Elia Anna

Ramo și familia sa trăiesc într-un cartier sărac din Adana, plin de probleme, dar totuși un cartier plăcut și distractiv, cu propriile sale reguli. Cu toate acestea, Ramo este cel care are curajul și istețimea să poată controla și sa conduca afacerile acestui mic cartier.

Distributia: Murat Yıldırım, Esra Bilgiç, İlker Aksum, Yiğit Özşener, Görkem Sevindik, İdil Fırat, Cemre Baysel, İlhan Şen, Sacide Taşaner și Macit Koper.

Rezumat: (turkish-mania.com)

,O bandă de hoți de combustibil, cunoscută pentru contrabandă cu motorină, lucrează pentru o familie puternică care conduce întreaga zonă. Singurul lucru pe care îl primesc în schimb este, după cum spune Ramo, „oasele date câinilor. În timp ce gașca face munca murdară, Cengiz, șeful, primește toți banii. Ramo, incapabil să accepte tratamentul pe care îl primește familia lui, decide să schimbe sistemul, indiferent de ce este nevoie. Ridică steagurile rebeliunii pe care le are, la fel cum a făcut tatăl său la timpul său. Rana cea mai adâncă a lui Ramo este și singurul motiv pentru care este gata să lupte cu toate. Războiul său nu este doar împotriva dușmanilor săi, ci și împotriva familiei, prietenilor și chiar el însuși și în timpul tuturor acestor evenimente tumultuoase, cel mai mare test al său este iubirea, deoarece singura femeie pe care o va iubi este Sibel, fiica celui mai mare duşman al său.”

 

Ramo subtitrat in romana - Episodul 1

https://waaw.tv/watch_video.php?v=kwsgodtfR6Vl

https://cloudvideo.tv/p9h0erbzhagn

https://ok.ru/video/1455609154213

Ramo.....Episodul.2

https://waaw.tv/watch_video.php?v=vp3JdLH1KTM6 

https://gounlimited.to/hl8hfq41ckwl/Ramo_2.mp4

https://cloudvideo.tv/a5p3v3uipwqs

  
Johnny
#1

Ramo.....Episodul.2

https://waaw.tv/watch_video.php?v=vp3JdLH1KTM6 

https://gounlimited.to/hl8hfq41ckwl/Ramo_2.mp4

https://cloudvideo.tv/a5p3v3uipwqs