Aperitive Snitel umplut cu muschi de porc, carne de curcan, piept de pasare
Ingrediente
Carne de porc, vitel, pui, curcan, iepure domestic, pulpa de miel,
patrunjel,
ceapa,
usturoi,
masline,
sare,
piper macinat.
Mod de preparare
Carnea, curatata de pielite, se taie in felii de 1 cm grosime, batindu-se cu batatorul fara sa se rupa, apoi se unge cu o compozitie mai picanta: slanina proaspata sau afumata taiata marunt cu marar, patrunjel, mustar, ceapa, usturoi, masline, castravete, gogosar proaspat sau din conserva, toate taiate marunt si combinate dupa gust.
Apoi, snitelul se indoaie in jumatate, se trece prin faina, apoi prin ou (batut cu furculita, in care s-a pus putina sare si piper macinat) si prin pesmet, sau iar prin faina, prajindu-le ca si snitelul parizian si servindu-le la fel.