19 Views 2 Likes 5 Comments
Johnny
By Published on February 4, 2020

 

Vine o vreme când se termină tot. Pleci într-o unică clipă, fără telefon, fără mașină, fără dulapul tău plin de haine, fără bijuterii, fără casă, fără o scrisoare de rămas bun. Pleci fără imagini, fără cuvinte, fără planuri, fără gânduri, pleci fără nimic.
Pleci singur și probabil fără să știi că ai plecat sau că ai fost…sau cine ai fost. Mai devreme sau mai târziu toți primim un block de la viață. De amintirile tale grozave te poți bucura doar în viața asta. Construiește ceva și rămâi în amintirile altora. Lasă un semn că ai fost. Permite să rămână din tine un colțișor de poveste. Bucură-te tare de oameni și de clipă, zâmbește ochilor care nu știu să zâmbească și ține cu bucurie de mână pe cineva chiar străin ție dar care de o mână care să îl țină o clipă are nevoie…pentru că adesea strânsoarea caldă a mâinii cuiva venită pe neașteptate e unicul detaliu ce nu se poate uita pentru o viață întreagă.

2 people liked this
Johnny
Stransoarea unei maini ramane in amintirea celui care a primit-o,si dupa ce viata iti va da blok
February 4, 2020
Elia Anna
Ei..nu sunt chiar așa sentimentală și de romantism nici nu mai poate fi vorba. Viața îți preda lecțiile fara că tu/eu/noi sa fim prezenți în catalog. Pragmatismul... frățică..e calea cea mai buna ca sa te pui la adăpost de vreme rea. Pragmatismul...Alții cu sentimentele..cu scrisorele, iar tu sa mer...View more
February 4, 2020
Elia Anna
Iar linkuri, sa alerg pe cărări străine. Nu poate acum...poate într-o altă viață
February 4, 2020
C
E obositor. Stiu..
February 4, 2020
Elia Anna
E de-a dreptul stresant sa ma uit la filmulete, mai repede citesc. dar stii asta, caci ti-o spun de ceva timp. Dar cum n-am cu cine ma intelege, tu pune linkuri, iar eu refuz sa le vad. Si ne-am impacat! Fiecare face si pe mai departe ce voieste.
February 4, 2020