338 Views 44 Comments
Johnny
By Published on October 10, 2018

RAPORTAT CA FALS !

„… Femeile se vor culca cu femeile şi bărbaţii cu bărbaţii, bătrânii se vor culca cu copilele şi aceste cumplite fărădelegi se vor petrece în văzul întregii lumi şi vor fi considerate de toţi ca lucruri fireşti. Toate aceste spurcăciuni vor fi întărite prin legi „

Cea mai veche profeţie despre Al Treilea Război Mondial, rămâne profeţia cavalerului templier Ioan (Jehan) de Vezelay, cunoscut şi sub numele de Ioan de la Ierusalim. El şi-a redactat viziunile in anii 1099. Profeţia lui Ioan de la Ierusalim descrie cu o exactitate uimitoare istoria lumii pâna în anul 3000, iar ceea ce a descris până în anul 2000, s-a împlinit deja. Profeţia sa este de fapt o descriere completă şi fidelă nu doar a actualei societăţii in care noi trăim azi ci şi a situaţiei ecologice planetare actuale.

 

El spunea atunci în anul 1099, adică în urmă cu 914 ani :

„Văd şi ştiu. Ochii mei citesc in adâncurile cerului întâmplările viitoare şi eu trec dintr-un singur pas pragul Timpului. O mână mă conduce spre ceea ce voi nici nu vedeţi şi nici nu ştiti.

Peste o mie de ani Ierusalimul nu va mai fi oraşul lui Cristos. Creştinii veniţi în pelerinaj de departe nu vor mai putea intra după voia lor acolo unde ei aveau dreptul să intre, în locurile care sunt leagănul credinţei lor.

Creştinii nu vor mai îndrăzni să se apropie de Sfântul Mormânt şi de relicvele credinţei lor care vor fi în întregime sub paza şi supravegherea evreilor care îşi vor ridica din nou aici templele lor şi ţara lor. Evreii vor umple lumea si o vor domina de la un capăt la celălalt capăt al ei şi oamenii îşi vor pierde credinţa în Isus pe tot Pământul.

Continente şi lumi la care Herodot nici nu visa măcar vor fi descoperite de oameni dincolo de marile păduri de care vorbeşte Tacit şi dincolo de oceanul nesfărşit de apă care începe imediat după Coloanele lui Hercule (este vorba despre descoperirea Americii, care pe vremea lui Vezelay nu era descoperită și se afla dincolo de Gibraltar numit in antichitate Coloanele lui Hercule –n.n.).

Peste o mie de ani de aici încolo toate micile ţări din Europa şi câteva ţări mari şi puternice se vor uni într-un singur imperiu (Uniunea Europeană n.n.). Apoi războaie fără număr vor începe cu popoarele Răsăritului.

Peste o mie de ani oamenii vor scotoci fundul mărilor cu corăbii care merg pe sub ape şi vor zbura cu navele în cer printre stele. Ei vor ţine în pumnii lor puterea soarelui şi se vor crede dumnezei şi vor înălţa spre cer mii de clădiri cât Turnul lui Babel pe toată faţa Pământului.

Fiecare oraş va deveni o Sodomă. Obiceiuri spurcate vor deveni firesti. Oamenii vor fi mulţi ca nisipurile, vor popula pustiurile şi mările şi vor fi puternici ca nişte dumnezei şi se vor crede chiar dumnezei.

Omul va deveni aşa de însetat de putere că setea lui de putere nu va mai putea fi potolită. Dar la capătul acestui drum îl va pândi prăbuşirea in abis.

Peste o mie de ani foametea va domni pe cea mai mare intindere a Pământului, va arde măruntaiele oamenilor şi oamenii vor dori cu ardoare să schimbe lumea. Atunci vor apare negustorii de iluzii, dar iluziile pe care ei le vor vinde oamenilor vor otrăvi sufletele, vor pângări trupurile şi vor întuneca minţile.

Atunci se vor porni răzmeriţe şi războaie cumplite, vor fi comise omoruri şi nelegiuiri şi viclenii aşa de mari ca lumea întreagă va deveni un iad şi fiecare zi va fi precum o apocalipsă.

 

Oamenii vor cade în păcate trupeşti înfiorătoare, bărbaţii şi femeile se vor destrăbăla la vedere. Femeia va fi cutezătoare şi semeaţă în destrăbălarea ei.

