AnnaE
#0

Tărâmurile îngerilor pământeni de Doreen Virtue

Mai multe informaţii despre îngeri întrupaţi, Spirite ale naturii, Magi şi alţi Lucrători întru Lumină

 

Un mesaj plin de iubire, către cititor

A ceasta nu este cartea voastră obişnuită cu poveşti despre îngeri şi nici nu este o carte despre îngeri în înţelesul obişnuit al cuvântului. în timp ce oamenii se gândesc la îngerii Pământeni ca la binefăcători. această lucrare ia termenul ad-literam, după cum veţi vedea în curând. Materialul din aceste pagini ii poate surprinde sau chiar şoca pe aceia dintre voi care sunt obişnuiţi cu o viziune mai tradiţională asupra îngerilor.

Unii omeni poate că vor înţelege greşit intenţia acestei cărţi, crezând că sprijină ideea separării pe grupe. Şi totuşi, ceea ce prezint aici este pur şi simplu o descriere a personalităţii asociate, a caracteristicilor comportamentale şi fizice ale îngerilor Pământeni, asemeni felului de informaţie găsită în cărţile de astrologie. Cei care sunt îngeri Pământeni se vor regăsi în conceptele acestei cărţi; oricum, alţii poate că vor înţelege greşit sau chiar vor protesta împotriva a ceea ce eu ofer aici. Intenţia mea este să ajut şi să vindec, dar uneori aceste acţiuni creează controverse.

Încă de când a fost publicată cartea Îngerii Pământeni pentru prima oară, în 2002, am avut ocazia să vorbesc cu multă lume despre material. În programele mele de certificare, discut despre grupuri în profunzime şi chiar îl ajut pe studenţi să-şi descopere tărâmul din care provin. Aceste studii au adus informaţii suplimentare despre noi categorii.

Când am început să predau pentru prima dată despre categoriile îngerilor Pământeni, am aflat că unii oameni nu se pot asocia cu acest subiect. La început, am crezut că erau "Cei care schimbă realităţile" "Cel care-şi schimbă forma", sau "Suflete în Evoluţie", asta însemnând că au experimentat mai multe grupări diferite şi nu se pot raporta doar la una.

În cele din urmă, am realizat că oamenii respectivi aparţineau unor noi clase încă nedescoperite. Când am pornit să le identificăm, lucrurile au început să "sune” în cercetarea mea; aşadar, această carte este rezultatul studiilor pe care le-am făcut asupra noilor grupe. De asemenea, am mai aflat informaţii suplimentare despre categoriile descrise anterior în Îngerii Pământeni.

Aici veţi găsi şi o parte din materialele din cartea originală Îngerii Pământeni; oricum, rugămintea şi intenţia mea este să vă bucuraţi de noua profunzime a informaţiilor care au fost descoperite de când a fost publicată pentru prima dată cartea precedentă.

Cred că mai sunt încă vreo câteva categorii nedescoperite care vor fi găsite în anii următori, deci intervenţiile şi scrisorile voastre în legătură cu acest subiect sunt binevenite.

Toate povestirile din această carte sunt adevărate şi toţi cei ale căror mărturii au fost incluse aici ne-au acordat permisiunea scrisă pentru ca ele să fie publicate. .

Numele din carte sunt de asemenea reale, cu excepţia a trei persoane care au solicitat pseudonime şi două care au cerut să le fie folosite doar iniţialele.

Le sunt foarte recunoscătoare tuturor pentru că au venit în întâmpinarea mea şi şi-au spus poveştile, îmbogăţindu-ne pe toţi prin împărtăşirea experienţelor trăite.

 

 

 

 

I. EŞTI UN ÎNGER PĂMÂNTEAN?

 

Te simţi diferit de alţi oameni, ca şi cum ai fi fost pierdut pe această planetă şi te întrebi când va veni cineva să te ia acasă? Dacă este aşa, atunci s-ar putea să fii un Înger Pământean, care este un alt termen pentru Lucrător întru lumină, Indigo, Cristal, sau oricare alt cuvânt utilizat pentru a descrie o persoană care s-a întrupat cu scopul special de a ajuta ca lumea să fie un loc mai bun.

