Viewing Single Post
AnnaE
#0

Surpriză uriașa pentru fanii serialelor turcești din partea postului Prima TV. Postul de televiziune a decis ca din 18 ianuarie, luni și marți de la ora 20:00 să difuzeze serialul de comedie romantică “Sultanul inimii mele”.

 

Serialul este inspirat după filmul “Anna și regele”, film apărut în anul 1999, de asemenea și filmul este inspirat după cartea “Anna and the king of Siam” scrisă de Margaret Landon.

 

Serialul spune povestea sultanului Mahmud (Ali Ersan Duru) care decide să angajeze o profesoară care să-i învețe pe copiii acestuia limbi străine.
Așa ajunge Anna (Aleksandra Nikiforova) în haremul sultanului, acesta îndrăgostindu-se de aceasta.

 

 

 

sultanul inimii mele serial turcesc subtitrat romana complet toate episoadele

 

 

Bineînțeles că din serial nu va lipsi și conflictul din harem, deoarece prima cadână a sultanului Mahmud o va considera pe profesoara Anna o amenințare la adresa relație ei cu sultanul Mahmud.

 

Din distribuția serialului fac parte: Ali Ersan Duru (Ferhat din “Lacrimi la Marea Neagră”), Beste Kökdemir (cadâna Meleksima din “Kösem”), Itır Esen (İnci din “Un destin la răscruce”), Taner Rumeli (Fatih din “Prizoniera dragostei”), Ayten Saykök (Nilüfer din “Lacrimi la Marea Neagră”, Reyhan din “Lale Devri”) etc.