AnnaE
#0

Un film turcesc lungmetraj, în care putem sa-i reîntâlnim pe Halit Ergenç(Suleyman Magnificul) și pe Tuba Büyüküstün ( Asi împotriva destinului),surpriza fiind deosebită pentru că-i întâlnim într-un film artistic, si nu unul serial, cum eram obișnuite.

 

Cronicile sunt sărace privind subiectul, așa că vă spun și eu pe scurt (până văd filmul), ca filmul tratează povestea unui scriitor care lucrează ca editor în Londra și se întoarce în Istanbul după mulți ani. Trebuie să se întâlnească aici cu un regizor celebru, Deniz Soysal (Nejat Isler), venit și el în capitala Turciei pentru a se documenta. Acesta vrea să scrie primul său roman, despre amintirile din copilărie, adolescență, primele iubiri, și are nevoie de ajutorul lui Orhan. Cei doi se întâlnesc în Istanbul după o îndelungată corespondență.

 

Tuba interpretează rolul Neval

 

 

 

 

 

 

 

 

https://ok.ru/video/1749487454932

 

 

 

Citat :„Despărțirile sunt pentru cei care iubesc cu ochii. Cei care iubesc cu sufletul, nu se despart niciodată.„

 

Din culisele filmului :„Despre Tuba Büyüküstün, regizorul spunea: „Știam că este renumită, dar nu știam că este star.„ Și a tratat-o ca pe un star: o dată la 20 de zile, un hairstylist din Italia a venit special pentru părul ei scurt.”