AnnaE
#0

 

Dude negre episodul 1 subtitrat în română spune povestea lui Zuhal, care, în timp ce încearcă să țină pasul cu viața și cu tot ceea ce o înconjoară, pornește într-o călătorie de la întuneric la lumină atunci când întâlnește iubirea, transformându-se atât pe sine, cât și pe cei din jurul ei.
În familia Erdem, care se supune regulilor, Zuhal se va confrunta cu diverse provocări alături de tatăl și frații ei, în timp ce încearcă să își găsească propriul adevăr. În spatele imaginii unei femei puternice, frumoase și moderne din mass-media se ascunde o identitate foarte diferită acasă. Zuhal este prinsă în rolul unei gospodine care nu se poate elibera de controlul tatălui ei. Responsabilitățile sale față de familie au transformat-o într-o femeie singură, dar, de dragul unei iubiri pe care o întâlnește pe neașteptate, este dispusă să își înfrunte tatăl.

Figen, care este sora mai mică a lui Zuhal, este singura din familie care a reușit să aibă o căsnicie de succes. Împărtășind cu Ayhan o căsnicie de peste zece ani și doi copii, ei au devenit o echipă care rămâne unită în orice provocare. Deși abia și-a început cariera de arhitect, Aslı este singurul membru al familiei care nu se bazează pe ajutorul lui Zuhal. Cu natura sa calmă și caldă, ea a devenit una dintre cele mai de încredere confidente ale surorii sale. Ea pune dragostea în centrul vieții sale și este devotată orbește relației sale. Aslı are, de asemenea, cea mai sănătoasă și mai echilibrată relație cu tatăl ei. Fiind cea mai tânără din familie, Begüm acționează impulsiv și neglijent, făcându-și adesea capriciile din cauza sentimentului de îndreptățire. După ce și-a pierdut mama la o vârstă foarte fragedă, a privit-o pe Zuhal ca pe o figură maternă.

 

 

 

 

 

 

 

Episodul 1

https://voe.sx/cliez378zqdu

https://vidmoly.me/w/0mhbmfhdw2fs

https://ok.ru/video/8223878875708

 

 

Episodul 2