Viewing Single Post
AnnaE
#0

Karma pura de  Lazarev 2

Introducere

în prezent, succesele medicinei oficiale sunt de netăgăduit. Unul din principalele obiective ce-i stau în faţă îl constituie depistarea bolii într-un stadiu incipient, ceea ce contribuie la ridicarea eficacităţii tratamentului. Rămâne însă nerezolvată problema înţelegerii a ceea ce reprezintă boala, care sunt cauzele ei şi ce trebuie făcut pentru ca ea să nu apară. Un pas important înainte l-a făcut medicina contemporană, atunci când medicii au înţeles faplul că tratarea izolată a unui organ este lipsită de perspective întrucât se îmbolnăveşte întregul organism şi, prin urmare, trebuie tratat organismul ca tot unitar. Legat de aceasta, a crescut interesul pentru medicina orientală, unde terapia era direcţionată asupra întregului organism. Medicii au trebuit să ia contact cu noţiuni ca meridiane şi canale energe­tice. Reprezentarea organismului nu numai ca un sistem fizic, dar şi energetic, a început, încetul cu încetul, să pătrundă în conştiinţa aproape a fiecărui medic.

Conform medicinei orientale, omul reprezintă, mai întâi de toate, un sistem energetic, în interacţiune cu întreaga lume. Dezvoltarea ulterioară a medicinei oficiale a dus la conştientizarea faptului că la baza maladiei stă scăderea imunităţii, inclusiv cancerul fiind provocat de tulburări ale sistemului imunitar. Sistemul imunitar este legat de energetica organismului şi depinde de aceasta. Diagnosti­carea şi influenţarea sistemului energetic reprezintă domenii promiţătoare ale medicinei contemporane. Există însă şi alţi factori de care depinde starea fizică a organismului.

Cu multe sute de ani în urmă, Avicenna a făcut un experiment punând o oaie la o anumită distanţă faţă de un lup. Peste trei zile, oaia a murit deşi, din punct de vedere fizic, era sănătoasă. Este clar că ceea ce noi numim conştiinţă, psihic, poate determina într-o măsură considerabilă starea organismului. Păstorii din Asia Centrală aveau următoarea metodă de tratament. Când, după o naştere ratată, oaia bolnavă nu se mai putea ridica şi nici un fel de leacuri nu-i erau de ajutor, i se aducea, în locul mielului mort, unul viu, luat de la o altă oaie. Ea îl hrănea Şi-1 îngrijea, înzdrăvenindu-se. înseamnă că ceea ce noi numim psihic poate fi de ajutor atunci când nu au efect medicamentele. La om, al cărui psihic este incomensurabil mai mare decât la animale, acest efect este în mod legic de câteva ori mai puternic. Fără cunoaşterea legilor existenţei psihicului uman nu mai este posibilă dezvoltarea armonioasă a medicinei contemporane.

O etapă importantă în elucidarea modului în care psihicul omului este legat de sănătatea acestuia a fost parcursă graţie experimentelor lui Franz Mesmer  şi Sigmund Freud. Potrivit teoriei lui Mesmer, asupra sănătăţii omului au o influenţă considerabilă nu numai emoţiile puternice, stresurile, ci şi cele nesemni­ficative. Este foarte important să înţelegem cât de profund pătrund ele în psihic. Ca urmare, influenţele profunde au o serioasă înrâurire asupra sănătăţii omului. Sigmund Freud a făcut o descoperire care a dus la unirea psihologiei cu medicina. El a demonstrat că structurile subconştiente profunde sunt guvernate de legi proprii şi că un stres suferit în trecut nu dispare niciodată, că se păstrează şi că poate provoca, în timp, o maladie.

Cercetările mele în domeniul bioenergetizării le-am început cu aproximativ cincisprezece ani în urmă. Orientarea iniţială a fost următoarea: organul bolnav poate fi influenţat nu numai cu ajutorul medicamentelor sau al mijloacelor fizio-terapeutice, ci şi prin mijloace energetice, trimiţând fluxuri bioenergetice printr-o concentrare a voinţei. în anii '80, în domeniul bioenergeticii care traversa aceleaşi etape ca şi medicina oficială, s-a ajuns la înţelegerea faptului că trebuie acţionat asupra întregului organism. Mai mult: cu cât se efectua mai devreme corecţia energetică, era cu atât mai uşor de tratat boala. în 1986, am făcut o tentativă de diagnosticare precoce a bolilor cercetând starea energetică a organismului. Am constatat că analiza câmpurilor energo-informaţionale permite vizualizarea bolii cu mult înaintea oricărei aparaturi sofisticate. Prin urmare, pentru dezvoltarea în continuare a diagnosticării precoce era necesară aplicarea metodelor care dau imaginea stării  energo-informaţionale a organismului. Lucrând neîntrerupt în această direcţie, încercam să obţin un diagnostic exact şi timpuriu al bolii, abordând nivelurile cele mai fine ale structurilor energo-informaţionale.

în 1990, cercetările mele au atins o treaptă absolut nouă când am descoperit în structurile energo-informaţionale care înconjoară fiinţa umană deformaţii speci­fice ale câmpurilor ce duceau la apariţia bolilor şi la tulburări ale stării fizice, îndepărtarea deformaţiilor pe cale bioenergetică dădea rezultate terapeutice de excepţie. Ulterior însă, am ajuns la concluzia că structura câmpurilor umane este mult mai complexă şi că anume structurile energo-informative determină starea fizică a organismului, adică boala începe la nivelul energo-informativ al câmpuri­lor. Continuându-mi cercetările, am descoperit o regulă interesantă: acţionând asupra structurilor câmpurilor, se modifica nu numai starea fizică a omului, ci şi starea sa emoţională, caracterul şi evenimentele ce se ţeseau în jurul său, ceea ce îndeobşte se cheamă soartă. Prin urmare, la nivelul biocâmpurilor, stările fizică, emoţională şi psihică ale omului reprezintă o formaţiune unică în care componentele sunt interdependente. Acest lucru mi-a permis să explic de ce răbufnirile psihice şi emoţionale pot avea o înrâurire atât de puternică asupra stării fizice a omului. înseamnă că în timpul tratamentului acţionăm nu numai asupra trupului, ci, într-o oarecare măsură, şi asupra emoţiilor şi a psihicului oamenilor. Reciproca este şi ea cu atât mai adevărată. Acţionând asupra intelectu­lui, asupra psihicului şi emoţiilor omului, noi îi influenţăm starea fizică. în 1991, am făcut o descoperire al cărei sens consta în următoarele: la nivel energo-informaţional, părinţii, copiii, nepoţii reprezintă un tot unitar. Psihicul, trăirile emoţionale şi comportamentul părinţilor influenţează psihicul, starea emoţională şi fizică a copiilor. Prin urmare, modificând psihicul părinţilor, se poate modifica starea fizică a copiilor.

