1 ou
25 g drojdie
200 g măsline
sare
50 ml ulei
350 g făină
150 ml lapte
150 ml apă minerală
5-6 roşii
100 g pastă de roşii
1 ardei verde sau roşu
200 g caşcaval
200 g mozzarella
100 g ciuperci
MOD DE PREPARARE
1. Se pune făina într-un bol, se face un gol la mijloc în care se pun oul, drojdia, laptele călduţ, puţină sare, apa minerală şi uleiul şi se frământă bine până se obţine o cocă potrivit de moale.
2. Aluatul se acoperă cu un prosop şi se lasă lângă o sursă de căldură. Între timp se aprinde cuptorul.
3. Caşcavalul şi mozzarella se taie cubuleţe, ciupercile se curăţă, se spală bine şi se taie rondele, iar roşiile şi ardeiul la fel, şi se lasă la rece.
4. După ce a crescut aluatul, se unge forma cu ulei, se ia o bucată de aluat şi se întinde în tavă, iar marginile se presează cu degetele. Se întinde pasta de roşii pe toată suprafaţa şi apoi se pun ingredientele şi se dă la cuptor. E gata când aluatul s-a rumenit pe margini.