454 Views 1 Like 30 Comments
AnnaE
By Published on December 20, 2018

Oamenii din jurul nostru sunt de doua feluri, oameni negativi și oameni pozitivi, după definiția psihologilor. Pe vremuri li se spunea mai simplu, oamenii lui satan sau oamenii lui Dumnezeu. În felul acesta erai avertizat să te ferești de aceștia.

Ce inseamna oamenii negativi? In opinia mea, astfel de oameni, au o minte conspirationista, se înconjoa de tot ce e rau și gândurile lor au o așa mare putere încât reușesc să otrăvească și pe cei din jur. Traiul din jurul lor devine ca pădure intunecata, plină de imagini și sunete înfricoșătoare din care nu poți iesi. Daca esti un om slab, ramai prizonierul lui pe viață. 

Ajungi sa nu mai știi ce fel de om ești tu. 

Cum cred eu că poți scăpa de oamenii negativi?

Ei sunt, de doua feluri, tăcuți (ceea ce e cel mai periculos) și vorbareti. Cei vorbăreți caută să te îndepărteze din habitatul tau, să-ți insufle vorbele și faptele altora într-o lumină neagra si obscură, sunt permanent puși pe harță și cearta, ajungând să te bulverseze. Poți scapa de ei daca ii indepartezi, dar nu brusc și dintr-o dată, ci cu mult tact și diplomație. Nu ai astfel de aptitudini, trebuie sa ti le dobândești, altfel vei fi atras în pădurea lui obscura. Rărește contactul cu ei, cautăți alte preocupari și nu te mai arăta disponibil, caci disponibilitatea ta ii creste aripile.

 

 

Categories:
1 person likes this.
iluzia gandirii originale, simulam inteligenta...
Like December 20, 2018 Edited
AnnaE
Lasă doamna Laura nu trebuie să ștergeți, contează că ne dăm seama de ceea ce spunem.
Like December 20, 2018
AnnaE
@C-uu, știi cum e cu împărțirea? Până nu știi cum e împărțirea exactă nu ai cum să știi pe aia cu rest.
Like December 20, 2018
Johnny1
Apropo de impartire...C-ule cum se imparte numele tau pe litere....ca nu reusesc sa silabisesc
Like December 20, 2018 Edited