AnnaE
#0

Nu mulți oameni știu despre Vladimir Petrovici Filatov, renumit doctor rus și-a petrecut cea mai mare parte a carierei sale în găsirea unui remediu natural pentru tulburări de vedere.

În anii ’60, activitatea sa privind îmbunătățirea viziunii proaste și prevenirea pierderii vederii combinată atât cu medicina convențională, cât și cu cea alternativă.

Rețeta pe care a creat-o sa dovedit a fi extrem de benefică pentru tratarea vederii slabe și a fost folosită încă de atunci.

Ingrediente:

Sucul de la 3-4 lamai
100 g suc de aloe proaspăt
500g de nuci zdrobite
300g miere de albine organica bruta

Indicatii:

Începeți prin extragerea sucului de aloe. Pentru aceasta, veți avea nevoie de frunzele medii și superioare, lăsând planta și frunzele 3-4 inferioare. Spălați bine frunzele. Este important ca apa să fie sterilă, adica, mai întâi fiarta si racita. După spălarea profundă a frunzelor, îndepărtați vârfurile si taiati apoi frunzele. Va trebuie un tifon steril dublu pentru a strecura sucul.

Atentie !! Dr. Filatov recomandă ca frunzele să nu fie tăiate imediat. De fapt, ar trebui să le păstrați la frigider timp de aproximativ 10-12 zile, deoarece această metodă declanșează stimulatorii biogeni care activează celulele aloe.

După prepararea sucului de aloe, amestecați-l cu celelalte ingrediente.
Utilizare:

Pentru rezultate optime, dr. Filatov recomandă consumarea acestui remediu cu 30 de minute înainte de masă, de trei ori pe zi. Tratamentul trebuie continuat chiar și după îmbunătățirea vederii.

articol tradus, adaptat dupa http://www.healthyandnaturallife.com