AnnaE
#0

Vindecarea cu ingeri de Doreen Virtue

Introducere

Capitolul 1: Binecuvântări şi provocări ale căii spirituale

Capitolul 2: Intervenţiile îngerilor în viaţa şi dragostea dumneavoastră

Capitolul 3: Binecuvântări ale îngerilor pentru familia dumneavoastră

Capitolul 4: Trupul dumneavoastră înălţător

Capitolul 5: Scopul vieţii şi alegerea carierei

Capitolul 6: Îngeri ai naturii şi ai animalelor

Capitolul 7: Îngerii, viaţa de apoi şi vindecarea de suferinţă

Capitolul 8: Cum ne pot ajuta îngerii în lumea materială

Capitolul 9: Siguranţă spirituală cu ajutorul   îngerilor

Capitolul 10: Vindecarea problemelor din vieţile noastre trecute cu ajutorul îngerilor

Capitolul 11: Îngeri întrupaţi, spirite elementare, suflete "intrate" şi oameni stelari

Capitolul 12: Secvenţe numerice de la îngeri

 

ANEXĂ

Exerciţiul " Iertare, eliberează-te acum"

Vizualizarea în ţarc

Afirmaţii pentru îngeri

 

Nu este imaginaţie. Îngerii sunt printre noi, acum mai mult ca niciodată şi nu doar în spaţiile comerciale. Un număr din ce în ce mai mare de oameni relatează întâlniri cu aceste fiinţe cereşti. În aceste întâlniri, îngerii transmit mesaje oportune şi adecvate, leacuri pentru vindecarea unor boli, măsuri pentru salvarea vieţii.

De ce înconjoară îngerii pământul nostru atât de târziu? Parţial din cauza rugăciunilor noastre pentru a primi ajutor ceresc şi parţial deoarece Dumnezeu şi îngerii ştiu că a venit vremea să ne vindecăm pe noi înşine, vieţile şi lumea noastră. La trecerea noastră în noul mileniu, îngerii ne ajută să ne lecuim provocările şi bolile pentru a putea să trăim la cel mai înalt potenţial al nostru.

Îngerii sunt aici să ne înveţe că iubirea lui Dumnezeu răspunde tuturor problemelor şi provocărilor. Sunt aici să ne vindece de efectele fricii. Îngerii sunt vindecători puternici şi puteţi lucra împreună cu ei pentru a vă grăbi eforturile de vindecare. Cu cât îi invităm mai mult pe îngeri în vieţile noastre, cu atât mai repede vieţile noastre vor reflecta splendoarea cerească.

Nu există limite ale puterii vindecătoare a îngerilor. Ei ne pot ajuta să ne vindecăm relaţiile, probleme din carieră, problemele financiare sau locative, şi toate celelalte provocări care ne tulbură. Trebuie doar să urmăm câteva etape pentru a-i ajuta pe îngeri să ne ajute:­

1. Să cerem. - Legea Liberului Arbitru spune că îngerii nu pot interveni în vieţile noastre fără permisiunea noastră expresă. Singura excepţie este dacă suntem într-o situaţie în care viaţa ne este pusă în pericol, înainte de a veni vremea să părăsim această lume. Altfel trebuie să le cerem îngerilor să ne ajute.

S-ar putea să vă întrebaţi: cum să le cerem? Nu este necesară vreo invitaţie formală pentru a-i chema pe îngeri în ajutor. Pur şi simplu, trebuie să vă gândiţi: Îngerilor! şi ei vor răspunde imediat. Dumneavoastră, ca oricine altcineva, aveţi deja doi sau mai mulţi îngeri păzitori, care vă însoţesc de la naştere până la moarte. Nimic din ceea ce faceţi, spuneţi sau gândiţi nu-i poate face pe îngerii dumneavoastră să vă iubească mai puţin.

Dragostea lor pentru dumneavoastră este puternică şi nu condiţionată!

De asemenea, puteţi ruga mai mulţi îngeri să vi se alăture. Puteţi fie să-L rugaţi pe Dumnezeu să vă trimită îngeri, fie să-i rugaţi direct pe îngeri să vină. Amândouă căile sunt identice, pentru că îngerii răspund voinţei lui Dumnezeu. Iar Dumnezeu vrea întotdeauna ca îngerii să vă înconjoare şi să vă mângâie oricând aveţi nevoie.