Cercetările efectuate au arătat că principalul transmiţător al informaţiei este codul genetic. Un rol nu mai puţin important în acest sens îl au procesele energo--informative. Pornind de la acest fapt, se poate vorbi de un genotip al câmpurilor, mult mai cuprinzător decât cel fizic şi care transmite din generaţie în generaţie emoţiile, caracterul şi chiar concepţiile de viaţă. Acest lucru mi-a permis să stabilesc o conexiune între pedagogie, psihologie, psihiatrie, fiziologie şi alte ştiinţe care au ca obiect omul.

De fapt, am reuşit să desconăr mecanismul karmei despre care s-a amintit în diverse surse, dar pe care n-a reuşit până acum să-1 studieze nimeni. în urma unor îndelungate cercetări, confirmate ae practica vindecării bolnavilor, s-a conturat mecanismul care face joncţiunea între gândurile, emoţiile, comporta­mentul omului şi bolile copiilor săi. Omul reprezintă nu doar un înveliş fizic, ci şi unul bioenergetic. Dacă pentru învelişul fizic importante sunt caracteristicile spaţiale, pentru cel bioenergetic importanţi sunt parametrii temporali. Corpul fizic se întinde în spaţiu, iar cel bioenergetic în timp. Comiţând unele fapte, ducând la îndeplinire gânduri şi trăiri emoţionale în planul fizic, omul îşi influen­ţează corpul său temporal, adică, altfel spus, prin comportamentul său, prin trăirile sale el îşi influenţează propriul viitor. Concepţiile omului, emoţiile sale acţionează asupra corpului temporal mai puternic decât faptele fizice. în aceasta constă mecanismul karmei a cărui descriere aproximativă o putem găsi în diverse surse bibliografice. Dacă am porni de la acest fapt, atunci formarea unei concepţii adevărate despre lume şi a unor reacţii emoţionale corecte capătă, pentru supra­vieţuirea şi dezvoltarea omenirii, o importanţă cu mult mai mare decât toate cuceririle medicinei contemporane. Aceste cercetări permit cumularea cunoştin­ţelor despre om într-un sistem unitar, mărind perspectivele viitorului.

Timpul şi spaţiul

Considerând noţiunile de „spaţiu" şi „timp" ca pe ceva abstract, n-am crezut niciodată că ele pot avea vreo legătură cu cercetările mele. Am observat însă că interacţiunea entităţilor lufnii înconjurătoare este cu atât mai pronunţată, cu cât este mai fin nivelul pe care-1 abordez. La început, lucrând doar cu karma familială şi cunoscând că există şi o karmă personală, am văzut că uneori karma . familială „patinează", în sensul că omul se purifică, dar schimbările vizibile întârzie. Activitatea cu karma personală a debutat pe neaşteptate.

Cu o cunoştinţă de a mea lucra o femeie-bioenergetician care a început să-i  . povestească întâmplări din viaţa sa trecută şi a promis să-i purifice karma perso­nală. După plecarea acesteia, femeii i s-a făcut rău.

Simt că e o înşelătorie, îmi spunea cunoştinţa mea. Ea nu m-a ajutat, ci

mi-a făcut rău.f

Ca să-mi ajut cunoştinţa, a trebuit să pătrund în straturile profunde ale câmpurilor ei şi să purific trecutul prin intermediul spovedaniei. în primele momente ale unei asemenea intervenţii, oamenilor li se modifică percepţia croma­tică a lumii şi apar nişte senzaţii foarte ciudate.

Am senzaţia că nu mă aflu în prezent, mi-a mărturisit una din paciente.

Mi se pare că sunt în viitor.

Privesc pe nivelul fin prezenţa ei în timp şi-mi dau seama că are dreptate, ea având la nivelul fin trei corpuri temporale.

Cercetând această temă, constat că această contopire a punctelor temporale în viitor ameliorează starea omului, iar afundarea în trecut poate duce la o gravă îmbolnăvire. Am văzut un om care a murit demult, mai precis, s-a sinucis. Punctele lui temporale erau concentrate în urmă. în acel moment am simţit un gust amar pe limbă şi o uscăciune a gurii. Cei de faţă au avut aceleaşi senzaţii. - Se întâmplă ceva cu spaţiul, a observat unul din prietenii mei. Distanţa începe să se modifice, de parcă ar pulsa.

Cercetez nivelul fin şi văd că spaţiul pare a exploda, simt că acest lucru.este periculos, că prin imixtiunea mea brutală am dizlocat nu numai structurile temporale, ci şi pe cele spaţiale. Ulterior, dacă simţeam că intervenţia mea era periculoasă, dacă trăsăturile timpului şi spaţiului se modificau, mă opream imediat pentru a echilibra situaţia.

Experimentele legate de spaţiu au fost întrerupte în urma unei întâmplări

ciudate.

într-una din încercările de a „prinde" structurile spaţiale şi de a găsi modali­tăţile de a le influenţa, mi-a parvenit pe neaşteptate o informaţie sub formă de

 

text: „Dacă vei depăşi limitele spaţiului paşilor, Universul va pieri". Cine transmitea această informaţie, n-am putut stabili. Ce-i acela „spaţiul paşilor" şi de ce poate pieri Universul de asemenea n-am putut înţelege, însă, pentru orice eventualitate, am pus punct acestor investigaţii. Ele nu erau indispensabile pentru tratamentul bolnavilor în acel moment. Mai mult, cu cei care mă ajutau au început să se petreacă fapte stranii: visau că trec prin ziduri. Nu voi descrie în detaliu cercetările mele privind timpul şi spaţiul. Voi relata pe scurt.