Popoarele se vor topi într-o unire fără rost, vor forma o adunătură în care fiecare se va simţi singur, legea va fi uitată, tradiția pierdută, credinţa abandonată.

Dar din pricina acestei destrăbălări și a acestui marasm sângele va deveni impur, răul se va întinde dintr-un pat în alt pat precum focul de la o casă la altă casă, boli cumplite şi molime înfricoșătoare se vor abate peste locuitori, trupurile vor putrezi de vii adunând în ele toate bolile pământului, fețele se vor acoperi de răni şi bube cu puroi, membrele se vor descărna şi dragostea trupească va fi o primejdie de moarte pentru oricine (sida –n.n.).

Peste o mie de ani peste tot se vor răspândi ca o apă revărsată ereziile. Ura cea mai crâncenă va domni între popoare.

Peste o mie de ani lumea va ajunge la un cinism şi o prefăcătorie aşa de mari încât cel care este putred de bogat şi doarme pe sacii plini cu aur va primi ajutor și sprijin şi va primi hrană de pomană, iar el la rândul său se va preface că îi ajută pe săraci, dar ce va da el săracilor cu o mână le va lua inapoi înzecit cu cealaltă mână.

Peste o mie de ani lumea întreagă va deveni o piaţă în care fiecare lucru îşi va avea preţul lui şi totul va fi de vânzare.

Carnea şi munca omului îşi vor avea şi ele preţul lor, ochi de om şi inimi de om scoase din piepturi ca nişte bucăți de carne se vor vinde altora (transplantul de organe –n.n.).

Cuvântul dat, onoarea sau credinţa nu vor mai valora nimic. Omul va ajunge cu adevărat stăpânul pământului, dar pământul va fi sterp, apa otrăvită şi putredă, văzduhul va fi dogoritor.

Peste o mie de ani viaţa se va scumpi fiindcă bogăţiile pământului vor secătui, bogatul va trăi ascuns in bogăţia lui ca lupul în vizuină.

Peste o mie de ani cei care vor conduce lumea nu vor avea nici un dumnezeu, vor fi suverani fără credinţă şi onoare, al căror nume nimeni nu-l va cunoaşte, vor porunci mulţimilor neştiutoare şi indiferente şi le vor hotărî soarta de la adăpostul palatelor lor ascunse de ochii lumii, de dinapoia zidurilor impenetrabile. Nimeni nu va participa la adunările lor şi la sfatul lor. Vor face în aşa fel încât orice om ducând o viaţă de sclav să se creadă liber şi fericit.

Peste o mie de ani soarele va dogori cu putere şi va pârjoli câmpiile, apa se va ascunde tot mai adânc sub pamânt şi se va împuţina, văzduhul nu va mai apăra omul de căldura soarelui, lumina va arde pielea şi ochii.

Peste o mie de ani cei saraci si lipsiţi de drepturi, cei fără acoperiş deasupra capului vor porni un război distrugător în care vor fi ocupate multe ţări şi în care luptele cumplite vor aminti de năvălirile barbare de odinioară.”(La Prophetie de Ioan de Ierusalem )

 

