Viewing Single Post
AnnaE
#1

 

Din culisele filmului

Au fost folosite 103 corturi făcute în Turkmenistan. 150 de meșteșugari au folosit crengi de salcie pentru crearea cadrului pe care au fost fixate. Pentru materialul din care au fost făcute corturile s-a folosit lână de capră și oaie și războaie vechi de țesut. Pereții interiori au fost tapetați cu carpete lucrate manual, lucrate tot în Turkmenistan.

Pe unul dintre platouri au fost reconstruite cinci tabere ale nomazilor. În afara celei principale a tribului Kayi, telespectatorii vor mai descoperi alte patru, care vor deveni baza Imperiului Otoman. Mai mult, au fost create patru orașe complete – conace, bazare, magazine, case, piețe și moscheie, inclusiv un lac artificial!

În serial vor apărea 40 de actori principali și 400 secundari. Pe lângă aceștia, în primul episod apar 5.000 de figuranți! 

 

Burak Özçivit

Celebrul Kemal, este un bărbat împlinit. Pe lângă faptul că are un băiețel frumos și perfect sănătos, pe 29 iunie, el a aniversat doi ani de la nunta cu Fahriye Evcen. Pentru a marca momentul, frumoasa actriță a postat o imagine de la nunta lor alături de un mesaj emoționant pentru soțul ei, cei doi demonstrând încă o data cât de mult se  iubesc.  „Privirea ta să curgă mereu așa în inima mea. Te iubesc',  a scris Fahriye Evcen Özçivit pe Instagram.