149 Views 2 Likes 35 Comments
Elia Anna
By Published on January 13, 2019

Nu stiu daca si voi ati trecut prin faza de a gandi sa faceti rau cuiva, fara ca acela sa aiba vreo legatura cu voi. Nu stiu daca mama, bunica sau altcineva din familie, va povesteau ca pe umeri avem doi porumbei, pe umarul drept, cel bun, alb, frumos cu gangurit dumnezeiesc, celalat, rau, cenusiu cu pliscul ascutit, privirea crancena si in loc de gangurit, iesea ceva ragusit si sinistru. Ei bine, cei doi, spunea bunica, ne "are in grija", unul ne pazeste sa nu facem rau, iar celalalt, ne indeamna sa facem numai prostii. De multe ori porumbelul cenusiu castiga. Lasand povestile deoparte, cred ca suntem de multe ori pusi in situatia de a dori raul cuiva, suntem pusi in situatia in care egoul nostru cere sa fie satisfacut. 

 

De unde vin gandurile si de ce isi fac ele loc in mintea noastra? Sunt ganduri constiente sau ele se activeaza numai la stimuli, verbali, auditivi, fizici ?

Vi s-a intamplat vreodata sa vorbiti fata in fata cu cineva si o fractiune de secunda sa va "vedeti" lovidu-l? 

si o conspiratie de la lovendal...https://stiri.latimp.eu/sunt-unii-criminali-indemnati-sa-omoare-la-comanda-unor-forte-exterioare-din-alte-dimensiuni-secretele-lui-lovendal/

 

 

Categories:
2 people liked this
Elia Anna
stiam si eu ca nu e gol, vine cu o mostenire genetica de la extraterestri care traiesc intr-o lume subpamanteana sau subacvatica, trimitandu-ne idei fixe, obsesii, pe de o parte, dar si logica, stiinta si tehnologie, pe de alta parte. De fapt ei ies noaptea, de pe unde sunt si intra pâș pâș intra in...View more
January 13, 2019
C
Inteligenta artificiala, evolutia sistemelor autonome ne vor invata mai multe despre ce e viata. Suntem privilegiati, pentru ca de ceva vreme nu mai traim in bezna.
January 13, 2019
Elia Anna
poza e doar o particica din esenta subiectului, dar nu intereseaza asta pe multa lume
January 14, 2019
Elia Anna
Până la "sus" trebuie sa fim conștienți când facem rău conștient. Daca ne dăm seama de asta și totuși gândim rău, avem o problemă la "țiglă".
January 14, 2019