965 Views 2 Likes 47 Comments
Johnny1
By Published on September 13, 2018

 

Nu stiu cum sunteti voi dar eu sunt un traditionalist,pentru mine familia este formata dintr-un barbat si o femeie. Din cate am citit homosexualii au ajuns sa aiba mai multe drepturi decat familia normala asa cum o stim noi.Dar poate pana acum familia formata dintr-un barbat si o femeie a fost gresit si adevarata famile este formata dintr-un barbat/barbat sau femeie/femeie.

Pe 7 octombrie va fi referedumul  familiei...votati fiecare ce doriti

"Eu am urmarit evoluţia drepturilor la homosexualii din Canada, și treaba stă cam așa:
La început au zis ca ei nu vor absolut nimic, doar să fie acceptaţi. Au fost acceptaţi.

După aia au vrut sa fie consideraţi oameni normali (nu oameni cu probleme psihologice, așa cum erau declaraţi ei în urmă cu 20 de ani). Au fost.
Dupa aia au vrut o zi dedicată lor, Gay Parade. Au primit-o și pe asta. Dar o zi nu a fost de ajuns. Anul asta au avut o lună întreagă dedicată lor. Luna iunie. Steagurile curcubeu au fluturat timp de o lună pe toate instituțiile publice. Să nu mai zic câtă atenție li s-a oferit în mass media.
După aceea au vrut drepturi, să se căsătorească și să aibă copii. Li s-a dat și asta. După aia au vrut ca niște copii inocenţi să înveţe la școli toate mizeriile pe care le fac ei (sex anal, oral), să înveţe de identitatea de gen. S-a făcut și asta.
Anul acesta o Universitate creștină de avocaţi din Canada a fost dată în judecată de homosexuali pe motive de discriminare. Universitatea a pierdut procesul.
Tot anul ăsta statul a înființat un program prin care ajută studenții să își găsească un loc de muncă pe timpul verii. Problema e că tu, companie, nu poţi participa la acest program decât dacă semnezi o hârtie potrivit căreia ești de acord să angajezi homosexualii. Prin urmare, statul canadian a fost dat în judecată de companiile care au valori creștine.

Deci homosexualii au tratament special, încalcă toate drepturile celorlalți, și tot ei sunt victimele?
Vă sugerez la cei care staţi în România, să nu faceţi nici un compromis. Nu cedaţi absolut deloc, nimic. Sunt și ei oameni, nu-i urâţi, nu-i bateţi, nu-i înjuraţi. Dar nu acceptaţi să vă calce în picioare valorile și principiile.
E dreptul vostru să vă apărați valorile."

Preluata de la un roman rezident in Canada

 

 

Categories:
2 people liked this
AnnaE
În armată SUA sunt acceptați si homosexualii. După lupte grele cu prejudecățile. Probabil că sunt peste tot dar nu toți se declară de altă orientare. Pentru mine a fost un soc să aflu acum câțiva ani ca Richard Chamberlain e gay. Ca actor a avut roluri de bărbat macho cu priza la femei.
Like September 14, 2018
daca nu razi la poantele lor, daca nu te imbraci ori nu iti place muzica lor, daca nu iti doresti ce isi doresc ei, vei fi fara indoiala suspect ...si de homosexual, asta e natura umana, asta e traditia de kkt, si nu e prima situatie cand un om trebuie sa se ridice mai ales contra lui insusi ca sa-... View more
Like September 15, 2018 Edited
teologii ...ce se poarta precum agitatorii fascisti penibil platiti ai acestui referendum oribil, sunt paganii cu spoiala de cristos, acel saul din tars, adica sfantul Pavel, zice limpede, "totii oameniii sunt nascuti in pacat" si nici macar unul dintre noi nu e mai breaz, iar, ce face biserica noa... View more
Like September 15, 2018 Edited
moldovenii sunt acum indeobste cunoscuti la rau, dar tara noastra, Romania, e facuta de moldoveni invatati la Paris si Berlin, sa se stie, fara ei nu exista Romania, domnitorul nostru, Alexandru Ioan Cuza, a fost primul care a inteles nevoia ...prima noastra nevoie, si a luat pamanturile bisericii... View more
Like September 15, 2018 Edited