ElisaB

Legea familiei un serial turcesc cu toate ingredientele necesare sa asigure un serial bun. Iubire, acțiune, mister, dramă, tradițional versus modern, toate acestea se vor regăsi în “Legea familiei”.

Descrierea serialului

Yamaç, personaj interpretat de Aras Bulut İynemli, este băiatul cel mic al familiei Koçovali, care face legea în Çukur, unul dintre cele mai periculoase cartiere din Istanbul. Hotărât să aibă o viață diferită față de cea a familiei sale, el părăsește Çukur și se mută într-un alt loc din Istanbul. Aici își urmează pasiunea pentru muzică și o întâlnește pe Sena (Dilan Çiçek Deniz), femeia de care se îndrăgostește și pe care o cere în căsătorie. Liniștea celor doi îndrăgostiți este zdruncinată în momentul în care Yamaç este nevoit să se întoarcă în Çukur, iar Sena decide să-l urmeze pe bărbatul iubit. Apariția în cartierul natal a unui clan mafiot îl determină pe Yamaç să lupte pentru a-și apăra familia și comunitatea sa.

“Toată lumea are un loc în viața asta. Al nostru este Çukur. Acest loc nu este un simplu cartier. Este un adevărat regat. Toată lumea crede că este parte din Istanbul. Dar ei nu știu. Istanbul este parte din Çukur”, spune Yamaç. Universul Senei se schimbă total: “Iubesc un bărbat. Pentru el am venit într-o lume străină”.  

Legea familiei episodul 1 online 9 ianuarie 2019

Legea familiei episodul 2 online 10 ianuarie 2019

Legea familiei episodul 3 online 16 ianuarie 2019

Legea familiei episodul 4 online 17 ianuarie 2019

Legea familiei episodul 5 online 23 Ianuarie 2019

Legea familiei episodul 6 online 24 Ianuarie 2019

 

 

    
Anna
#22

cat de curand, numai ca nu prea avem timp...dar o sa incercam

    
#23

Mulțumesc ! O zi buna! 

    
#24

sezonul 3 cand va fi???   

    
#25

pe imdb nu apare data,  probabil la toamna...