878 Views 44 Comments
AnnaE
By Published on July 5, 2018

Multiplicarea donform DEX inseamna reproducere, înmulțire, sporire, multiplicație.

Eu am să mă opresc numai la reproducerea oamenilor și a animalelor, pentru că avem o plajă largă de discuție, mai ales pentru că oamenii își doresc cu ardoare să aibă moștenitori pe când animalele, o fac instinctual. 

Revenind la oameni, procreează și se reproduc, se multiplică pentru că așa a lăsat Dumnezeu, să nu ai casă fără o floare sau un copac sub care să te adăpostești la bătrânețe. Animalele procreează și se reproduc, apoi se eliberează de cei carora le-au dat viață. 

Mai nou, oamenii se clonează, vor o copie a lor sau a ceea ce au avut și au pierdut. Știința a evoluat și le-a îndeplinit și acest vis.

Trăim într-o lume în care totul se multiplică: cartile, filmele, mobila, casele...absolut tot ce gravitează în jurul nostru și cu noi odata. De multe ori mă întreb de ce trebuie să facem asta? De ce trebuie să avem 10 scaune într-o casă daca noi suntem numai doi? De ce trebuie să avem două mașini, când una ne e de ajuns?

E o întrebare la care cu greu își răspunde și prietenul meu Bugs !

Categories:
Be the first person to like this
Johnny1
uneori floarea cea mai frumoasa este cea mai otravitoare
Like July 5, 2018
AnnaE
corect, abia dupa ce te apropii orbit de frumustea si gingasia ei, o mirosi, dar nu simti pe loc otrava, abia dupa ce se instaleaza in tot corpul iti dai seama. Degeaba cauti antidotul. Il gasesti dar...e numai o forma sa continui sa traiesti, dar nimic nu te mai face ca inainte
Like July 5, 2018
toata mintea lui ...asa zisu "johnny", e o pasta de fasole din toate paste-urile lumii proaste, si chiar daca m-am tinut bat, nu mai voiesc sa am de-a face cu asa imbecili inconstienti..sunt absolut convins ca voi crapa identic ...s-a terminat, am priceput, las testament sa le spuna si lor cineva... View more
Like September 6, 2018 Edited
Johnny1
ma tavalesc pe jos de ras ....vezi sa nu-ti plesneasca capul de atata desteptaciune.....leagal sa nu faci mizerie
Like September 7, 2018 Edited