Am intrat în esenţa timpului atunci când am observat că, diagnosticând structurile karmice ale oamenilor, am început să îmbătrânesc rapid, mi-au apărut o mulţime de riduri şi a început să-mi cadă părul. Au început să îmbătrânească şi colaboratorii mei apropiaţi. Am intrat în panică, însă am încercat să aflu ce se întâmplă. După o lună, totul mi-a devenit clarorice eveniment la nivelul fin se proiectează în viitor. Tot ce fac acum se reflectă imediat în oglinda viitorului, iar straturile karmice se scurg lin şi se materializează în prezent. Tot ce am făcut în trecut se întoarce la mine din viitor. Viteza curentului straturilor karmice este dependentă de timp. O mare parte a vindecătorilor purifică doar corpul omului, nu şi sufletul. Vindecătorii de o ţinută mai înaltă purifică prezentul, aruncând murdăria în viitor. Dacă omul nu acţionează singur şi nu se schimbă în cursul tratamentului, această murdărie iese cândva la suprafaţă. Pentru a-1 purifica pe om, măresc viteza curentului straturilor karmice, atrag murdăria din viitor pentru ca omul, prin spovedanie, să-şi purifice sufletul în prezent. Dar, concomitent cu aceasta, am accelerat şi timpul. Şi numai atunci a devenit clar că „plivitul" mecanic al straturilor karmice, abordarea chirurgicală a timpului şi spaţiului sunt sortite eşecului. înseamnă că importantă este nu purificarea mecanică în trecut şi viitor (chiar prin pocăinţă), ci schimbarea caracterului şi concepţiei despre lume. Când am lucrat asupra timpului, ceasul mi-a rămas în urmă cu patru ore în decurs de numai cinci ore. Apoi am observat că prin încălcarea legilor supreme timpul se comprimă şi omul îmbătrâneşte mai repede. Cu cât sufletul este mai puternic ancorat în teluric, cu atât mai rapid se desfăşoară procesele temporale şi se accelerează îmbătrânirea. Am fost curios să desenez structurile legate de timp şi astfel am constatat că spirala orientată în sensul invers acelor de ceasornic semnifică ancorarea. Când am desenat structura armonizării fragmentelor de timp, am obţinut un desen ce amintea de templele budiste cu multiple acoperişuri. Este clar că arhitectura prin formele sale poate influenţa spaţiul şi timpul. Acum mă apropii de perioada când, pentru ajutorarea altora, pătrunderea mea în structu­rile lor spaţial-temporale devine indispensabilă. Ce şanse de supravieţuire au, deocamdată nu ştiu. Timpul mi-o va arăta.

Alte lumi

Adeseori am impact cu fapte care atestă existenţa vieţii de Apoi. Cunoştinţele mele au fost vizitate de rude decedate şi au fost prevenite în legătură cu ceea ce li se poate întâmpla în viitor. Am observat că ghicitul în cărţi şi cafea este de asemenea legat de lumea de dincolo. Când am învăţat să intru în contact cu sufletele morţilor, să le invoc, să obţin informaţii, aceste informaţii erau inexacte. După cum aveam să constat, există o limită a acestor informaţii. Dacă prezicerile despre prezent şi viitor puteau dăuna, era imposibil să obţin vreo informaţie. Mai târziu am văzut că în lumea de dincolo se află sufletele viitorilor copii. Ele ajung acolo înainte de concepţie. După moarte, sufletul omului ajunge, de asemenea, în lumea de dincolo, după care se poate întrupa din nou pe Pământ, dar la fel de bine poate trece şi în alte lumi. Cu cât e mai puţin asemănătoare structura unei alte lumi cu cea a lumii terestre, cu atât sunt mai mici şansele de supravieţuire ale omului care s-a născut pe Pământ, însă cu atât mai mare este potenţialul său spiritual. înainte de concepţie, sufletul, de regulă, se întoarce în Lumea de Apoi, însă poate fi o tranziţie dintr-o lume opusă nouă. Atunci structurile informaţionale ale omului vin în această lume prin centrul astrului, în cazul de faţă al soarelui. Lumea de Apoi este un fel de verigă de legătură între lumea noastră şi lumea care i se opune.

Multă vreme n-am putut înţelege de ce sufletele aflate în Lumea de Apoi pot vedea viitorul şi pot furniza informaţii. Mai târziu am înţeles că acolo realitatea este de o altă factură. Ea se situează pe un plan mult mai subtil şi acolo sunt alte forme ale conştiinţei. La nivelul subtil, trecutul, prezentul şi viitorul constituie un conglomerat unic. Universul a apărut iniţial ca o formă specială a câmpului în care trecutul şi viitorul erau un tot unitar, în care timpul şi spaţiul n-au fost diferenţiate. Straturile tot mai compacte ale câmpurilor care au apărut ulterior, conturarea spaţiului şi timpului, formaţiunile discrete au făcut posibilă crearea structurilor materiale şi dezvoltarea ulterioară a timpului şi spaţiului. Dezvoltarea reprezintă o acumulare de potenţial între diversitatea tot mai accentuată a formelor materiale ca rezultat al caracterului discret tot mai ridicat al spaţiului şi timpului, pe de o parte, şi unitatea primordială, pe de altă parte.

Pentru prima dată am văzut structura Lumii de Apoi atunci când am operat cu timpul. Observând că omul trăieşte în trei puncte temporale, m-am decis să-mi fac o reprezentare grafică a vieţii mele de Apoi, Am obţinut o figură ciudată: trei oameni identici ţinându-se de mâini. După decodare, mi-am dat seama că erau cele trei învelişuri temporale ale mele, corpul meu temporal. în Lumea de Apoi învelişurile temporale se contopesc. Acolo şi timpul şi spaţiul arată altfel.

 

Datorită acestui fapt, de acolo se poate vedea ce se va întâmpla în viitorul apropiat. Dar, întrucât matriţele viitorului sunt multiple, cele care se găsesc în Lumea de Apoi pot da erori de prognoză.

Următorul meu contact cu Lumea de Apoi s-a produs atunci când am obţinut informaţia potrivit căreia ataşamentul exagerat faţă de tot ce-i lumesc deformează structurile câmpurilor şi duce la îmbolnăviri. Am încercat să găsesc căile de blocare. Pe neaşteptaie mi-a devenit clar că intensificarea contactului cu lumea de dincolo de mormant blochează ataşamentul faţă de cele pământeşti şi concură la dezvoltarea structun'or spirituale. în acest moment am intrat în contact cu viitorii mei copii şi ei m început să-mi furnizeze informaţii. Impresiile erau ciudate. Primeam un puternic flux de informaţii, iar structurile câmpurilor erau solicitate la maximum pentru receptarea şi prelucrarea acestora, în timp ce conştiinţa nu era tulburată de nici măcar o singură uudă. Când am încercat să transfer informaţia în conştiinţă, aceasta se obtura. Când am renunţat la aceste încercări, informaţia a început să-mi parvină din nou la nivelul subconştientului. Conştiinţa nu este pregătită să recepţioneze orice tip de informaţie; pentru ca ea să poată supravieţui, se conectează sistemul de apărare. Acest lucru m-a ajutat să înţeleg cultura Egiptului, să înţeleg de ce s-au cheltuit atâtea mijloace şi forţe în scopul asigurării vieţii de dincolo de mormânt. Acest lucru nu poate fi perceput în limitele unei logici obişnuite. Cultului morţilor i se acorda o pondere conside­rabil mai mare decât realităţii telurice şi, judecând după construcţiile colosale ale antichităţii, am început să înţeleg că edificiile pe Pământ trebuie să răspundă nu intereselor trupului, ci intereselor sufletului. Se pare că una din condiţiile primelor etape de dezvoltare a civilizaţiilor a constituit-o dezvoltarea formelor de contact cu lumea de dincolo de mormânt şi fixarea lor în simboluri materiale.