Be the first person to like this
asta e o minciuna de la un cap la altul...unul din miile de falsuri grosolane care circula de cativa ani pe facebook, incercand sa influenteze oameni care nu au cunostiinte minime ca sa discearna intre real si facatura...observ ca nu l-au pus pe gandalf in poza, mda, mai schimba si ei actorii ....
Ellia
Totul se întâmplă cu adevărat dar și eu cred că e un text adaptat să facă lumea să creadă că Ioan a prevăzut cu multi ani înainte asta. Într-adevăr prinde la lumea internauta. Era plauzibil daca atașa și textul original.
ce spune acolo e o adaptare moderna a unor povesti din vechiul testament al evreilor, de exemplu, poanta aia s.f. cu Sodoma si Gomora, aceste manevre sexuale nu se intampla din ziele noastre, ele au fost dintotdeauna dar s-au facut pe sest, iar acum sunt exagerate ca sa sperie lumea naiva si ca sa obtina un efect politic, ca lumea sa se lepede de democratia occidentala si sa revina la tirania din evul mediu, toate aceste falsuri vin din america, toate teoriile absurde cu virusi, conspiratii...un grup de smecheri se ocupa cu prosteala in masa pe internet, iar romanii le iau in bot cu nonsalanta....in spatele acestor deliruri se afla grupuri fundamentaliste crestine neo-protestante, miscarea "Survivalism", la care s-au afiliat ultra-ortodoxii rusi si tot soiul de fanatici mistici de prin Europa
Johnny
Cu toti stim ca homosexuali au fost dintotdeauna...el spune ca toate acestea se vor petrece in vazul lumi si for fi recunoscute prin legi,iar noi le vom considera normale...de ce trebuie sa luam totul ca povesti si minciuna
eu cred in libertate, sa spuna fiecare ce il duce capu, si prostii cu duiumul, dar nu pricep de ce acesti trogloditi fanatici folosesc minciuni ca sa-si exprime o parere...am inteles ca ii mananca in cur despre cum se freaca altii, foarte bine, sa spuna asta, dar de ce mama lor de jigodii apeleaza la minciuni ca sa se exprime ?...asta nu pricep, decat doar ca sunt prea tampiti si nu sunt in stare de altceva.
Johnny
Daca stam stramb si gandim drept toti spunem minciuni sau poate adevarul.....asta nu inseamna ca suntem obligati sa si credem.....Ariciule trebuie sa te imbeti in fiecare zi ca nu sti cand vine(savoring)
da, si 1 cu 1 fac 3 uneori ...cunoastem aceste teorii absurde, deocamdata tu ai dat paste unui fals, si vad ca nu ti-l asumi, pentru ca nu ai cunostiinte ca sa-l sesizezi, nu-i nimic, sa inteleaga fiecare cat il duce capu
Johnny
Da am dat copy paste.....demonstreaza-mi tu ca este fals.....eu nu am spus nici o clipa este adevart..eu am pus ceva ce am citit si mi sa parut interesant ...eu nu te oblig sa crezi
tu esti doar o albinuta ce contribuie la raspandirea de informatii false...inunzi netul cu aiureli ce iti par intersante, din pacate pentru tine eu pot demonstra ca e fals, si am s-o fac ...nu chiar acum,dar am s-o fac in curand
Ellia
nu trebuie sa punem pret pe originalitate sau pe copy-paste, e un text si atat. folositi HIDE si treceti mai departe.
Johnny
ok.....pana atunci omul este liber sa vorbeasca,scrie si sa creada ce vrea el ...iar informati false imprasti si tu la fel ca si mine...incercand sa convingi lumea de ceva ce nici tu nu sti sigur daca exista sau nu
ce informatii false imprasti eu, da-ne un exemplu ?....tocmai am gasit poza folosita in acest trucaj, provine exact de unde banuiam, de pe siteurile americane fanatic religioase si conspirationiste, ce promoveaza miscarea "survivalism" https://www.tineye.com/search/aab2a13f909394556bc668abd63d73f5f937b903/
pana acum am aflat ca acest personaj este o fictiune, inventat intr-o carte ezoterica aparuta in Franta, in 1994 ...despre manuscris se spune ca ar fi fost descoperit in 1992 in Zagorsk (Rusia) si ar fi pastrat intr-o arhiva KGB, sic ! ...nu exista absolut nicio referinta istorica despre existenta lui, tot ce apare e doar pe site-uri ezoteric-conspirationiste...continuam
