Johnny1
#0

INGREDIENTE
8 felii pâine toast
8 ardei capia copţi (pot fi şi din conservă)
2 ardei iuţi
16 felii subţiri de şuncă presată
250 g caşcaval
1 legatura spanac proaspăt
ulei de măsline
MOD DE PREPARARE
1. Feliile de pâine se prăjesc, atât cât să capete o nuanţă aurie. Se ung apoi cu puţin ulei de măsline, pe partea cu care vor fi aşezate spre interiorul sandwich-ului.
2. Ardeii iuţi se toacă fin şi se amestecă cu ardeii capia tocaţi şi ei.
3. Peste o felie de pâine, se aşează un strat de ardei copt, unul de spanac tocat fin, o felie de şuncă, una de caşcaval, apoi încă una de şuncă, alt strat de spanac, altul de ardei şi, la final, altă felie de pâine. Se presează bine, între două funduri de lemn, apoi se taie pe diagonală. Se servesc reci.