2. Să lăsăm în seama lui Dumnezeu rezolvarea problemei. - Înainte ca Dumnezeu şi îngerii sii poată rezolva situaţia dumneavoastră, trebuie să le-o predaţi în totalitate. Este ca şi cum am trimite o scrisoare: trebuie să daţi scrisoarea din mână înainte ca poşta să o poată transmite în numele dumneavoastră. Adeseori cerem cerurilor să ne ajute. Dar, în loc să lăsăm lucrurile să se întâmple, insistăm asupra situaţiei, blocând astfel capacitatea îngerilor de a interveni. Dacă vreţi într-adevăr să fiţi ajutaţi, lăsaţi în totalitate problema în mâinile lui Dumnezeu şi ale îngerilor!

3. A veţi încredere în Dumnezeu. - Nu trebuie să dăm lui Dumnezeu şi îngerilor indicaţii scrise, în care să schiţăm ce etape am dori să urmeze pentru a rezolva situaţia. În schimb, să avem încredere că înţelepciunea şi creativitatea infinită a lui Dumnezeu vor găsi o soluţie mult mai bună decât şi-ar putea închipui vreodată minte a omenească. Amintiţi-vă: Dumnezeu vrea să fiţi fericiţi!

4. Urmaţi îndrumările lui Dumnezeu. - După ce lăsaţi problema în seama lui Dumnezeu şi a îngerilor, ei s-ar putea să vă ceară să întreprindeţi unele măsuri omeneşti pentru a rezolva situaţia. Aceste instrucţiuni vor ajunge la dumneavoastră sub forma unei voci, a unui vis, a unei viziuni.

Dacă nu sunteţi siguri de sursa acestor mesaje, rugaţi-L pe Dumnezeu să vă confirme. Dumnezeu şi îngerii vă vor dărui întotdeauna mesaje de dragoste şi de susţinere, astfel încât dacă veţi primi o instrucţiune înspăimântătoare sau vătămătoare, nu o urmaţi! Cu toate acestea, dacă noi credem în Dumnezeu cu sufletul şi cu mintea noastră, nu trebuie să ne facem griji că aşa-numiţii îngeri căzuţi ne-ar putea influenţa. Dragostea Divină a lui Dumnezeu este sigura putere care există. Întruchipările groazei şi ale întunericului sunt iluzii care pot "să ne facă rău", numai dacă le dăm noi putere. Aşadar, după ce am chemat îngerii în ajutor, să aşteptăm mesajele trimise de Dumnezeu, care ne vor arăta cum să soluţionăm diversele provocări. Aceste instrucţiuni sunt răspunsurile la rugăciunile dumneavoastră şi trebuie să acţionaţi pentru a-L ajuta pe Dumnezeu să vă ajute. Uneori aceste instrucţiuni vor fI bazate pe acţiune şi îngerii vă vor cere să mergeţi într-un anumit loc ori să chemaţi o anumită persoană, de exemplu.

Alteori, instrucţiunile vă vor implica mintea şi sufletul, cum ar fi atunci când îngerii vă cer să vă iertaţi pe voi înşivă ori să iertaţi pe altcineva. Oricare le-ar fi mesajele, să ştiţi că ele vin de la Izvorul tuturor vindecărilor şi soluţiilor. Urmând aceste instrucţiuni, situaţia dumneavoastră va fI complet "vindecată".

Nici o problemă nu este prea mare sau prea mică pentru ca îngerii să o rezolve pentru dumneavoastră. Dacă doriţi un spaţiu de parcare, bani pentru facturile de întreţinere sau o sănătate mai bună, îngerii sunt fericiţi vă ajute. Cea mai mare mulţumire a lor este fericirea dumneavoastră, astfel încât, dacă ceea ce dorim corespunde voinţei lui Dumnezeu, îngerii vă vor dărui tot ceea ce vă poate aduce bucurie. În ultimă instanţă, bucuria este dreptul dumneavoastră de la naştere şi îl meritaţi!

 

Să vindecăm pe altcineva

Ce se întâmplă oare dacă dorim ca îngerii să ajute la vindecarea altei persoane? De exemplu, v-ar plăcea ca îngerii să ajute o persoană iubită aflată în nevoie sau un grup de oameni despre care aţi aflat la ştiri şi a cărui situaţie v-a impresionat?

Este întotdeauna un act de iubire să rogi pe Dumnezeu să trimită îngeri în ajutorul altei persoane. Nu este o încălcare a liberului arbitru al altei persoane, pentru că aceasta poate alege să asculte sau nu mesajele îngerilor. Aşadar, e o idee bună să rugăm îngerii să-i ajute pe alţii. Dumnezeu, în mod special, răspunde foarte repede la această rugăminte, atunci când vine de la părinţi care vor ca îngerii să aibă grijă de copiii lor.