si surpriza serii, in toata balmajeala aia deliranta nu zice nimic despre homosexuali...textul original, versetul 6 zice asa: .When start the Year Thousand that comes after Year Thousand The father takes his pleasure with her daughter The man with the man’s wife with the woman The old with the prepubertal child And it will be in everyone’s eyes But the blood will become impure The evil will spread from bed to bed
textul original din cartea aparuta in 1994 fost modificat de catre un romanas de-al nostru...adica un fals a fost si mai mult falsificat, .hm, oare cine-o fi ?
Johnny
Bun....am inteles...dar daca sti engleza spunemi si mie ce inseamna asta...The father takes his pleasure with her daughter
inseamna ca tata isi va tabardi fata...se va culca cu fie-sa ..uite aici in versetul 6 https://divinealignment.blogspot.com/2013/02/the-curious-case-of-knight-john-of.html
Johnny
Iar eu ca om am dreptul sa cred in ce vreau eu....iar tu nu ma poti obliga sa cred in ce vrei tu
ai dreptul sa crezi, si eu am dreptul sa iti spun ca ai postat "informatii false"
Johnny
si tu spui acelasi lucru minciuni
parca esti la gradinita...hehe, ce mai carai, te-am prins cu mata-n sac !....am sa scriu FALS la acest blog, va fi raportat ca fals, asa cum e normal sa se intample, in rest, poti sa mai pui prostii d-astea, sunt amuzante
Johnny
Ce ai scris sub poza denota cat de ignorant esti
sunt eu ignorant ca habar n-ai tu de capu tau ...trebuia sa inveti carte, nu sa te uiti la filme fantastice cu super-eroi....asta e situatia, nu e o pedeapsa, dar trebuie raportat ca sa stie oamenii cu ce au de-a face
Johnny
Nu tu decizi ce este fals ....oameni stiu si singuri ce sa aleaga
stiu, cum ai stiut si tu..ai tupeu dar minte nu prea...nu pricepi ca un fals nu poate ramane asa pur si simplu
Johnny
Nai de unde sa stiu tu ce si cum decid eu in viata mea
am scris FALS, pentru ca e fals, si am demonstrat, oamenii nu citesc toate comentariile ...iar in felul asta vad imediat ca ceva e in neregula, si poate asa le vor citi, ca sa poata sa-si faca o parere...tu vrei doar sa-i prostim
Johnny
poti face ce vrei HAI PA .....si de acum in colo sa scri Fals la blogurile puse de tine
eu nu dau niciodata paste, si in niciun caz la toate tampeniile de pe net, mai ales la astea cu potential de pericol religios, dar daca se va dovedi ca am dat un fals, atunci voi scrie, stai linistit
Johnny
Tu trebuie sa intelegi un lucru ca nu esti avizat sa spui ce este fals pe internet..nici sa dovedesti...si nu te mai crede mai destept decat alti ca nu esti
pai clar ca nu sunt destept, mai ales daca imi pierd vremea cu tine. incercand sa te conving ca a pune falsuri nu e un lucru bun
Johnny
Nu pe mine trebuie sa ma convigi ca este fals,tu trebuie sa te convingi ca pe nimeni nu intereseaza daca este fals sau nu ....ti-am mai spus nu tu spui oamenilor ce si cum sa creada
exista o raspundere intelectuala...e adevarat ca tu esti pe dinafara la asta, dar nu poti arunca toate aiurelile si sa crezi ca nimeni n-o sa zica nimic, e absurd ce pretinzi
Johnny
Da am uitat ca tu esti doctor...
pai, vezi ca sti, de ce ma faci sa fiu dur cu tine ?...in tampeniile astea religioase ar fi cazul sa ti cont de recomandarile mele....tu ramai la romantisme, acolo e fieful tau
Johnny
Asa este cum spui tu....pa...
Ellia
de ce va agitati voi degeaba pentru o prostie, nu inteleg. religia in sine e ca un sarpe alunecos, intocmai ca povestea pe care s-a bazat crestinismul, a sarpelui si a celor doi natarai din gradina Edenului. keep calm ca va curge sange din nas de atata cultura religioasa
eu ma gandeam ca mai avem putin si se fac 40 de comentarii, ei, asta e ceva....in rest, se stie, poate mai putin ca aceste aiureli religioase pot face mult rau ...belele cumplite s-au facut in numele religiei
Ellia
va ofer o pipa a pacii care e curata, nu otravita
Johnny
M-am lasat de fumat....o apa rece de izvor nu refuz...
Ellia
mi s-a oprit apa, dar va dau o tuica si doua țoiuri sa trageti o dușcă amandoi si sa nu va mai certati
Ellia
discutiile contradictorii...constructive, sunt binevenite, dar cearta dusmanoasa si otravita, face rau la ten si eu crema de meclă nu va dau
Johnny
eu nu tin dusmanie... au,am citit crema de melci
Be the first person to like this
