181 Views
Johnny
By Published on September 19, 2018

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au șansa astăzi de a pune bazele unui proiect cu desfășurare pe termen lung, însă este foarte important să se facă înțeleși de cei din jur, să-și exprime clar și la obiect ideile și condițiile. Configurația astrală nu susține interacțiunea socială, prin urmare și dialogurile pot fi greoaie. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi atenționează asupra unor neînțelegeri cu prietenii. Pe de altă parte, nativii pot primi vești mai puțin plăcute din partea acestora.

Taur

Cei născuți în zodia Taur ar putea primi vești de peste hotare sau ar putea să-și facă un plan de călătorie în străinătate. Unii nativi se preocupă de partea financiară, în timp ce alții se preocupă de obținerea unui credit sau împrumut. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să se poarte mai frumos cu partenerul de cuplu. În această direcție pot apărea mustrări de conștiință și păreri de rău vizavi de propriul comportament.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni pot trece printr-un adevărat proces de conștiință în urma căruia să caute o direcție benefică lor spre care să se îndrepte. Frământările lor pot să implice fie relația de cuplu, fie relația cu un prieten, fie cu o rudă aflată în străinătate. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere acestora să rezolve un context care are legătură cu o călătorie sau cu un curs de perfecționare care se petrece în alt oraș, în altă zonă, chiar în altă țară.

Rac

Cei născuți în zodia Rac caută să obțină un împrumut sau chiar să facă un credit la bancă pentru a-și acoperi unele datorii și cheltuieli urgente. O serie de nativi își îndreaptă atenția către persoana iubită și doresc să ducă relația la alt nivel. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește pe aceștia să fie atenți la actele pe care le semnează și la contractele pe care le negociază, unde pot exista mici detalii care să nu fie pe placul lor.

Leu

Cei născuți în zodia Leu au parte de o zi dificilă la locul de muncă, cu multe sarcini de rezolvat, însă pot primi sprijinul colegilor. Nici în familie situația nu va fi foarte liniștită, discuțiile în contradictoriu pe teme gospodărești făcându-și simțită prezența. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să aibă mai multă grijă la sănătate, deoarece pot apărea unele disfuncții organice de natură să le strice buna dispoziție și să le îngreuneze activitățile

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară s-ar putea trezi în mijlocul unui conflict la locul de muncă. Nativii pot fi sâcâiți de șefi sau de sarcini mărunte pe care trebuie să le rezolve rapid. Contextul amoros rămâne în continuare în atenția acestora și nu sunt excluse evenimentele neașteptate la acest capitol. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să-și dedice mai mult timp educării și creșterii copiilor, acolo unde este cazul.

 Balanță

Cei născuți în zodia Balanță se preocupă să rezolve o situație care ține de locuință și căreia nu i-au dat prea multă atenție până acum. Nu sunt excluse situațiile complicate care să vizeze niște membri ai familiei și care să-i ia prin surprindere pe nativi. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce dialoguri și negocieri cu partenerul de cuplu în vederea definitivării unui plan în doi.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion pot fi puși în fața unor evenimente, întâmplări neașteptate care să vizeze locuința sau membrii familiei. Activitățile gospodărești pot deveni acaparante, iar cineva din familie le va cere să se implice mai mult într-o situație care vizează această sferă. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește pe nativi să abordeze situațiile cu calm și să facă apel la răbdare și înțelegere pentru a îmbunătăți comunicarea cu cei din jur.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător fac niște calcule în dorința de a pune un ban deoparte. Niște cheltuieli neprevăzute i-ar putea destabiliza financiar. Nativii dau dovadă de o capacitate de comunicare slabă și se fac cu greu înțeleși. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește pe aceștia să aibă grijă la deplasările întreprinse astăzi. Pot apărea blocaje, certuri în trafic, schimbări de direcție și chiar accidente ușoare.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn se pot confrunta cu unele amânări și blocaje legate de sectorul financiar. Nativii vor intra cu greu în posesia unei sume de bani sau, din contră, nu vor fi mulțumiți de remunerația primită. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește pe aceștia să caute variante de îmbunătățire a veniturilor. Poate este timpul să-și ia un job suplimentar sau chiar să-și schimbe actualul loc de muncă.

Vărsător

Cu Luna în semnul lor, cei născuți în zodia Vărsător devin energici, plini de viață și voioșie și luptă mai mult pentru a-și atinge țelurile la locul de muncă. Nativii au mai mult curaj, inițiativă și dau dovadă de un spirit întreprinzător. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi atenționează asupra unor schimbări care pot avea loc în familie, posibil evenimente neașteptate de natură să-i surprindă pe nativi și chiar să le schimbe unele planuri avute.

Pești

Cei născuți în zodia Pești pot resimți urmările unei discuții cu un prieten și contextul astral le amplifică dezamăgirea resimțită zilele trecute la acest capitol. Nativii se pot închide în ei, se pot izola și pot fi răscoliți sufletește mai mult decât s-ar fi așteptat. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește pe aceștia să acorde mai multă importanță sarcinilor de la locul de muncă și să-și dea tot interesul în rezolvarea lor.

 

Categories:
Be the first person to like this