Fiecare persoană s-a născut cu o misiune specială de a învăţa şi de a evolua. Fiecare dintre noi alege o temă pentru viaţă, şi va lucra asupra unor lecţii de viaţă cum ar fi răbdarea, iertarea sau compasiunea.

Dar îngerii Pământeni mai aleg şi o misiune globală pe lângă misiunea personală ... şi această misiune globală este să ofere un serviciu lumii.

Dacă ai pasiune sau talent pentru a vindeca, a preda sau a-i ajuta pe alţii, deşi tu însuţi ai probleme cu abuzul de droguri, cu greutatea, provocări relaţionale şi altele asemenea, atunci este posibil să fii un înger pământean. Dacă eşti foarte sensibil şi deteşti violenţa sub orice formă a sa, atunci poţi să fii foarte bine un înger Pământean.

Deşi toate sufletele îşi au originea din aceeaşi sursă Divină, mediul şi modul nostru de viaţă ne modelează deseori personalitatea şi caracteristicile fizice. De exemplu, cei care îşi petrec o mare parte din timp făcând surf pe lângă plajele tropicale vor avea o înfăţişare şi un comportament diferit faţă de cei care stau ascunşi în fiecare zi în birourile lor urbane.

De asemenea, toate vieţile pe care le-al trăit înainte au impact asupra ta. şi aşa cum te influenţează familia fizică, aşa şi familia de origine spirituală îţi modelează aspectul, comportamentul şi chiar şi scopul vieţii. Pe de altă parte, interiorul fiecăruia este acelaşi: un licăr curat, frumos de lumină Divină. Oricum, ca lucrător întru lumină, licărirea ta de lumina s-ar putea să-şi fi petrecut timpul pe tărâmuri cereşti departe de Pământ. Acele vremuri când erai conectat la tărâmul îngeresc, regatul spiritelor naturii sau pe alte planete au influenţat felul în care eşti astăzi. Deşi sălăşluieşti într-un corp uman, sufletul tău se simte asemeni unui călător printr-o ţară străină - deoarece, în esenţă asta eşti.

Nu oricine este înger Pământean, desigur - pentru acest rol, Dumnezeu a chemat cele mai mari şi mai strălucitoare scântei de lumină pentru tranzita către Noua Eră a Păcii. Acei oameni care nu sunt Îngeri Pământeni îşi trăiesc vieţile pur şi simplu pentru propria evoluţie: odihnă, amuzament. Ei pot părea mărginiţi sau incontestabil nespirituali deşi sunt tot scântei Divine de viaţă. Vieţile lor au fost pur şi simplu dedicate preocupărilor umane, pământene.

 

Misiunea vitală a Îngerilor Pământeni

Dacă eşti un înger Pământean,. atunci eşti un lucrător puternic întru lumină, cu o moştenire de vindecări şi de miracole, în urma şi înaintea ta. Ai acceptat Însărcinarea ta Divină de a veni pe Pământ şi a-ţi răspândi învăţăturile şi energiile vindecătoare. Cum s-a derulat însărcinarea ta până acum? Dacă ai avut greutăţi în adaptarea la viaţa pământeană, atunci probabil că vei găsi răspunsuri, confort şi călăuzire amintindu-ţi originea spirituală.

Poţi descoperi că eşti un înger întrupat sau un Spirit al Naturii; un Om Stelar ale cărui vieţi anterioare au fost extraterestre (ET); un Om al Mării; un Spiriduş; un Cavaler Paladin, un înţelept, care este o Farmazoană întrupată, o Mare Preoteasă sau un Mag. Eşti un lucrător sezonier chemat în acţiune - un înger pământean poate că ai avut vieţi anterioare pe Pământ ca înger întrupat, Spirit al Naturii sau ceva asemănător, şi totuşi să fi uitat de aceste încarnări, crezând că în vieţile trecute ai fost om.