Îngerii nu vor încălca niciodată voia lui Dumnezeu, astfel încât, dacă se apropie sfârşitul unei persoane iubite, îngerii îi vor aduce acesteia uşurare şi bucurie în ultimele zile petrecute pe pământ. O rugăciune minunată ca să puteţi rezista şi să vă împăcaţi cu situaţia este: "Facă-se voia Ta!". În acest fel, puteţi. scăpa de o grijă inutilă şi puteţi fi siguri că Dumnezeu va avea grijă de toate.

 

Arhanghelul Rafail: vindecătorul suprem între îngeri

 

Pentru provocări ale trupului fizic, cum ar fi o boală sau o durere, nu există un vindecător mai bun în împărăţia îngerilor decât arhanghelul Rafail. Acest înger, al cărui nume înseamnă "Dumnezeu vindecă", poate aduce o eliberare imediată de suferinţă. Rafail străluceşte cu o minunată energie vindecătoare de culoare verde, asemănătoare smaraldului. Adesea, arhanghelul înconjură părţile dureroase ale corpului cu această lumină vindecătoare. Lumina acţionează ca un balsam liniştitor şi ca declanşator al unei vindecări rapide şi complete.

Rafail, asemenea tuturor locuitorilor lumii spiritelor, poate fi alături de fiecare om care îl cheamă, în acelaşi timp. Nu-l îngrădesc limitările în timp şi în spaţiu. Deci, nu vă temeţi că îl faceţi să nu-şi îndeplinească alte îndatoriri atunci când îl chemaţi.

Arhanghelul vindecător vine alături de dumneavoastră imediat ce îl chemaţi. Puteţi să-L chemaţi gândindu-vă la el ori spunând cu voce tare: "Arhanghele Rafail, te rog, ajută­-mă!". Arhanghelul Rafail va veni, de asemenea, în ajutorul persoanelor iubite, la rugămintea voastră.

Rafail este un vindecător puternic, care acţionează ca un chirurg spiritual, eliminând teama şi întunericul din trupul şi din mintea noastră. Uneori, totuşi, îl chemăm în ajutor pe arhanghelul Rafail şi îl împiedicăm să-şi manifeste virtuţile vindecătoare. De exemplu, nu-i permitem accesul la "secretele noastre vinovate", pentru ca el să le poată înlătura. Sau încercăm să-L ajutăm spunându-i ce să facă. Chiar dacă avem intenţii bune, acţiunile noastre omeneşti pot să blocheze din stângăcie calea arhanghelului. Prin urmare, după ce l-aţi chemat pe arhanghelul Rafail, cel mai bine este să-i permiteţi accesul deplin în trupul, mintea şi sufletul dumneavoastră. În acest fel, el îşi poate îndeplini funcţia dăruită de Dumnezeu de a contribui la vindecarea completă a oricărei afecţiuni.

Indiferent dacă e vorba de o boală uşoară sau una despre care se crede că ar fi "terminală", chemaţi pe Dumnezeu şi îngerii în ajutor. Ei nu doresc să aşteptăm până ajungem la disperare ori să ne îngrozim înainte de a ne ajuta. Aşa cum au scris îngerii prin intermediul meu în cartea Terapia cu îngeri:

Chemaţi creaţiile cereşti ale lui Dumnezeu să vă ajute şi să vă călăuzească imediat ce deveniţi conştienţi de vreo durere internă. Un gospodar înţelept, care simte miros de fum, nu aşteaptă până când întreaga locuinţă este cuprinsă de flăcări şi abia atunci telefonează la pompieri. În acel moment, un astfel de telefon este aproape inutil. Nu aşteptaţi până sunteţi copleşiţi de spaimă înainte de a-l chema pe Dumnezeu în ajutor.

În acel moment - ca întotdeauna - El vă va trimite ajutor şi alinare. Chiar dacă s-ar putea să nu simţiţi braţele Sale iubitoare timp de câteva minute, fiindcă vă simţiţi blocaţi între multele straturi de teamă şi ceruri, Cel mai bine este să învăţăm să ne urmărim şi să conştientizăm propria noastră stare de bine şi să nu ezităm să rugăm entităţile cereşti să ne ajut_ şi 'să ne aline.

Aşadar, învaţă bine această lecţie, scump copil, şi aminteşte-ţi să ai grijă de fiinţa ta interioară, cerând ajutor oricând e nevoie. În acest fel, accesele de teamă nu vor mai fi culmi ascuţite, ci dealuri line, care nu ne vor mai afecta pacea minţii.

Îngerii sunt aici pentru a vă ajuta să vă vindecaţi viaţa şi ei vor să le cereţi ajutorul.

 

Attachments