INGREDIENTE
150 g fasole păstăi congelată
1 bucata ardei gras roşu
1 bucata ardei gras galben
1 bucata ceapa medie
2 bucati ciuperci albe
1 lingura ulei
2 felii cascaval
2 felii sunca
1 praf sare
MOD DE PREPARARE
1. Într-un vas cu apă clocotită, se pune fasolea şi se lasă să fiarbă 5 minute. Se scurge apoi foarte bine şi, eventual, se taie în două.
2. Într-o tigaie cu ulei încins, se pune ceapa curățată și tăiată peştişori şi ardeii tăiaţi fâşii să se înmoaie. Se lasă 10 minute.
3. Într-un vas, care merge la cuptor, se pun ardeii şi ceapa, cu tot cu ulei, ciupercile tăiate mai mare, fasolea şi şunca tăiată fâşii. Se dă amestecul la cuptor, pentru 10 minute.
4. Apoi, se pun cele două felii de caşcaval şi se mai lasă încă 10 minute la cuptor.
1 thanks