Anna

Surpriză uriașa pentru fanii serialelor turcești din partea postului Prima TV. Postul de televiziune a decis ca din 18 ianuarie, luni și marți de la ora 20:00 să difuzeze serialul de comedie romantică “Sultanul inimii mele”.

 

Serialul este inspirat după filmul “Anna și regele”, film apărut în anul 1999, de asemenea și filmul este inspirat după cartea “Anna and the king of Siam” scrisă de Margaret Landon.

 

Serialul spune povestea sultanului Mahmud (Ali Ersan Duru) care decide să angajeze o profesoară care să-i învețe pe copiii acestuia limbi străine.
Așa ajunge Anna (Aleksandra Nikiforova) în haremul sultanului, acesta îndrăgostindu-se de aceasta.

 

sultanul inimii mele serial turcesc subtitrat romana complet toate episoadele

 

Bineînțeles că din serial nu va lipsi și conflictul din harem, deoarece prima cadână a sultanului Mahmud o va considera pe profesoara Anna o amenințare la adresa relație ei cu sultanul Mahmud.

 

Din distribuția serialului fac parte: Ali Ersan Duru (Ferhat din “Lacrimi la Marea Neagră”), Beste Kökdemir (cadâna Meleksima din “Kösem”), Itır Esen (İnci din “Un destin la răscruce”), Taner Rumeli (Fatih din “Prizoniera dragostei”), Ayten Saykök (Nilüfer din “Lacrimi la Marea Neagră”, Reyhan din “Lale Devri”) etc.

  
Anna
#9

Sen çal kapımı/Bate la uşa mea, din 9 iunie, la FOX.

Serkan şi Eda trec prin zile dificile în perioada tratamentului pe care el îl urmează împotriva cancerului.

Serkan este obsedat de boală și se transformă într-un cu totul alt om după ce supraviețuiește bolii.

Teama de atașament se dezvoltă, spune că nu-și dorește niciodată un copil, amână constant data căsătoriei și se dedică muncii.

Serkan și Eda devin din ce în ce mai distanți, ceea ce va duce la despărțire.

După cinci ani se revăd și amândoi se confruntă cu o surpriză. (sursa: Viata cu aroma de cafea)

 

  
Anna
#10

Serialul ,,Inimă rănită”, în curând la Atv

 

Noul serial ,,Kalp” Yarasi” (Inimă rănită) ce îi are ca protagoniști pe Gökhan Alkan și Yağmur Tanrısevsin va debuta în curând pe postul de televiziune turcesc Atv.

Serialul este produs de Sureç Film iar din distribuție mai fac parte Merve Cağiran și Toprak Can.

 

  
Anna
#11

Seriale care isi incheie primul sezon

 

Astăzi 31 mai serialul ,,Uyanıș Büyük Selçuklu” va ajunge la final de sezon odată cu episodul 34.

 

 

 

Miercuri 2 iunie primul sezon al serialului ,,Sadakatsız” (Infidelul) se va

încheia odată cu episodul 31.

 

 

 

Primul sezon al serialului ,,Son Yaz” (Vara trecută) se va finaliza odată cu episodul 21 ce se va difuza vineri 4 iunie.

 

 

 

 

Duminică 6 iunie se va difuza episodul 14 din serialul ,,Teșkilat” (Organizarea) fiind și ultimul episod al primul sezon.

 

 

 

 

 

 

 

 

  
Anna
#12

De luna viitoare, pe locul lăsat liber de serialul "O rază de speranţă", care se apropie de marele final, Canalul TV Happy Channel va difuza serialul fenomen "Moştenirea" (Emanet).