Următorul contact cu Lumea de Apoi a fost pentru mine surprinzător. Cineva mi-a adus un macerat de ciuperci care avea un efect similar cu LSD. Omul care mi 1-a dat mi-a atras atenţia : „După douăzeci de minute încep să se modifice culorile obiectelor, să se schimbe senzaţiile fizice şi n-ai să fii capabil să vorbeşti articulat".

Modificările au survenit destul de repede. Unele simţuri au început să se atenueze, altele s-au acutizat. S-au atenuat acele trăiri emoţionale care erau în legătură cu trupul şi conştiinţa. S-au activizat şi cele subconştiente, legate de o altă realitate. Limba a început să se împleticească, iar corpul părea să-şi fi pierdut greutatea. Senzaţia era ca după îngurgitarea unui pahar de spirt. însă, oricât ar părea de ciudat, capacităţile de diagnosticare n-au fost afectate. Am înţeles că diagnosticam în straturile fine ale câmpurilor. Deformările temporale ale conştiinţei nu numai că nu deranjau, ci, dimpotrivă, erau favorabile. Conti­nuând să schiţez activitatea propriilor structuri ale câmpurilor, am observat cu uimire că s-a intensificat brusc contactul cu Lumea de Apoi. E drept că acest contact era unilateral şi deformat. A doua zi, analizând situaţia, am ajuns la o concluzie foarte interesantă : plantele au un contact mai intens cu Lumea de Apoi decât animalele ; deosebit de puternic el este exprimat la aşa-numiţii halucinogeni. Consumul băuturilor euforizante sau fumatul diferitelor ierburi duce la deplasarea punctului de sprijin al conştiinţei legat de logica acestei lumi către logica unuia din straturile subconştientului Lumii de Apoi. Acest lucru dădea o nouă informaţie şi un impuls pentru dezvoltarea conştiinţei. Cu alte cuvinte, consumul halucino­genilor constituie una din sursele obţinerii de noi informaţii luate din subconştient, în acest caz, este blocat ataşamentul faţă de teluric prin demolarea structurilor logice, ceea ce are, în final, un efect curativ.

în India antică se folosea o băutură, calificată în Vede drept Divină, numită sotnoli şi în care intra un macerat de burete pestriţ. Aceasta încetinea activitatea conştiinţei şi activiza subconştientul. Practici asemănătoare erau folosite în artele marţiale. Activizarea structurilor spiritual-bioenergetice extindea posibilităţile trupului. Utilizarea halucinogenilor avea loc în şcolile budiste legate de artele marţiale. Vechii vikingi beau înainte de luptă un decoct de bureţi pestriţi pentru a dobândi curaj pe câmpul de bătălie.

Alcoolul, narcoticele, preparatele halucinogene demolează nu numai conştiinţa, ci şi trupul, apare obişnuinţa şi dependenţa de acestea. De aceea în planul tratamentului şi al cunoaşterii lumii ele au constituit doar impulsul pentru dezvoltarea unor tehnici: mai întâi deformaţiile, apoi oprirea conştiinţei pentru activizarea structurilor câmpurilor legate de alte lumi.

A fost evidenţiat un fapt interesant: omul reprezintă nu numai un animal, ci şi o plantă. Părul, unghiile, o parte a intestinului se conduc după legile lumii vegetale. De aceea după moarte continuă creşterea părului şi a unghiilor. Dacă omul se ataşează profund de teluric şi agresivitatea trece la nivelurile fine, atunci îi poate cădea părul şi acest fapt va bloca pătrunderea agresivităţii în Lumea de Apoi.

Am consultat odată o tânără fată căreia a început să-i cadă foarte mult părul. Mai întâi am descoperit un puternic program de distrugere a propriilor copii, după care am descifrat ceea ce stătea la baza acestui program : ea punea activitatea profesională şi cariera mai presus de naşterea copiilor. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi în vieţile anterioare. Căderea părului bloca pătrunderea programului în Lumea de Apoi pentru ca el să nu facă rău copiilor.

Un moment interesant: am înţeles de ce toate vrăjitoarele erau reprezentate cu părul despletit. Părul are legătură cu vrăjitoria. Dacă dorinţa omului pătrunde în straturile fine şi ajunge la lumea de dincolo de mormânt, probabilitatea realizării acestei dorinţe creşte de câteva ori. Când omul, exprimându-şi dorinţele, îşi netezeşte părul se observă acelaşi efect. Am înţeles de ce femeile trebuie să aibă capul acoperit în biserică. Părul femeii măreşte posibilitatea realizării dorinţelor pământeşti, perturbă bioenergia şi stânjeneşte conectarea spirituală deoarece diapazonul ritualului creştin presupune nu numai Lumea de Apoi, ci şi structuri spirituale mult mai fine. Contactul cu Lumea de Apoi ajută la ridicarea nivelului aptitudinilor şi dexterităţilor. Tot ceea ce noi numim magism şi ocultism este legat, de cele mai multe ori, de acest nivel.

Acum putem înţelege de ce Apostolul Pavel i-a luat unei femei darul prezicerii pentru că aceasta spunea că el este Dumnezeu. Nivelul contactului Apostolului era considerabil mai sus faţă de nivelul ei. întrerupându-i contactul cu lumea cealaltă, el i-a anihilat capacităţile. De ce a făcut-o? Când omul comunică o informaţie şi o toarnă în structurile logicii, acest lucru se întâmplă în cadrul unui anumit strat emoţional-spiritual. Mai pe înţeles: iniţial percepem lumea prin intermediul trăirilor emoţionale, al simţurilor şi abia după aceea cu ajutorul gândirii. înseamnă că la baza structurilor cognitiv-filosofice stau structurile spiritual-emoţionale. Ele se nasc în urma interacţiunii structurilor câmpurilor noastre cu diferitele straturi ale realităţii. Prin structura sa, lumea de dincolo de mormânt este mai apropiată de cea pământească. Există alte lumi şi realităţi unde spiritul predomină asupra materialului. Intensificarea contactului cu Lumea de Apoi a generat idolatria. Contactul cu alte straturi, mult mai spiritualizate, a generat creştinismul. Viabilitatea şi perspectivele fiecărei religii au fost determi­nate de atingerea nivelurilor spirituale superioare. Cu cât este mai mare numărul altor lumi şi Universuri, cu atât mai ridicat trebuie să fie nivelul spiritualităţii care le uneşte.