Termenul Înger Pământean nu trebuie confundat cu cel de Înger Întrupat, care este o categorie a îngerilor Pământeni. învăţând despre tărâmul spiritual originar, vei înţelege mai multe despre personalitatea, comportamentul şi spiritul individual.

După cum am spus, este asemănător cu felul În care semnele astrologice solare ne grupează în categorii semnificative.

 

Lucrările mele timpurii despre Îngerii Pământeni

Am accesat pentru prima dată Informaţii despre îngerii Pământeni prin consultaţiile mele private, când ofeream citiri mediumice despre îngeri şi despre alte subiecte paranormale. Clientela mea era formată, de obicei, din Lucrători întru Lumină, care amânau să-şi Împlinească misiunea vieţii lor.

Nu voi uita niciodată primul înger Pământean pe care l-am identificat în timpul unei sesiuni. Când i-am scanat umerii, uitându-mă la aura şi la călăuzele ei spirituale, am văzut un cordon destul de lat, care se înălţa din umărul el stâng. Pe când încercam să observ unde era mergea cordonul, am rămas uluită. Acolo, rotindu-se deasupra ei, era o navă spaţială care plana! Niciodată nu m-au interesat OZN-urile sau extratereştrii şi chiar găseam întregul subiect intimidant. Am ezitat să-i spun acestei femei ce văzusem, dar am învăţat să am încredere în viziunile mele şi să le furnizez cu fidelitate, textual clienţilor mei. Am aflat că dacă eu nu Înţelegeam viziunea, în general, clienţii reuşeau.

Deci, am inspirat adânc şi am rostit: "Văd ceva ce ar putea fi o navă spaţială, planând pe deasupra ta".

"O, da", a replicat clienta mea imediat. „A fost cu mine toată viaţa." Asta m-a redus la tăcere. Oricum, am ascultat cu mintea deschisă, cum îmi explica faptul că nava fusese călăuza ei permanentă şi protectoare, veghind-o şi oferindu-i informaţii, când avea nevoie. Ea a relatat că a vizitat nava în timpul viselor.

Curând după aceea, am văzut alţi câţiva clienţi cu aceeaşi conexiune extraterestră. Din totdeauna am făcut observaţii despre modelele de personalitate şi de comportament, deci curând am notat că "Oamenii astrali", clienţii mei, aveau culori similare ale aurei, ale trăsăturilor faciale, modele relaţionale şi misiuni ale vieţii asemănătoare.

 

Descoperind alte categorii

Multe dintre informaţiile ezoterice pe care le-am primit sunt de la propriile mele călăuze şi îngeri, de la care primesc mesaje în timp ce dorm, sau în timpul conferinţelor sau meditaţiilor. Prin aceste mijloace, mi s-a spus despre celelalte întrupări spirituale şi am fost sfătuită să le caut printre clienţii mei şi printre cel care iau parte la conferinţe.

La început am studiat Îngerii Întrupaţi. Femeile şi bărbaţii din această categorie au chipuri angelice, trupuri masive, poveşti de relaţii codependente şi sunt ajutoare permanente.

De exemplu, clienta mea Laura este un Înger Întrupat specific. Este o asistentă blondă foarte dulce şi atractivă, cu forme generoase şi curbate şi cu un chip în formă de inimă. După ani în care a încercat să-şi ajute soţul alcoolic să se lase de băut, Laura a luat într-un final decizia dureroasă de a divorţa. Acum ea caută o metodă de a-şi transfera capacităţile sale naturale de vindecare spre o practică individuală.

Apoi am observat un grup numit Spirite Întrupate ale naturii. Clienta mea Jayne este un membru tipic al acestui grup. Cu un păr roşu, tuns şi aranjat asemeni unul elf, şi cu un trup subţire, deşirat, Jayne arată asemeni unei persoane care ar purta încălţări verzi de elf cu vârf curbat şi cu clopoţei. Este un crescător profesionist de câini şi un avocat pasionat al drepturilor animalelor, şi a rupt logodna deoarece logodnicul el a vrut să se mute din munţii unde crescuse ea.