asta e o minciuna de la un cap la altul...unul din miile de falsuri grosolane care circula de cativa ani pe facebook, incercand sa influenteze oameni care nu au cunostiinte minime ca sa discearna intre real si facatura...observ ca nu l-au pus pe gandalf in poza, mda, mai schimba si ei actorii ....
Like October 11, 2018 Edited
Ellia
Totul se întâmplă cu adevărat dar și eu cred că e un text adaptat să facă lumea să creadă că Ioan a prevăzut cu multi ani înainte asta. Într-adevăr prinde la lumea internauta. Era plauzibil daca atașa și textul original.
Like October 11, 2018
ce spune acolo e o adaptare moderna a unor povesti din vechiul testament al evreilor, de exemplu, poanta aia s.f. cu Sodoma si Gomora, aceste manevre sexuale nu se intampla din ziele noastre, ele au fost dintotdeauna dar s-au facut pe sest, iar acum sunt exagerate ca sa sperie lumea naiva si ca sa...View more
Like October 11, 2018 Edited
Johnny
Cu toti stim ca homosexuali au fost dintotdeauna...el spune ca toate acestea se vor petrece in vazul lumi si for fi recunoscute prin legi,iar noi le vom considera normale...de ce trebuie sa luam totul ca povesti si minciuna
Like October 11, 2018
eu cred in libertate, sa spuna fiecare ce il duce capu, si prostii cu duiumul, dar nu pricep de ce acesti trogloditi fanatici folosesc minciuni ca sa-si exprime o parere...am inteles ca ii mananca in cur despre cum se freaca altii, foarte bine, sa spuna asta, dar de ce mama lor de jigodii apeleaza l...View more
Like October 11, 2018 Edited
Johnny
Daca stam stramb si gandim drept toti spunem minciuni sau poate adevarul.....asta nu inseamna ca suntem obligati sa si credem.....Ariciule trebuie sa te imbeti in fiecare zi ca nu sti cand vine1f60b.png
Like October 11, 2018 Edited
da, si 1 cu 1 fac 3 uneori ...cunoastem aceste teorii absurde, deocamdata tu ai dat paste unui fals, si vad ca nu ti-l asumi, pentru ca nu ai cunostiinte ca sa-l sesizezi, nu-i nimic, sa inteleaga fiecare cat il duce capu
Like October 11, 2018 Edited
Johnny
Da am dat copy paste.....demonstreaza-mi tu ca este fals.....eu nu am spus nici o clipa este adevart..eu am pus ceva ce am citit si mi sa parut interesant ...eu nu te oblig sa crezi
Like October 11, 2018 Edited
tu esti doar o albinuta ce contribuie la raspandirea de informatii false...inunzi netul cu aiureli ce iti par intersante, din pacate pentru tine eu pot demonstra ca e fals, si am s-o fac ...nu chiar acum,dar am s-o fac in curand
Like October 11, 2018 Edited
Ellia
nu trebuie sa punem pret pe originalitate sau pe copy-paste, e un text si atat. folositi HIDE si treceti mai departe.
Like October 11, 2018
Johnny
ok.....pana atunci omul este liber sa vorbeasca,scrie si sa creada ce vrea el ...iar informati false imprasti si tu la fel ca si mine...incercand sa convingi lumea de ceva ce nici tu nu sti sigur daca exista sau nu
Like October 11, 2018
ce informatii false imprasti eu, da-ne un exemplu ?....tocmai am gasit poza folosita in acest trucaj, provine exact de unde banuiam, de pe siteurile americane fanatic religioase si conspirationiste, ce promoveaza miscarea "survivalism" https://www.tineye.com/search/aab2a13f909394556bc668abd63d73f5...View more
Like October 11, 2018 Edited
pana acum am aflat ca acest personaj este o fictiune, inventat intr-o carte ezoterica aparuta in Franta, in 1994 ...despre manuscris se spune ca ar fi fost descoperit in 1992 in Zagorsk (Rusia) si ar fi pastrat intr-o arhiva KGB, sic ! ...nu exista absolut nicio referinta istorica despre existenta ...View more
Like October 11, 2018 Edited
si surpriza serii, in toata balmajeala aia deliranta nu zice nimic despre homosexuali...textul original, versetul 6 zice asa: .When start the Year Thousand that comes after Year Thousand The father takes his pleasure with her daughter The man with the man’s wife with the woman The old with the prepu...View more
Like October 11, 2018 Edited
textul original din cartea aparuta in 1994 fost modificat de catre un romanas de-al nostru...adica un fals a fost si mai mult falsificat, .hm, oare cine-o fi ?
Like October 11, 2018 Edited
Johnny