Am ajuns la interacţiunea cu alte lumi în regim terapeutic. O pacientă prezenta agresivitate faţă de alte entităţi şi acest lucru era în legătură cu nişte practici magice din vieţile trecute. Mi-am frământat mintea o săptămână încheiată încer­când să desluşesc despre ce fel de entităţi este vorba. în cele din urmă am ajuns la concluzia că era vorba de alte lumi. Am încercat să le desenez pentru a vedea cum arată ele, însă nu reuşeam. în limitele logicii terestre acest lucru era imposibil. Atunci am renunţat la logică şi am început să recepţionez informaţiile în tot felul de simboluri, conştient de faptul că acestea nu pot fi reprezentate în mod nemijlo­cit. Anumite informaţii nici măcar nu puteau fi reprezentate pe hârtie, însă câte ceva am reuşit să fixez şi imaginea a început să se clarifice. S-a dovedit că Universul are o structură de fagure constituită din treizeci şi trei de lumi unite în grupuri şi fiecare om, mai precis dublura lui din planul fin, este prezent în fiecare lume, având însă o altă înfăţişare şi un alt tip de conştiinţă. M-am uitat să văd cum arăt într-una din lumile cele mai apropiate. A fost foarte amuzant: un ameboid ciudat cu nişte formaţiuni curioase în interior.

Am scris mai devreme despre alte lumi, despre înrâurirea lor asupra noastră, despre faptul că la nivelul fin noi interacţionăm de asemenea cu ele, provocându-le rău sau bine în funcţie de perfecţiunea gândurilor noastre. Primind informaţii despre structura altor lumi, despre locuitorii acestora, nu bănuiam că mă voi lovi de această problemă la un nivel mult mai serios.

Mi-a picat odată în faţa ochilor o revistă cu nişte fotografii ale unor cercuri ciudate care apar noaptea sau dimineaţa în zori pe câmpiile din Anglia. Fotografiile mi-au captat interesul. Am raţionat în felul următor: dacă aceste cercuri au fost trasate de cineva, înseamnă că s-a urmărit un scop bine determinat de influenţare informaţională asupra oamenilor. Trebuia descifrat modul în care ele îşi exercită influenţa asupra omului care le priveşte o bucată de vreme. Verific influenţa asupra parametrilor de bază, asupra structurii generale a biocâmpului, în sistemul dublurilor, asupra câmpului informaţional. Şi dintr-o dată mi se relevă o imagine surprinzătoare. Cercurile exercită o influenţă pozitivă asupra oricărui om care le priveşte.

Scurtă digresiune

Cu câtva timp în urmă, când eu şi asistenta mea adunam material privind purificarea karmei, aveam mereu impact cu o entitate de o mare importanţă a cărei nerespectare era pedepsită extrem de aspru. Eu încă nu ştiam ce fel de entitate era aceea. După eforturi de zile întregi am reuşit să dezleg enigma: era vorba de omenire în viitor. Am constatat că energetica omenirii viitoare la nivelul fin se deosebeşte radical de energetica noastră. Am verificat ce parametri îi sunt necesari omului de azi pentru a fi pregătit să intre în noua stare. Problema e că matriţa omenirii viitoare este deja formată şi una din cauzele multor boli este neconcordanţa parametrilor bioenergetici ai omului contemporan cu această matriţă. Toţi acei la care parametrii vor fi mai jos de un anumit nivel se vor corija prin intermediul bolii, iar în~caz de nereuşită, vor fi înlăturaţi prin moarte, lată principalii patru parametri care trebuie să aibă valori maxime : spiritualizarea, capacitatea de a iubi, psihicul sănătos şi un nivel minim al agresivităţii subconşti-ente. în plus, există doi parametri suplimentari - sufletul şi comportamentul.

Când am verificat cum îl influenţează pe om desenele de pe câmpurile din Anglia, am observat o puternică acţiune benefică asupra structurilor fine ale biocâmpului.

Trebuia găsit şi autorul acestor desene. Mi se părea că era vorba de extra­terestri, deşi nici un OZN n-a fost semnalat în zonă. Mecanismul apariţiei cercurilor era neclar: ce nevoie aveau extraterestrii, care s-au familiarizat destul de bine cu oceanul aerian, să deseneze nişte cercuri?

Am închis karma, am pătruns la nivelul fin al câmpului şi am început să investighez cauza apariţiei cercurilor. Aici mă aştepta o nouă surpriză. Era vorba de alte lumi. Punând la contribuţie câmpul informaţional, am înţeles despre ce era vorba. Lumile vecine pot comunica între ele numai la un nivel informaţional foarte fin. Transmiterea informaţiei se realizează printr-un punct, întrucât infor­maţia este o realitate spaţial-temporală redusă la un punct. La un anumit nivel al densităţii timpul şi spaţiul dispar, rămânând informaţia care, în contact cu câmpul informaţional al Universului, se materializează, convertindu-se în timp şi spaţiu. Cu fiecare nou ciclu densitatea informaţiei creşte, cu alte cuvinte contactul cu Divinitatea se intensifică. Totul creşte dintr-un grăunte.

Contactul energetic va străpunge învelişul dintre lumi putând duce la distrugerea acestora. Gândirea noastră acum seamănă cu o tumoare canceroasă care creşte şi dăunează tuturor lumilor învecinate. Cu toate acestea, tumoarea nu poate fi extirpată pentru că ea a provocat metastaze, adică, dacă va dispărea civilizaţia de pe Pământ, acest lucru nu va duce în nici un fel la îndreptarea răului provocat altor lumi de către ignoranţa omenirii, fiindcă structurile câmpurilor noastre sunt indestructibile.

De aceea, salvarea noastră spirituală este în interesul tuturor civilizaţiilor lumii noastre şi al altor lumi. în ce mod ne poate influenţa civilizaţia unei alte lumi? Numai la nivel informaţional. însă influenţarea doar a subconştientului nostru este prea puţină, ar trebui să existe şi o manifestare de ordin material pentru ca să se producă şi modificarea conştiinţei omului. Această problemă a fost rezolvată foarte elegant. Omul este un sistem în care nivelurile informaţionale fine se transformă rapid în niveluri energetice, iar apoi în cele fizice, adică ideea devine materie. Am amintit deja despre modul cum straturile informaţionale coboară la nivelul informaţional după care se materializează în corpul fizic.

