Flori însângerate tradus în română complet toate episoadele Sezoanele 1/ 2/3 Flori însângerate subtitrat în română din 4 decemb... By AnnaE 1 hour ago
Bahar dramă romantic-psihologică subtitrată în română Bahar serial dramă subtitrat în română Episodul 2... By AnnaE 4 hours ago
Adanali politist subtitrat in romana Adanali subtitrat in romana Episodul 53 https://... By AnnaE 6 hours ago
Unchiul Kara tradus in romana toate episoadele Unchiul Kara subtitrat in romana Episodul 113 ht... By AnnaE 6 hours ago
Nu mă părăsi subtitrat în română dramă romantică Nu mă părăsi tradus în română din 3 decembrie 2024... By AnnaE 6 hours ago
Inelul cu safir tradus în română Inelul cu safir tradus în română din 3 decembrie 2... By AnnaE 7 hours ago
Omer dramă romantic-religioasă tradus în română toate episoadele Omer - iubire si traditie tradus in romana de la T... By AnnaE 7 hours ago
Poveste de noapte subtitrat în română Poveste de noapte subtitrat în română din 3 decemb... By AnnaE 7 hours ago
Capcana iubirii / Captivitate dramă de familie subtitrat în română ~ Actualizat complet toate episoadele ~ Captivitate subtitrat în română din 3 decembrie 20... By AnnaE 7 hours ago
Capcana răzbunării subtitrat în română complet toate episoadele Capcana răzbunării tradus în română de la TV din 3... By AnnaE 16 hours ago
[Sticky] Iubire fără limite serial dramă romantică subtitrat în română By AnnaE on September 23, 2023 Last replied AnnaE November 29, 2024 10 Replies 46k+ Views
[Sticky] Jumătatea mea mai bună serial dramă subtitrat în română By AnnaE on September 10, 2023 Last replied AnnaE September 10, 2023 0 Replies 35.9k+ Views
[Sticky] Capcana iubirii / Captivitate dramă de familie subtitrat în română ~ Actualizat complet toate episoa... By AnnaE on November 30, 2022 Last replied AnnaE December 4, 2024 5 Replies 185.8k+ Views
[Sticky] Nu mă părăsi subtitrat în română dramă romantică By AnnaE on November 11, 2022 Last replied AnnaE December 4, 2024 5 Replies 255k+ Views
[Sticky] O dragoste (Șerbet de afine) serial dramă de familie subtitrat în română TV By AnnaE on November 1, 2022 Last replied AnnaE November 30, 2024 1 Reply 194.5k+ Views