Bun....am inteles...dar daca sti engleza spunemi si mie ce inseamna asta...The father takes his pleasure with her daughter
Like October 11, 2018
Johnny
Iar eu ca om am dreptul sa cred in ce vreau eu....iar tu nu ma poti obliga sa cred in ce vrei tu
Like October 11, 2018
ai dreptul sa crezi, si eu am dreptul sa iti spun ca ai postat "informatii false"
Like October 11, 2018 Edited
Johnny
si tu spui acelasi lucru minciuni
Like October 11, 2018
parca esti la gradinita...hehe, ce mai carai, te-am prins cu mata-n sac !....am sa scriu FALS la acest blog, va fi raportat ca fals, asa cum e normal sa se intample, in rest, poti sa mai pui prostii d-astea, sunt amuzante
Like October 11, 2018
Johnny
Ce ai scris sub poza denota cat de ignorant esti
Like October 11, 2018 Edited
sunt eu ignorant ca habar n-ai tu de capu tau ...trebuia sa inveti carte, nu sa te uiti la filme fantastice cu super-eroi....asta e situatia, nu e o pedeapsa, dar trebuie raportat ca sa stie oamenii cu ce au de-a face
Like October 11, 2018 Edited
Johnny
Nu tu decizi ce este fals ....oameni stiu si singuri ce sa aleaga
Like October 11, 2018
stiu, cum ai stiut si tu..ai tupeu dar minte nu prea...nu pricepi ca un fals nu poate ramane asa pur si simplu
Like October 11, 2018 Edited
Johnny
Nai de unde sa stiu tu ce si cum decid eu in viata mea
Like October 11, 2018
am scris FALS, pentru ca e fals, si am demonstrat, oamenii nu citesc toate comentariile ...iar in felul asta vad imediat ca ceva e in neregula, si poate asa le vor citi, ca sa poata sa-si faca o parere...tu vrei doar sa-i prostim
Like October 11, 2018 Edited
Johnny
poti face ce vrei HAI PA .....si de acum in colo sa scri Fals la blogurile puse de tine
Like October 11, 2018 Edited
eu nu dau niciodata paste, si in niciun caz la toate tampeniile de pe net, mai ales la astea cu potential de pericol religios, dar daca se va dovedi ca am dat un fals, atunci voi scrie, stai linistit
Like October 11, 2018 Edited
Johnny
Tu trebuie sa intelegi un lucru ca nu esti avizat sa spui ce este fals pe internet..nici sa dovedesti...si nu te mai crede mai destept decat alti ca nu esti
Like October 11, 2018 Edited
pai clar ca nu sunt destept, mai ales daca imi pierd vremea cu tine. incercand sa te conving ca a pune falsuri nu e un lucru bun
Like October 11, 2018 Edited
Johnny
Nu pe mine trebuie sa ma convigi ca este fals,tu trebuie sa te convingi ca pe nimeni nu intereseaza daca este fals sau nu ....ti-am mai spus nu tu spui oamenilor ce si cum sa creada
Like October 11, 2018 Edited
exista o raspundere intelectuala...e adevarat ca tu esti pe dinafara la asta, dar nu poti arunca toate aiurelile si sa crezi ca nimeni n-o sa zica nimic, e absurd ce pretinzi
Like October 11, 2018
Johnny
Da am uitat ca tu esti doctor...
Like October 11, 2018
pai, vezi ca sti, de ce ma faci sa fiu dur cu tine ?...in tampeniile astea religioase ar fi cazul sa ti cont de recomandarile mele....tu ramai la romantisme, acolo e fieful tau
Like October 11, 2018 Edited
Johnny
Asa este cum spui tu....pa...
Like October 11, 2018
Ellia
de ce va agitati voi degeaba pentru o prostie, nu inteleg. religia in sine e ca un sarpe alunecos, intocmai ca povestea pe care s-a bazat crestinismul, a sarpelui si a celor doi natarai din gradina Edenului. keep calm ca va curge sange din nas de atata cultura religioasa
Like October 11, 2018
eu ma gandeam ca mai avem putin si se fac 40 de comentarii, ei, asta e ceva....in rest, se stie, poate mai putin ca aceste aiureli religioase pot face mult rau ...belele cumplite s-au facut in numele religiei
Like October 11, 2018 Edited
Ellia
va ofer o pipa a pacii care e curata, nu otravita
Like October 11, 2018
Johnny
M-am lasat de fumat....o apa rece de izvor nu refuz...
Like October 11, 2018
Ellia
mi s-a oprit apa, dar va dau o tuica si doua țoiuri sa trageti o dușcă amandoi si sa nu va mai certati
Like October 11, 2018
Ellia
discutiile contradictorii...constructive, sunt binevenite, dar cearta dusmanoasa si otravita, face rau la ten si eu crema de meclă nu va dau
Like October 11, 2018
Johnny
eu nu tin dusmanie... au,am citit crema de melci
Like October 11, 2018 Edited