AnnaE
by on April 15, 2020
239 views

Pentru ca azi pot sa-mi fac de cap, am dat buzna in pagina ta Elfito, pentru ca in adanca mea meditatie, mi s-a strecurat prin fata ochilor un covor frumos colorat si de acolo, inconstientul a ajuns la tarabele cu muulte covoare, care mai de care mai frumoase.

Apoi m-am "uitat" la cei care cumpara covoare si ma intreb daca nu cumva oamenii isi cumpara chestii, dupa starea de spirit din ziua respectiva sau dupa nevoia din acea zi. Unii isi iau covoarele in functie de culoarea mobilei, altii, ca sa fie ceva pe dusumeaua goala, altora in schimb nu le pasa.

Asa ma gandeam ca suntem si noi, prima categorie se gandeste si la ceilalti, a doua, la necesitatile sale, sa nu-i frie frig sau sa-i inghete picioarele, iar a treia categorie, cumpara fara sa le pese, nici de ei nici de ceilalti, pur si simplu ca asa e moda.

Covorul, poate fi asemuit cu viata noastra si daca am fi tesatori, de fapt, chiar suntem tesatorii proprii noastre vieti, deci daca am fi tesatori, am adauga fiecarui moment din viata noastra o culoare, si daca ni s-ar termina materialele, gasim o alta solutie, impletim cu altul, poate mai rigid, mai neplacut la atingere. Odata tesut nu se mai poate desface si chiar daca l-am desface modelul nu se mai potriveste cu primul gand.

Ei chiar la asta ma gandeam azi....:heart::blue_heart::purple_heart:

 

2 people liked this
MunshiR
Munshi spiritual azi!
Like April 15, 2020
AnnaE
E bine si asa
Like April 15, 2020
MunshiR
Îmi schimb numele ca să știți cine sunt. Munshi.
Like April 15, 2020
AnnaE
Parca imi vine mai la indemana Munshi. Sa nu-l mai schimbi.
Like April 15, 2020