241 Views 1 Like
Johnny1
By Published on December 3, 2022
Sper sa nu deranjeze adevarul celor in cauza si concret intreb ?!
Sexul dauneaza sanatati de va vaitati ?.
Fetelor, probabil va veti supara după postarea asta, dar asta este.
Nu mai acuzati baietii sau barbatii ca vor doar sex, cand voi doar asta sunteți dispuse sa oferiti. Am tot văzut că multe fete se plang ca nu îsi gasesc iubirea, ca nu pot sa fie fericite, deoarece barbatii vor numai sex. Nu e adevarat fetelor, barbatii nu vor doar sex, dar doar sex sunteti voi dispuse sa oferiti. Spun asta datorita faptului ca voi nu va uitati la baietii simpli. Cautați calea usoara, va doriti barbaati care arata bine, merg la sala, îsi cumpara masini scumpe, merg la saloane de cosmetica, la solar. Stiti de ce fac chestiile astea? Ca sa agate cat mai multe ca voi. Cand una dintre voi ii va cere iubire, va cauta altceva. De asta a lucrat corpul acela, de asta îsi penseaza sprancenele, de asta merge la solar, de asta îsi ia masina aia scumpa. Ca sa poata fugi de tine cand ii ceri iubire. Stii de ce fuge? Pentru ca tu nu ai pus prea multe întrebări la început. Te-ai multumit cu exteriorul. Ai vazut doar ce te-a lasat el sa vadă.
Fetelor, cautati baieti simpli, care pun accent pe inteligenta Vorbiti prima data si cu oameni care aparent nu v-ar interesa. Veti descoperi niste persoane incredibile. Nu stiti ce drame ascund acei baieti. Si nu stițt ce puteti construi alaturi de ei. Lor trebuie sa le oferiti sinceritate, comunicare si iubire. Sa stiti ca baietii astia pot sa arate la fel ca si ceilalțt, dar nu au motiv sa o faca. Prioritatea lor este alta. Simplitate, respect, fidelitate si iubire. Va spun sincer, cautati baieti simpli, inteligențt, care nu ies in evidenta. O sa ramaneti impresionate si veti cunoaste persoane incredibile.
Sper ca acum m-am făcut înteles asupra faptului cine caută sex si cine cauta iubire. Diferenaa o fac doar alegerile tale, draga mea. Diferenaa o vei face tu prin puterea de a cunoaște niste oameni, de a da niste sanse unor oameni simpli
1 person likes this.