
acum pot spune sigur ca a fost ceva mai mult decat o eroare, intai a fost atacat siteul de stiri ..apoi (prin el) s-a incercat sa se intre aici, nu foarte grav (nici nu au ajuns in baza de date pentru ca are firewall), dar l-am inchis pana maine seara, cand o sa-l reinstalez in alta parte....
February 9, 2019 Edited
Ellia
asta am banuit si eu, ca cineva n-a avut loc de noi. multumesc inca o data
February 9, 2019