Johnny1
by on January 25, 2021
204 views

 

Ieri m-a sunat o prietenă și mi s-a plâns de noul ei partener. Sunt într-o relație de doar câteva luni, dar a suferit de parcă ar fi căsătoriți 10 ani. Am vorbit cu ea și i-am spus că este timpul să nu se mai tortureze așa. O astfel de relație nu este pentru ea. Vârsta este de vină.

Am evidențiat 5 motive pentru care nu merită să începi o relație cu bărbații după 50 de ani.

1. La 50 de ani – este momentul potrivit să începi să trăiești pentru tine.

Femeile tind să se dedice complet relațiilor lor. Se sacrifică pentru bărbați. Iar la maturitate acest lucru doar se înrăutățește. Cred că la această vârstă este momentul perfect să începi să trăiești pentru tine. Să nu mai trăiești pentru cineva. Acum e timpul tău.

2. Bărbații maturi sunt morocănoși și aroganți. 

Din cauza vârstei și a tinereții dificile, mulți bărbați se schimbă atât de mult, încât nici nu-i recunoști. Ei întotdeauna sunt nemulțumiți de ceva și se agață de orice. Femeile nici măcar nu ar trebui să facă cunoștință cu asemenea bărbați. Din cauza energiei lor rele și a negativității, femeilor le va fi foarte dificil din punct de vedere psihologic.

3. Ascund multe secrete

Prietena mea mi-a spus că atunci când s-a întâlnit pentru prima dată cu partenerul ei, acesta i-a spus că deține mai multe bunuri imobile în străinătate și câștigă câteva sute de mii pe lună. Totul s-a dovedit a fi o minciună. Când s-a îndrăgostit deja de el, acesta i-a spus adevărul. Din cauza iubirii a și rămas cu el. La maturitate bărbații pot păstra secrete și mai urâte.

4. Are obiceiuri incorigibile

Bărbatul de 50 de ani nu mai poate fi obligat să se schimbe. Dacă îi place să conducă mașina cu 100 km / h și să-și asume riscuri, atunci puțin probabil își va schimba acest obicei de dragul unei femei. Să începi o relație cu un astfel de bărbat – înseamnă să-ți irosești nervii.

5. Energii incompatibile. 

Dacă femeile după 50 de ani încă înfloresc, atunci bărbații devin pasivi. Ei nu-și doresc diversitate în viață, sunt mulțumiți de unul și același lucru. Tratează totul cu indiferență. Iar femeile, dimpotrivă, vor să trăiască. Această incompatibilitate este cea care strică relația.

Relațiile începute la vârsta adultă nu durează mult. Dacă partenerii sunt împreună de mult timp, atunci da, ei pot petrece bătrânețea împreună. Dar nu le-aș recomanda femeilor să înceapă o relație după  50 de ani. Există mai multe dezavantaje decât avantaje.

Post in: Society
2 people liked this
AnnaE
Relațiile după 41 de ani sunt cele mai cele. Dupa 50 de ani sunt nașpa. Așa că dacă ați pierdut trenul de 40....vai va...ăla de 50.
Like January 25, 2021
Johnny1
Nu stiu ce sa zic ...dar eu mai am cateva zile pana la 50 ..poate prind trenul pe ultima suta de metri 1f600.png1f600.png
Like January 25, 2021 Edited