22 Views 2 Likes 2 Comments
Johnny
By Published on March 14, 2019

Ce este sufletul? Este adevărat că la câteva minute după ce o persoană moare, corpul este cu 21 de grame mai ușor?

 

Einstein susținea prin faimoasa sa teorie că această pierdere este transformată în energie. Au fost realizate studii pe muribunzi și s-a constatat că, înainte cu câteva secunde de a muri, în organism se produc fenomene ciudate. Mai mult, organismul este înconjurat de un halou.

Prima încercare de a măsura greutatea sufletului a fost realizată în anul 1901, de către un cercetător american. Acesta a măsurat greutatea corpului unor persoane, imediat după ce au murit, și a constatat diferența de 21 de grame.

 

Experimentul a fost repetat pe câini. În acest caz, nu au fost înregistrate diferențe între greutatea corpului înainte și după moarte.

În anul 2009, un alt medic american a făcut o altă descoperire. Înainte de moarte, indicele spectrului bipolar are o valoare de 40. Imediat după moarte, acesta ajunge la valoarea de 20.

 

Medicul a concluzionat că în organism se produce un fenomen de descărcare electrică. Celulele creierului eliberează un ultim impuls electric.

 

În momentul în care o persoană moare, se formează în jurul corpului un halou care este datorat câmpului energetic uman.

Specialiștii sunt de acord că în momentul în care se produce moartea, se manifestă fenomene care nu au fost elucidate în totalitate. Moartea este trecerea de la conștiința obișnuită la una superioară. Această afirmație este susținută de mulți specialiști. Conștiința superioară are proprietăți spațio-temporale excepționale.

În toată această perioadă, pacientul știe că va muri, dar are o stare de liniște interioară. Mulți dintre ei au viziuni, lumini, tunel. Are loc apoi, fenomenul de decorporalizare și implicit, de percepție a timpului și a spațiului într-un alt mod.

Toate aceste transformări i-au făcut pe specialiști să susțină că nu sunt halucinații. Mai greu de explicat au fost aparițiile unor entități divine sau spirite.

Sufletul nu numai că poate fi cântărit, el poate fi văzut sub forma unui spectru. Sufletul este energia neconsumată care părăsește corpul.

Sursa:

2 people like this.
suflu...suflare, respiratie...asta e tot, Einstein e bagat in toate falsurile de pe net, dar nu a vorbit niciodata despre "suflet", era si ateu, afirmatiile din acest articol sunt pure fantasmagorii, acea masuratoare a greutatii a fost facuta intr-un mod arbitrar (trasa de par) si e considerata de ...View more
March 15, 2019 Edited
Ellia
M-am apucat să-mi croșetez un pulover. Am pus pe andrele 100 de ochiuri și pe măsură ce puloverul capăta forma,mi-am dat seama că pe ici pe colo am ochiuri scăpate. Mă apuc sa numar, 25 la număr. Greutatea sufletului meu sta in 85% ceva bun-bunicel, iar cei 25 la sută rămân răutății, gândurilor re...View more
March 15, 2019 Edited