"EI a plănuit să se mute în oraş", a explicat Jayne. M-aş ofili şi aş muri dacă nu aş trăi în mijlocul naturii - mal ales dacă m-aş muta în oraş, unde copacii sunt practic inexistenţi."

Mulţi ani am presupus că aceste categorii erau singurele categorii de unde proveneau Îngerii Pământeni: Îngerii Întrupaţi, Spiritele Naturii şi Oamenii stelari. Când am discutat despre aceste categorii cu studenţii mei de la consiliere spirituală, cam 80% din el au recunoscut o afinitate cu unul din cele trei grupuri. Am avut chiar şi studenţi adunaţi în grupuri după membrii clanului spiritual. I-am văzut strigând, râzând împreună şi exclamând, "Într-adevăr? Şi tu? Sunt chiar aşa!" pe măsură ce schimbau povestiri despre viaţa pământeană, din perspectiva tărâmului lor.

Dar întotdeauna existau studenţi care nu se puteau regăsi în nici o categorie. "Dar cum rămâne cu noi, oamenii?", au întrebat ei.

Fiul meu, Grant, a furnizat într-un sfârşit răspunsul. Urma cursul meu de certificare de Practician în Terapia Îngerilor în North Miami, ţinând un scurt discurs în faţa clasei, despre folosirea lumânărilor în ritualuri, incantaţii. Grant a studiat un timp spiritualitatea Wicca şi avea o mulţime de. cunoştinţe de împărtăşit. La sfârşitul discursului său, s-a Întors către audienţă şi a zis: "Ştiu care este ce-a de-a patra categorie de Lucrători Întru Luminii ... ştiu, pentru că fac parte din această categorie. Sunt acela dintre noi care sunt Magi. Mari Preotese, Magicieni şi Farmazoane, toţi Întrupaţi."

Un suspin colectiv s-a ridicat din audienţă, urmat de exclamaţii ca: "Da! Aceasta are atât de mult sens!" şi ,.Aceasta este ceea ce sunt!". Aprecierea lui Grant a sunat a fi reală şi într-adevăr a atins o coardă în inimile participanţilor la curs.

De atunci, am studiat şi am intervievat mulţi oameni din acest grup, pe care îi numesc acum Înţelepţii. Oricând predau sau scriu despre subiect, primesc confirmarea că acest grup puternic de Lucrători întru Lumină se leagă de această categorie.

Phyllis este însăşi personificarea acestui grup pe care i-am văzut şi intervievat Ea are o faţă ovali şi ochii mari, iar privirea ei pierdută vorbeşte despre un om care vede dincolo de universul fizic. Îşi poartă părul lung; şi are o purtare elegantă, aproape regală. Când Phyllis a văzut filmele Negurile din Avalon, Stăpânul inelelor şi Harry Potter şi piatra filozofală, imediat şi-a amintit de abilităţile străvechi, magice pe care le avea odată. Phyllis ştie de asemenea că a fost arsă pe rug, deoarece a fost vrăjitoare într-o viaţă anterioară.

Învăţăturile mele primare includ o a cincia categorie numită "Intruşii." Aceştia sunt suflete care intră în mod aleator într-un trup de adult, în aşa fel încât îşi pot îndeplini scopurile vieţii fără să treacă prin copilărie şi adolescenţă. În timp ce Intruşii sunt suflete înalt evoluate care servesc unor misiuni importante, am realizat că ei nu sunt de fapt îngeri Pământeni ca origine. Mai degrabă, Intruşii reprezintă un proces. Din acest motiv, nu sunt incluşi în această carte.

Lucrarea de faţă include noile grupuri pe care le-am descoperit de când a fost publicată pentru prima dată Îngerii Pământeni. Acum avem clasificări şi in­formaţii legate de mulţi oameni care au fost conside­raţi înainte "Cei care schimbă realităţile", "Cei care îşi schimbă forma" sau "Suflete în Evoluţie" (categoriile lumilor amestecate). Simt că sunt multe grupe încă nedescoperite, pe care le vom găsi de asemenea. în mod clar, acesta este un domeniu care necesită mult studiu empiric.