C
Sa mai luam o pauza de la actualitate. https://m.youtube.com/watch?v=G2WbnROw0hc&t=0s
C
C
C
C
and  liked this
Ellia
de ce cand dam de necaz, ne uitam in sus si cerem cuiva despre care am spus ca nu exista, ceva ce am pierdut?
January 8, 2019
LAura
Poate sunt uneori foarte razvratita de ce am sau mai degraba de ce nu am,dar ii multumesc Lui ca am (inca)mintile acasa picioare sa merg si ochi sa vad.
January 8, 2019
C
Be the first person to like this
C
Intotdeauna am fost de parere ca cel mai bine e sa ai exact atatia bani incat sa nu le simti lipsa. Nici mai mult, nici mai putin.
January 8, 2019
LAura
Oare de unde se stie cat e de ajuns?Milonarii,miliardarii au indeajuns?Nu prea cred de vreme ce inca mai pun ban pe ban sau propietate pe propietate.
January 8, 2019
C
Dupa nevoi, reale. Cred ca un frizer, un neurochirurg si un om de afaceri au nevoi, reale, diferite. Asta nu inseamna ca trebuie ca cineva sa-si doreasca doar ce-i indeajuns. Unii poate vor sa ia ceva si dincolo.
January 8, 2019 Edited
C
Be the first person to like this
C
O sa ramana in istorie ca "magnificul". Doar Plesoianu, daca ar ajunge presedinte, l-ar putea depasi la numarul de realizari pe unitatea de timp. De aceea nici nu-l va lasa departamentul de stat sa dovedeasca ce poate.
January 6, 2019
Ellia
cand a ajuns presedinte incepuse sa spuna numai prostii si daca-ti aduci aminte, aparea pe la conferintele de presa vicepresedintele, pana l-au mai domolit, dar dupa mine tipul e cam un gigi becali, bani, afaceri si minte yoc
January 6, 2019
Ellia
suleyman magnificul, era cu 5 scari deasupra lui, ca nu degeaba a trecut prin sabie aproape toata europa, pana s-au adunat armatele crestine si au facut aliante. altfel nimeni nu putea sa stea in fata semilunei.
January 6, 2019
C
C
C
Load More