66 Views 1 Like 6 Comments
Anna
By Published on August 24, 2019

Aseară am sesizat o schimbare de vânt la Realitatea. Primul indiciu, Bogdan Chireac, la emisiunea lui Hoandră, sau ceva așa....

Apoi discursul acestuia de început, cu privire  la schimbările pe care le-a anunțat Dancila la Ministerul de justiție, al educației și internelor. A laudat-o de doua ori într-o frază, ba chiar a și felicitat-o pentru că a scăpat de Birchall.

Birchall a fost învinuită că a telefonat familiei Luizei din cazul Caracal și le-a spus personal bunicilor rezultatul probelor ADN. Și lui i s-au făcut greata de gestul acesteia.

Al treilea indiciu, că a schimbat atâtea amabilități cu Chireac, că ți se făcea rău de la burtică. Se știe că Bogdan Chireac nu prea s-a pupat cu televiziunea lui Gușă și acum dintr-o dată, i-a furat caimacul lui Hoandră și i-a luat un interviu patronului postului. Și aici au urmat alte delicatețuri.

Azi, adică acum, după ce s-a încheiat congresul PSD, a mangaiat-o pe frunte galeș pe Dancila, că a avut un discurs excepțional și bine organizat....

Și de aici am ajuns la concluzia că Realitatea a devenit aliatul PSD, televiziune, care l-a înfierat cu semnul diavolului până acum.

In rest, Alde-Pro Romania l-a desemnat pe Mircea Diaconu prezidențiabil, Băsescu pe Paleologu și .,..sa vedem cine castiga, cine bea apa limpede din cea tulbure.

A! S-a precizat că Iohannis are susținerea lui Trump (sâc!) Și Barna prin Ciolos e susținut de Franța (sâc,sâc)...

1 person likes this.
Johnny
Eu ma mai gandesc inca nu am gasit presedintele cu sustinera clanului care trebuie
August 25, 2019
C
Nicio problema, o sa apara si candidatul ideal.
August 25, 2019
C
Domnu' Diaconu joaca bine, dar sala-i cam goala. Calinescu parca-i la emisiunea lui.
August 25, 2019
Anna
Tarii noastre ii trebuie un filozof si Basescu are unul, ca atare basistii s-au linistit ca au pe cine vota. Noi restul..ne mai radem...ne mai vorbim!
August 26, 2019
C
Daca n-am facut ce ne trebuie, adica tinichigii, brutari, dulgheri, si doar filozofi au iesit de pe bancile scolilor..
August 26, 2019