De acest fapt au profitat reprezentanţii altor lumi.  De la patru la cinci \ dimineaţa are loc la om o puternică activizare a structurilor subconştiente, când   l subconştientul profund se ridică la straturile superficiale. în zona cercului de la ora trei noaptea începe o emisie activă de informaţie a nivelului fin cu programe determinate către subconştientul câtorva zeci de mii de oameni. Ei materializează această informaţie la nivel energetic şi subconştientul, intensificat de câteva zeci de mii de oameni, se focalizează într-un punct situat la aproximativ două sute de metri sub pământ, sub acel loc unde trebuie să apară cercul.

Am stabilit deci că acest Iuctu manifestă o puternică acţiune benefică. Rămânea de rezolvat o altă problemă: de ce a fost aleasă această formă şi ce anume a determinat configuraţia desenelor. De câte ori m-aş fi uitat la nivelul informaţional fin pentru a vedea cum arată reprezentanţii altor lumi, de fiecare dată eram cuprins de îndoieli căci aveau o înfăţişare cumplit de absurdă; Atunci m-a străfulgerat un gând: „Eu îi văd la nivelul informaţional fin. Oare la nivelul brut, la care funcţionează organele noastre de percepţie, ei nu arată altfel ? ". Când am trecut la primul strat superficial al conştiinţei (am constatat că eu lucrez în special la nivelul al nouălea al conştiinţei) toate s-au aşezat la locurile lor.

La exterior reprezentanţii altor lumi seamănă cu noi. Am luat hotărârea de a verifica aceasta ipoteză prin intermediul cercurilor şi de a determina aspectul desenelor la nivelul primului strat al conştiinţei lor, întrucât, judecând după toate aparenţele, ele au fost teleportate la nivelul al optulea al conştiinţei.

Totul a devenit destul de simplu. Unirea a două cercuri reprezintă unirea a două civilizaţii, cercul mare reprezintă o altă lume, iar cel mic lumea noastră. Toate desenele au fost trimise cu urarea de iubire şi unitate. Era nu doar o simplă încercare de a stabili cu noi nişte contacte prieteneşti, dar şi de a ne ajuta să supravieţuim prin blocarea celor mai periculoase programe.

Desenez linia pe care sunt figurate cele două cercuri. în jurul unuia dintre ele, al celui mare, există un inel. între ele, lateral faţă de linia dreaptă, sunt patru mici segmente cu o lungime egală. Aceasta în percepţia noastră. Poate oare acest lucru arăta altfel în percepţia acelei lumi? Am împărţit foaia în două şi desenez în partea dreaptă această informaţie aşa cum este văzută prin ochii lor la primul nivel al conştiinţei. în partea stângă se configurează un om primitiv cu mâinile ridicate în sus, cu câteva fire de păr pe cap, cu ochii ca două puncte. Faţa ocupă aproape tot capul, gura este până la urechi, omul zâmbeşte vesel. Aşa arătăm noi, pământenii.

Lipită de el se distinge încă o figură. Este mai mare, iar mâinile nu sunt ridicate în sus ca la noi, ci îndepărtate în lături. Acest om îi transmite celui dintâi o structură armonioasă sub forma unei flori, simbolul dezvoltării şi al fertilităţii. Capul său este imens. Cea mai mare parte a capului o formează fruntea. Nasul şi gura sunt minuscule, un ochi este un oval mare, iar celălalt arată straniu, cu un fel de structură celulară. Acest lucru este probabil în legătură cu nişte supercapacităţi.

De ce nu ne-au trimis dintr-o dată o informaţie pe care noi am fi putut-o descifra? Judecând după toate aparenţele, contactul dintre lumi este posibil numai la un anumit nivel, în stratul informaţional foarte fin. Trecând prin acest strat, informaţia primară se modifică şi are un cu totul alt aspect. în percepţia lor, noi, casele noastre şi Pământul arătăm altfel decât ne vedem noi înşine.

Nu este exclus ca forma cercurilor să fi fost determinată de particularităţile câmpului informaţional de legătură.

Este foarte periculos să dai buzna în alte lumi. Acest lucru l-am înţeles chiar de la început când, fără să-mi controlez structurile câmpurilor, fără să mă pregătesc cum se cuvine, m-am decis să stabilesc un contact cu ei. Am raţionat astfel: întrucât am reuşit să obţin informaţii în legătură cu o altă lume, înseamnă că o anumită formă de contact există deja. De aceea se poate intensifica acest contact pentru a le transmite nişte informaţii despre noi. Mi-am imaginat că trec din lumea noastră în lumea lor şi că le dau un mesaj similar.

întrucât acţionam nu printr-un contact cu o persoană anume, ci în mod nemijlocit, am declanşat, fără voie, nivelul energetic. Aparent, nimic nu se întâmplase. Am fost captivat de modul cum decurgea contactul şi am început să repfezint grafic întregul proces. Lumile sunt despărţite între ele printr-un fel de membrană spaţial-temporală şi am văzut că dublura mea, străpungând membrana, a migrat într-o altă lume. Acolo ea era prezentă într-un fel de stare larvară şi în jurul ei au început să roiască nişte entităţi. Eram curios cum se va comporta membrana străpunsă. Pe ea a apărut imediat semnul unei închideri totale. Numai atunci am înţeles că imixtiunea mea poate fi periculoasă atât pentru lumea noastră, cât şi pentru cealaltă lume. în încăperea în care lucram eram numai două persoane. Deodată, la câţiva metri de noi, spaţiul a început să se modifice şi să se lumineze. Deosebit de bine putea fi observată această iradiere dintr-o perspectivă laterală. M-a apucat o durere de cap specifică, semn că puteam obţine informaţia sub formă de text. S-a declanşat o scrisoare automată. Vreau să reproduc aici întregul mesaj, întrucât acest lucru va ajuta la înţelegerea întregii complexităţi a situaţiei.

„Spune-le oamenilor: ei sunt slabi pentru a pătrunde în Cosmos. Dacă vor penetra în lumile fine, vor începe să le moară copiii, adică vor muri corpurile--cămpuri fine. Tu lucrezi bine prin intermediul soarelui. Tu vei cerceta cu succes ceea ce, înţr-unfel sau altul, se va întâmpla. Cât de curând. Transmite neapărat informaţia în legătură cu contactul. Dacă acest lucru nu se va întâmpla, să te aştepţi la ce-i mai rău.

In curând vei primi o mare sumă de bani. Foloseşte-o pentru crearea unei şcoli pentru studierea structurilor câmpurilor.

