121 Views 1 Like 6 Comments
Johnny
By Published on September 19, 2018

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec pot trece printr-o etapă mai dificilă în relația cu prietenii. Dialogurile pot fi marcate de neînțelegeri, reproșuri, cuvinte dure, iar nativii pot fi puși în fața unor situații mai puțin plăcute, ciudate, dezechilibrante, surprinzătoare. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să abordeze situația cu calm și înțelepciune

Taur

Cei născuți în zodia Taur ar putea avea parte de niște situații absolut neplăcute la locul de muncă, iar nativii să fie scoși în față și luați la întrebări. Contextul astral îi poate pune pe aceștia în ipostaze dificile cărora cu greu le vor face față. Posibile critici, acuze și verdicte dure în defavoarea lor. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să dea dovadă de diplomație, să aibă vorbele la ei și să fie pregătiți de atac, în special cei care au funcții de apărat.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni pot fi destul de categorici și autoritari într-o situație ce privește locul de muncă sau partenerii de afaceri. Tendința este de detașare, de îndepărtare și excludere a persoanelor care contravin principiilor lor. O parte dintre nativi pot întâmpina dificultăți în relația cu insituțiile statului și nu este exclus ca anumite planuri să fie răsturnate sau amânate Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere acestora să-și domine instinctul de război și să acționeze cu precizie și calm.

Rac

Cei născuți în zodia Rac se preocupă de niște situații, acte care vizează locuința sau niște bunuri imobiliare. Nativii vor fi puși în fața unor fapte, evenimente de natură să-i destabilizeze financiar și să le încurce niște planuri. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește pe aceștia să facă niște calcule și dacă este nevoie, să schimbe strategia sau să renunțe. Cei care sunt implicați în procese cu statul vor avea parte de răsturnări de situație și vești, verdicte date în defavoarea lor.

 Leu

Cei născuți în zodia Leu traversează o etapă defavorabilă în plan relațional și partenerial. Nativii pot comunica greu cu partenerii de afaceri și pot pierde niște contracte sau pot renunța de bună voie în urma unor clauze care nu sunt pe placul lor. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi avertizează în legătură cu membrii familiei și partenerul de cuplu. Se crează un context care aduce despărțire, rupturi bruște și abandonarea planurilor.

 Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară pot avea parte de răsturnări de situație la locul de muncă, de dialoguri conflictuale, acuze și critici. Nativii pot fi puși la zid și li se va impune alegerea unei direcții, schimbarea unui plan și contextul nu pare să le ofere multe opțiuni acestora. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară poate aduce renegocieri de funcție și salarizare.

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță se vor consuma în plan afectiv ca urmare a unor evenimente neașteptate ce privesc partenerul de viață. Nativii pot afla secrete, pot descoperi neconcordanțe în ce s-a spus și ce s-a făcut, pot deveni frustrați, demotivați, dezamăgiți, iar horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere schimbarea direcției și renunțarea la acele contexte (inclusiv persoane) care nu mai sunt satisfăcătoare din punct de vedere emoțional și sentimental.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion pot avea parte de răsturnări de situație în ceea ce privește locuința, un bun patrimonial, o moștenire, iar evenimentele neprevăzute în familie pot fi apogeul zilei. Contextul nu este favorabil negocierilor și cu greu nativii pot ajunge la un consens cu cei din jur. Moment de amânări și posibile destabilizări financiare. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește pe nativi să nu se lase doborâți de stres și să profite de superficialitatea celor din jur pentru a da o notă pozitivă întâmplărilor.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător pot avea parte de vești neplăcute și întâmplări ciudate, ironice, care să-i pună într-o ipostază controversată, defavorizantă în fața celor din jur. Nativii vor fi dezechilibrați emoțional, nu vor ști cum să abordeze situația și vor deveni agitați și stresați. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește pe aceștia să nu se lase pradă impulsivității și să nu ia decizii la nervi.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn pot avea parte de surprize în plan financiar, în special cei care urmează să fie plătiți pentru munca depusă. Contextul nu este favorabil negocierilor de salariu, iar nativii pot afla că un bonus câștigat pe drept, pentru care s-au zbătut excesiv, nu va fi plătit sau va avea altă valoare decât cea așteptată. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi atenționează asupra riscului de a pierde o sumă de bani, posibil chiar să fie obligați de context să facă o plată urgentă.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător vor avea parte de contexte care le vor pune mult la încercare nervii și răbdarea. Nativii se vor confrunta cu situații neprevăzute, noi și nu vor ști cum să le administreze. Cariera și relația cu o rudă pot fi principalele puncte de interes, dar și de stres. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi atenționează asupra unor planuri care pot lua o altă turnură și le cere responsabilitate în toate acțiunile întreprinse.

 

 Pești

Cei născuți în zodia Pești nu se simt în apele lor și este posibil ca o serie de afecțiuni cronice, pe fondul stresului resimțit azi, să se accentueze. Nativii vor fi stresați, agitați, demoralizați de ceea ce se petrece în jurul lor, însă este foarte probabil ca întocmai aceste stări să-i mobilizeze psihic și să le inducă dorința de schimbare, de evoluție în plan personal. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește pe aceștia să nu facă excese de niciun fel, în special alimentare, și să nu cadă pradă viciilor.

Categories:
1 person likes this.
apropos, mai crede cineva in horoscoape ? ...
September 20, 2018 Edited
Ellia
Dacă citești ce scrie la zodia mea ai răspunsul corect.
September 20, 2018
stelele sunt doar niste reactoare nucleare, cu milioane de grade temperatura, nimic nu poate fi acolo decat foc ... eu sunt ateu, dar imi pare bizar cum atatia crestini pot crede asemenea bazaconii orientale, in crestinism nu exista soarta pre-determinata, omul poate alege ...domnul-zeu i-a dat ace...View more
September 20, 2018 Edited
Johnny
eu nu am crezut niciodata in horoscop......toate zodile sunt aproape la fel in toate ai bani si esti fericit ,ai noroc in dragoste
September 20, 2018