INGREDIENTE
300 g spaghete
1 lingura ulei de măsline
400 g carne tocată de vită
3 linguri ulei
1 legatura ceapă verde
200 g ciuperci
3-4 căţei de usturoi
1 ardei gras
250 g roşii decojite în suc de roşii
100 g caşcaval
piper, busuioc, oregano
foi de dafin
MOD DE PREPARARE
1. Spaghetele se fierb în apă clocotită cu un praf de sare. Se trec printr-un jet de apă rece şi se lasă la scurs, apoi se stropesc cu ulei de măsline.
2. Într-o tigaie cu ulei încins se căleşte carnea tocată. Se adaugă ceapa verde şi usturoiul fin tocate, ciupercile, ardeiul gras tăiat cubuleţe, roşiile şi sucul de roşii. Se condimentează cu dafin, busuioc şi oregano şi se lasă să fiarbă înăbuşit 20-25 minute, până se leagă sosul.
3. Se condimentează şi se serveşte cu spaghetele. Deasupra se presară caşcavalul ras.
Viewing Single Post
read the thread: Spaghete bologneze