169 Views
Johnny1
By Published on November 23, 2022

Coincidentele din viata noastra sunt doar mesaje si semne divine ce-si au rolul de a ne oferi ghidare si claritate cu privire la drumul care este cel mai potrivit pentru noi. Priveste cu atentie coincidentele din viata ta si deschide-te sa intelegi care este mesajul pe care Universul vrea sa ti-l transmita prin intermediul lor.
O intalnire aparent intamplatoare cu cineva iti poate oferi mesajul de care ai nevoie pentru a merge mai departe. Mesajul unei melodii de la radio iti poate oferi increderea de care ai nevoie pentru a merge pe drumul ales.
O conversatie neprevazuta cu o persoana, un titlu de carte aparent nesemnificativ, sau orice altceva apare pe calea vietii tale si pare prea putin important, el se afla acolo pentru tine, pentru a-ti oferi claritate si ghidare divina.
Cu cat suntem mai prezenti in vietile noastre si mai atenti la tot ce ne inconjoara, cu atat mai mult vom simti alaturi de noi prezenta divina. Asa vom capata incredere, claritate, bucurie si usurinta in tot ceea ce facem. Nu exista niciodata coincidente, ci doar moduri prin care primim mesajele de care avem nevoie, atunci cand avem nevoie

Be the first person to like this