AnnaE
#0

Apocalipsa de Pavel Corut

este o acţiune de război psihologic

 

 

Globalizarea este un proces progresist, pozitiv şi conform cu legile de evoluţie ale Umanităţii terrane. În câteva secole, globalizarea va asigura unificarea pasnica a Omenirii, în jurul unui organ deliberativ central, cu rol de parlament mondial şi a unui guvern mondial cu activitate de orientare în toate domeniile vieţii umane: economie, ecologie, nivel de trai, politici demografice, cultura, ştiinţa etc. Astfel, pământenii vor intra într-o era a convieţuirii pasnice, a progresului şi a civilizării depline. Deocamdată, globalizarea progresista a făcut pasi timizi, prin globalizarea informaţiei pe Internet şi prin globalizarea sentimentelor pozitive ale tinerei generaţii care a depăşit vechile limitări rasiale, etnice şi statale.

  Din nefericire, indivizi răuvoitori şi retrograzi, uniti în Oculta globalist-regresiva, intenţionează sa excludă globalizarea progresista şi să-şi impună propriul imperiu mondial. Oculta globalist-regresiva acţionează de mai mult timp, însa numai dezvăluirile unor ofiţeri de informaţii din diverse naţiuni, făcute în ultimele trei decenii, ne-au permis să-i cunoaştem structura şi planurile negative de viitor. Oculta globalist-regresiva uneşte câteva zeci de mii de indivizi foarte bogaţi, care deţin deja mai mult de 50% din avuţia mondiala şi acţionează cu tenacitate pentru concentrarea în continuare a marilor bogăţii ale Lumii în mâinile lor. Oculţii regresivi se situează deasupra naţiunilor şi statelor, impunându-şi propriile interese, prin membri şi agenţi infiltraţi în cele mai înalte niveluri de conducere statala şi internaţională.

  Pentru a-şi atinge scopurile hegemonice fundamentale, Oculta globalist-regresiva apelează frecvent la acţiuni de război psihologic cu tematica economica, politica, militara sau religioasa. Practic, la ora actuala, Oculta globalist-regresiva întreţine un război psihologic de nivel mondial, prin mai multe focare situate în diverse zone ale Terrei. Agresiunea psihologica mistica constituie una din componentele principale ale războiului psihologic mondial. Liderii Ocultei globalist-regresive contează ca, în viitorul lor imperiu, majoritatea populaţiei va putea fi dominata şi manipulata prin diverse forme de misticism: religii tradiţionale sau nou înfiinţate, superstiţii, magie, astrologie etc. Din aceasta cauza, încă din faza actuala de agresiune psihologica, Oculta globalist-regresiva acorda o atenţie deosebita tematicii mistice. Ea încurajează şi sponsorizează discret diverse culte şi secte religioase, ea răspândeşte cu insistenta magia şi astrologia în rândul populaţiei tinere, ea acţionează insistent pentru intoxicarea şi manipularea mistica a populaţiei pământene.

  Structura agresorilor mistici oculţi este completa. Comanditarii acestei agresiuni sunt liderii Ocultei globalist-regresive. Programatorii acţiunilor psihologice agresive, cu caracter mistic, provin din rândul unor specialişti de elita în intoxicarea şi manipularea mistica: psihologi, neurologi, sociologi, economişti, foşti ofiţeri de informaţii, lideri religioşi. Câteva zeci de milioane de agenţi de intoxicare şi manipulare mistica, recrutaţi din rândul slujitorilor diverselor culte şi secte, a jurnaliştilor, a proprietarilor de mijloace de comunicare în masa, a unor pseudo-intelectuali şi a unor şarlatani mistici, acţionează deja la nivel mondial, sub conducerea organizatorilor oculţi. Ei răspândesc şi impun în creierele populatiei-tinta variantele de intoxicare şi manipulare mistica elaborate de specialiştii organizatori. Tot ei sclavizeaza şi programează psihic persoane mai sugestionabile, cu ajutorul drogurilor şi hipnozei, în scop de a le folosi pentru răspândirea variantelor de intoxicare şi manipulare mistica, pe toate căile posibile: Internet, televiziune, presa scrisa, radio, cărţi şi reviste, viu grai. În fine, foarte multe persoane ignorante, dar dornice de afirmare ori de câştig material, se pun în slujba oculţilor regresivi, în calitate de idioţi utili. Aceştia răspândesc cu tenacitate variantele de intoxicare şi manipulare mistica, pe Internet sau prin cărţi şi reviste, ascunzându-şi identitatea sub pseudonime. Probabil, stiu sau bănuie faptul ca activitatea lor este condamnabila. Încă din anii 70, specialiştii occidentali au propus conducerii ONU ca agresiunea psihologica de orice fel, inclusiv mistica, sa fie incriminata la secţiunea crime împotriva umanităţii.

  În ultimul timp, Oculta globalist-regresiva a declanşat o noua agresiune psihologica cu tematica mistica, Apocalipsa 2012. Variantele din aceasta acţiune de intoxicare, înfricoşare şi manipulare, elaborate de programatorii oculti-regresivi, au fost puse în circulaţie pe diverse cai: Internet, materiale scrise (cărţi, reviste, articole de ziar), emi siuni de radio şi televiziune. Foarte multi oameni din Europa şi de pe continentul american au luat cunoştinţă de variantele de intoxicare, înfricoşare şi manipulare, iar destui dintre ei au ajuns deja victime ale acestei agresiuni psihologice subtile. Din motive încă necunoscute, Oculta globalist-regresiva a lansat aceasta agresiune numai asupra civilizaţiei raţionale euro-americane, omiţând populaţia afro-asiatica. Mai multe false somităţi au fost atrase la agresiune, cu scop de a da un caracter aparent ştiinţific variantelor de intoxicare, înfricoşare şi manipulare mistica. De asemenea, multi pseudo-intelectuali s-au an grenat în aceasta acţiune, ca agenţi, roboti sau idioţi utili, din dorinţa de câştig material ori datorita ignorantei.

  Oculta globalist-regresiva urmăreşte sa atingă următoarele scopuri, cu ajutorul agresiunii psihologice Apocalipsa 2012:

  • a. Oculta globalist-regresiva contează ca populaţia se va îngrozi de evenimentele prezentate în variantele lor de intoxicare-manipulare şi se va grăbi să-şi afle salvarea în misticism, îngroşând rândurile roboţilor mistici deja existenţi.

  • b. Oculta globalist-regresiva spera ca evenimentele apocaliptice profeţite vor abate atenţia majorităţii populaţiei tinta de la învăţătură, creaţie şi munca, de la supravegherea vigilenta a avuţiilor naţionale vizate de ea pentru jefuire şi de la alte acţiuni oculte condamnabile.

  • c. Apocalipsa 2012 urmăreşte sa dezvolte aşteptările negative în creierele populatiei-tinta. Aceste sentimente distructive, aşteptările negative, slăbesc şi îmbolnăvesc psihic persoanele mai putin rezistente.

  • d. În fine, oculţii globalist-regresivi urmarsc ca, prin aceasta agresiune psihologica, sa dezvolte naivitatea, credulitatea şi ignoranta în populatia-tinta.

Attachments
Apocalipsa de Pavel Corut.doc 72 Kb . 205 Views