Dacă vei penetra din nou în lumea noastră, ţine minte: deocamdată tu nu poţi face ceea ce facem noi fără să vrem. Pregăteşte-te să înfrunţi mari dificultăţi în viaţa personală. Te va părăsi fiica favorită. Va muri. Nu depinde nimic de tine. îţi vei dori moartea pentru că îţi vei pierde potenţa. Acestea se vor întâmpla curând. Aşteaptă. Tatăl."

Prin urmare, în viitorul apropiat mă paşte moartea, pe mine şi pe cei apropiaţi ' şi, pe deasupra, distrugerea câmpului în zona primei cheakre. Am înţeles că în timpul contactului am provocat un rău şi că s-au declanşat programele de blocare, în cazul încălcării legilor este străpunsă mai întâi prima cheakră, răspunzătoare de multiplicarea şi propagarea informaţiei. Mi-a trebuit mult timp pentru a înţelege ceea ce s-a întâmplat:

  • în primul rând nu mam pregătit pt itru acest contact şi nu am verificat
    gradul de puritate al karmei mele
    ;
  • în al doilea rând am iniţiat contactul conectând energia planului brut, ceea
    ce, judecând după toate aparenţele, a constituit o încălcare a legilor.

Lumile nu pot contacta forme, contactul lor se poate realiza numai într-un plan foarte fin prin intermediul conţinutului. Blocarea acestei încălcări are loc la nivelele cele mai fine, adică la acele nivele care sunt responsabile de înmulţire Şi de viaţa viitorilor copii.

Când mi-am privit câmpul la nivelul fin, mi-am văzut propria moarte şi moartea urmaşilor mei în următoarele douăsprezece vieţi. Cu alte cuvinte, la nivelul fin mi-am distrus descendenţii, ca şi pe mine de altfel. îmi rămânea o singură scăpare : pocăinţa şi purificarea karmei. Trebuiau eliminate toate progra­mele care au dus la traumatizarea celeilalte lumi şi, de asemenea, motivele care m-au determinat să încalc legile.

Timp de aproape o oră am încercat să-mi stabilizez câmpul propriu şi pe cel al fiicei. încetul cu încetul lucrurile au început să reintre în normal. Metoda care permite transformarea morţii în viaţă m-a salvat şi de această dată. Monada mea, care se găsea în două lumi, a început să se fixeze mai întâi în şapte, apoi în toate cele treizeci şi trei de lumi ale Universului nostru. Apoi, la o nouă purificare a karmei, am fost nevoit să intru în al doilea Univers, după aceea în cel de-al treilea, în care sunt incluse primele două Universuri. Deocamdată îmi este greu să dau vreo explicaţie în acest sens, pentru că informaţia parvine în procesul purificării karmei şi este determinată anume de această direcţie. Lucrând în regim de purificare a karmei sunt apărat. Orice manifestare de curiozitate poate duce la scăparea situaţiei de sub control. în acest caz şansele de supravieţuire ar fi fost foarte puţine.

Tema altor lumi nu m-a părăsit în decursul mai multor zile. Reuşind să stabilizez situaţia după contact, am ieşit să mă plimb pe stradă. După o jumătate de oră, am început să simt dureri în tot corpul, de parcă m-ar fi înţepat cineva cu andrelele. Am înţeles că blocarea are loc numai la nivelurile fine şi încă mult mai rapid decât m-aş fi aşteptat. Nu exclud posibilitatea ca informaţia din text să fi fost atât de categorică pentru a mă determina să-mi mobilizez toate forţele, pentru a înţelege gravitatea a tot ceea ce se întâmplase. Câteva zile la rând am acţionat pentru anihilarea, violarea altor lumi. în schimb, orizontul informaţional s-a mărit considerabil. Astfel de situaţii fatale contribuie de minune la ridicarea nivelului. Eu am avut destule asemenea situaţii când am studiat structurile câmpurilor. De aceea orice situaţie-limită o percep acum ca pe ceva normal într-un regim de lucru cu o complexitate ridicată.

După doi ani de la evenimentele descrise, m-am convins că informaţia în legătură cu problemele mele personale fusese deformată, exagerată de câteva ori în aspectul ei negativ. în acest mod eu am fost obligat să lucrez cu mine însumi. Cu cât viaţa îl pune pe om într-o situaţie mai complicată, cu atât este mai puternică atracţia sa pentru Dumnezeu prin intermediul rugăciunii.

Aş vrea să mai supun atenţiei dumneavoastră încă un detaliu interesant. Atunci când am înţeles că la fiecare nivel informaţional un obiect arată altfel, am hotărât să iau un măr şi să văd cum apare el la diferite niveluri. La primul nivel mărul apare cu o frunză prinsă de peduncul; la al doilea strat al conştiinţei frunza este separată de măr; la al treilea nivel mărul apare în secţiune, fiind vizibilă caseta seminală; la al patrulea strat mărul seamănă cu un desen tehnic, pus între paranteze în care se află structura Divinului compusă din patru petale, semnul perpetuării speciei. în exteriorul parantezelor este un patrulater împărţit în două, iar lângă el structura distrugerii şi aşa mai departe.

Am înţeles că, pe măsura ascensiunii în straturile tot mai fine, informaţia devine tot mai generalizată, iar forma exterioară lipseşte cu desăvârşire pentru că ea nu mai are nici o semnificaţie.

Ajungând la nivelul al optulea, n-am mai putut culege informaţia, deşi ea exista, însă, probabil, ieşea din cadrul competenţei mele.

Când lucram cu structurile mărului, eram trei persoane în jurul unei mese. După ce am făcut desenul, am pus foaia într-o parte şi în acel moment una din persoanele prezente a vrut s-o atingă cu pixul, însă a fost oprită la timp. Am analizat ce s-ar fi putut întâmpla dacă persoana respectivă ar fi desenat ceva pe foaie. Deformaţii puternice în zona capului, ficatului şi a primei cheakre. După cinci zile, situaţia putea duce la deces. Era atacat subconştientul meu. Informaţia transpusă pe hârtie mai acţiona încă şi atât contactul cu subconştientul meu, cât şi atingerea foii de către un om cu karma neînchisă, puteau avea un sfârşit tragic pentru cel care risca să facă aşa ceva.

Un asemenea contact durează aproximativ 24 de ore, după care se închide şi foaia poate fi atinsă. Era un nou pas în cercetarea structurilor subconştientului, înainte ştiam că nu orice informaţie primită poate fi văzută şi de alţii. De aceea, în timpul contactului meu cu sursele de informaţie, un om neavizat, intrând acolo prin intermediul câmpului meu, ar fi putut avea mari neplăceri. Ca orice altă temă serioasă, contactul cu alte lumi, deocamdată, rămâne închis. Acesta este un semn că el este departe de perfecţiune.

