AnnaE
#0

Pentru a avea o piele frumoasa, fina si sanatoasa ar trebui sa avem grija de ea. Din diverse motive, (lipsa de timp sau buget restrans), amanam sa ne ingrijim si aceasta duce de cele mai multe ori la uitarea de sine. 
 

Peeling : Un procedeu simplu si rapid aflat la indemna tuturor se poate face din malai, cafea si un plus de aroma de scortisoara. 

 

Mod de aplicare : – la acest amestec puteti adauga gelul de dus pe care-l folositi in mod curent si va ungeti toata pielea insistand asupra genunchilor si pe coate, lasand sa actioneze circa 15-20 de minute apoi clatiti cu apa calduta. Nu va stergeti cu prosopul, ci numai tamponati corpul apoi folositi o crema speciala de corp. 

 

Celulita : Fara sa ne ascundem dupa perdea si fara sa ne fie rusine, noi femeile in marea noastra majoritate avem celulita si o detestam dorindu-ne ca ea sa dispara ca prin farmec a

doua zi dimineata. 
Am gasit un mod de a indeparta “inamicul” si vi-l spun si voua. 

 

Se face o crema din ulei de masline amestecat cu ulei de scortisoara sau ulei de portocale (“ingrediente” pe care le gasiti la plafar) si pe care-l aplicati pe pielea curata, apoi impachetati-va cu folie transparenta cat de strans puteti si lasati sa actioneze 20 de minute. Apoi spalati-va cu apa calduta si aplicati o crema hidratanta de corp. Cantitatile folosite sa fie egale, adica, o lingurita de ulei de scortisoara, o lingurita de ulei de masline, amestecate bine si aplicati.. 
Recomandare : repetati procedura de 2-3 ori pe saptamana. 

 

Sa fiti frumoase si increzatoare in voi !!