Johnny1
#0

INGREDIENTE
600 g muşchi de porc
500 g unt
1 legatura busuioc
300 g linte
100 g muguri de pin
200 g varză roşie
sare
piper
MOD DE PREPARARE
1. Mugurii de pin se marunesc si se pun într-o tigaie fără grasime. Se prăjesc usor și se dau deoparte. La mixer se pune 40g de unt si se mixeaza pentru a obine o spuma în care se adauga busuiocul marunt tocat și mugurii de pin mărunți.
2. Carnea se freaca bine cu sare si piper.
3. Untul ramas se pune pe o bucată de folie de aluminiu și peste el se asează carnea. Se rulează ușor cu ajutorul foliei, pentru ca toata carnea să primească unt, se înfășoară în folie, care se strânge la capete, și se dă la cuptor pentru 15 minute. Apoi, se desface folia și se lasă înca 10 minute să devină auriu, frumos rumenit.
4. Se serveste cu linte fiartă și călită.