159 Views
Ellia
By Published on September 17, 2018

Horoscop zilnic – 18 septembrie 2018

BERBEC – E o zi liniștită, fără evenimente deosebite. Ai ocazia să-ți pui ordine în gânduri. Fii sigură pe tine și nu ceda în fața partenerului dacă crezi că nu a procedat corect. Muncești cu plăcere, ești energică și voioasă. Colegii te admiră.

TAUR – Mergi în vizită la niște prieteni vechi, pe care nu i-ai mai văzut de mult. Depănați amintiri plăcute. E posibil să începi o relație cu un fost coleg de școală. Amândoi v-ați schimbat mult de când nu v-ați mai văzut. Primești un ajutor nesperat din partea unui coleg. S-ar putea să-ți țină locul la serviciu.

GEMENI – Nu poți refuza toate invitațiile la diferite evenimente, ar trebui să ieși și să socializezi. Insistă ca partenerul tău să meargă cu tine oriunde te duci. Încercați să faceți cât mai multe lucruri împreună. Te simți împlinită din punct de vedere profesional. Cariera ta este în ascensiune.

RAC – Ai uitat de griji și astăzi te simți bine alături de familie și prieteni. Te gândești să-i faci o surpriză partenerului de viață. S-ar putea să fie ziua lui. Ai de ales între două joburi și nu știi pe care să-l alegi. E o decizie grea pentru tine.

LEU –  Cineva te acuză că ai fost nedreaptă și te străduiești să-i demonstrezi că nu e chiar așa. Dacă ești singură, s-ar putea să primești o invitație la o cafea din partea unui bărbat care este atras de tine și vrea să te cunoască mai bine. Ești foarte solicitată la serviciu și abia ai timp să mănânci ceva. Nu neglija să te hidratezi!

FECIOARA – Chiar dacă weekend-ul abia a trecut, ție nu-ți pasă și te distrezi ca și cum ar fi ziua ta liberă. Îți place să fii în centrul atenției și să sucești mințile băieților. E o joacă pentru tine. Pentru a câștiga mai mulți bani ai fi în stare să încalci anumite reguli. Mare atenție!

BALANTA – Ai preocupări financiare, strângi sau dai niște bani. Ești foarte atentă și îi numeri de mai multe ori, ca să nu greșești. Iubitul îți ascunde ceva. Nu mai crede tot ce-ți spune! Aștepți cu nerăbdare rezultatele unui examen. Ai emoții foarte mari.

SCORPION – Nu ai dormit bine azi-noapte din cauză că ți-a fost rău. Ai mâncat ceva ce nu ți-a priit. Ești optimistă din punct de vedere sentimental, ai convingerea că îți vei găsi în sfârșit jumătatea. Se aud zvonuri în legătură cu o mărire de salariu. Ți-ar prinde bine niște bani în plus.

SAGETATOR – Gândește pozitiv și vei vedea cum viața ta se va schimba în bine! Fii mult mai relaxată! Dacă partenerul nu-ți aduce pacea sufletească de care ai atâta nevoie, s-ar putea să-ți fugă ochii după alți bărbați. Ia în serios relația în care ești acum! Refugiul tău din fața tuturor problemelor se află în muncă. S-ar putea să rămâi intenționat peste program.

CAPRICORN – Te simți lipsită de energie. Ai nevoie de încurajări și de suport moral din partea familiei. Te-a cuprins gelozia din cauză că partenerul te-a neglijat în ultimele zile. S-ar putea să vă certați. Mergi la serviciu fără tragere de inimă. Te gândești numai la problemele tale personale.

VARSATOR – S-ar putea ca o infecție să-ți dea bătăi de cap. Trebuie să te programezi neapărat la medic. Dacă stai și despici firul în patru există riscul să te cerți cu partenerul tău. Fii mai relaxată! Lipsa de comunicare poate duce la răcirea relațiilor cu colegii, șefii. Fii mai sociabilă!

PESTI – Anumite probleme de sănătate te împiedică să pleci la drum. Ar trebui să stai mai mult în pat. Relația cu iubitul tău se poate răci dacă din când în când nu vă mai faceți declarații de dragoste. Amândoi aveți nevoie de iubire. E posibil să trebuiască să pleci în delegație. Pregătește-te pentru un drum lung și obositor.

Categories:
Be the first person to like this
Be the first person to like this