MunshiR
by on April 25, 2020
327 views

Am stabilit ca iubirea nu se rezumă la un cuvant, ca și când ai spune „ce faci”. Iubirea nu se spune, se simte. Cum știi că iubești? Când nu te îndoiești, când întinzi mâna gasești altă mână care o ține pe a ta cu căldură și fermitate. Când mâna ta e una cu cealaltă mână. Iubirea e un întreg. Nu se dobândește, nu se câștigă, nu e o arenă în care gladiatorii se luptă. Ea vine singură și nu are termen de garanție. Nu e condiționată de ce simte celălalt. 

Când ai ambiții și orgoliu, dispare iubirea. De fapt nici nu a existat, a existat doar egoul, care a declarat razboi iubirii.

Be the first person to like this
AnnaE
Tu esti Munshi, eu experimentez, lupt cu gandurile, cu orgoliile, dar invat de la tine, ca de aceea esti munshi pentru mine.
Like April 25, 2020 Edited
MunshiR
Frica, orgoliul, mandria, incapatanarea sunt opuse iubirii. Nu au ce cauta la un loc cu iubirea. Sa fi cu un om, crezand ca-l iubesti, dar sunteti „munti de incapatanare”, e o iluzie bine impachetata, o pierdere de vreme. Puritatea sentimentelor inseamna sa le lasi libere, sa nu le judeci, sa nu pui... View more
Like April 25, 2020