Contactorii

Orice om, indiferent de capacităţile sale, este un contactor şi, la rândul său, parte a ceva măreţ. Totul depinde doar de nivelul contactului. Când acesta din urmă este cu un ordin mai sus faţă de toţi ceilalţi, omul este numit contactor sau clarvăzător sau mediu. Cercetam odată numărul nivelurilor conştiinţei, dorind să aflu la al câtelea nivel ne situăm noi. Plantele sunt la nivelul al doilea, animalele la al treilea - al patrulea, omul la al şaselea. Primatele, de pildă, se situează la al treilea, al patrulea, al cincilea. Dacă am reuşit să evaluez corect informaţia, posibilităţile noastre presupun şaptezeci şi cinci de niveluri, însă, judecând după toate aparenţele, aceste corespondenţe sunt flotante, instabile.

De regulă, prezicerea detaliată a evenimentelor are loc în cazul contactului cu lumea de dincolo de mormânt. La început am privit acest lucru ca pe o glumă, însă atunci când mi s-au prezis cu precizie nişte evenimente, am înţeles că mecanismul premoniţiei există într-adevăr. Ne distram rotind o farfurie şi mi-a fost prezisă nu numai naşterea unui fiu, dar şi termenul exact, lucru care m-a uimit peste măsură. Mai târziu, dedicându-mă cercetărilor, am aflat că lumea de dincolo de mormânt este cea mai apropiată de noi şi că în contact cu ea putem să obţinem informaţii detaliate, să vizualizăm, cu alte cuvinte, planul tactic, însă cu o mare marjă de eroare în ceea ce priveşte ansamblul.

Dezvoltarea capacităţilor informaţionale şi bioenergetice este legată de acest nivel.

Vizualizarea unui ordin superior reprezintă deja un contact cu alte lumi, nu la nivelul unor ghicitoare sau al unor prevestitori, ci al unor oameni avansaţi în planul spiritual. Dacă există contactul cu alte Universuri, atunci el se realizează la nivel de prooroci şi mesii. Există însă şi nivelul contactului nemijlocit cu Divinitatea. După câte înţeleg eu, omul care are contact cu Divinitatea nu întotdeauna se poate realiza la un nivel exterior. La nivelurile fine însă influenţa sa este întotdeauna considerabilă. Dacă rezultatele contactului cu Lumea de Apoi omul le poate concretiza în una-două vieţi, pentru concretizarea contactului cu Divinitatea pot fi necesare câteva zeci de vieţi. Talentul se formează nu într-o singură viaţă şi de aceea, când vedem un om de excepţie, vedem doar concretizarea a ceea ce el a acumulat în celelalte vieţi. Pentru acumularea potenţialului spiritual el a trebuit să treacă printr-o sărăcie deplină fără a cădea pradă deznădejdii, să suporte cele mai grele lovituri ale sorţii care ar fi putut frânge pe oricine altcineva, dar el a supravieţuit, deoarece şi-a căutat punctul de sprijin nu în trup, ci în suflet. Evenimentele care au loc îl vor determina să pună la îndoială logica şi echitatea lumii înconjurătoare şi, pentru a-şi păstra potenţialul, el trebuie să tindă neabătut către Dumnezeu. Apoi omului i se dau un handicap fizic, suferinţe şi boli, dar acestea vor mări dorinţa sa de a acumula spiritualitate şi nu capital material. în viaţa următoare i se dă posibilitatea de a progresa, de a se simţi mult mai capabil decât alţii, dar imediat i se trimite moartea pentru ca sentimentul de superioritate faţă de ceilalţi să fie asociat cu moartea. în felul acesta, puţin câte puţin, va fi mărită amplitudinea, dăruindu-i-se tot mai multe facilităţi şi fericire pământească, după care totul se va surpa pentru ca omul, încetul cu încetul, să comute centrul de sprijin şi scopul vieţii pe unicul lucru care nu se demolează -iubirea faţă de Dumnezeu. De îndată ce vor dispărea şi ultimele urme ale legăturii sufletului faţă de Pământ, el va fi pregătit ca în viaţa viitoare să primească orice informaţie, lucru care nu-i va dăuna sufletului. Sentimentul propriei superiorităţi, ascendentul asupra altora va fi întotdeauna iluzoriu pentru el.

Odată mi s-au adresat părinţii unui băieţel mort.

Pe fiul nostru 1-a călcat o maşină şi a murit. Băiatul a fost foarte iubitor
şi deştept. Nu putem nicicum să înţelegem de ce a trebuit să i se întâmple tocmai
lui această nenorocire. L-am fotografiat în sicriu, în timpul înmormântării şi,
când am developat filmul, mi s-a părut ca o floare. Cineva ne-a spus că este
în legătură cu O.Z.N.-urile.

Le-am explicat părinţilor:

  • A fost un semn că moartea na fost deloc întâmplătoare şi că ea are un
    sens constructiv. Judecând după diagnostic, băiatul este întradevăr în legătură
    cu extraterestrii, adică un
    contactor înnăscut, însă sufletul său sa ancorat mult
    prea puternic în înţelepciune. Poţi săţi faci un idol din bani şi să-ţi întinezi
    sufletul
    ; poţi săţi faci un idol din omul iubit, dar poţi face idol şi din sursa
    de informare. Şi atunci informaţia pe care o vei da oamenilor va fi pătrunsă de
    trufie şi va deveni periculoasă.
  • Dar ce a făcut el atât de rău în vieţile anterioare dacă a fost blocat nu
    prin boală, ci direct prin moarte? a întrebat mama.

Cercetez vieţile trecute, şi nu văd acolo motivul morţii. El era în viitor.

în viaţa viitoare fiul dumneavoastră se va naşte în Tibet şi va deveni un
contactor de înaltă clasă, dar, pentru acest lucru, el nu trebuie să se agate de
înţelepciune şi trufie. Importanţa misiunii sale în viitor este atât de mare, încât
jumătăţile de măsură în această viaţă nu i se potriveau. Prin regretele, prin
sentimentele dumneavoastră de frustrare, prin lipsa dorinţei de a trăi puteţi să-i
faceţi un rău sufletului său şi de aceea cei care vor lucra cu el în viaţa viitoare
vă trimit semnul să suportaţi cu stoicism această lovitură pentru a nu-i întina sufletul.

în discuţiile mele cu contactorii m-am convins că printre ei există oameni cu tulburări psihice sau dimpotrivă, cu capul limpede, dar cu porniri aventuriere. Activizarea structurilor câmpului măreşte contactele cu lumea de dincolo şi omului i se pare că el comunică direct cu nişte entităţi superioare considerându-se aproape un mesia, în timp ce informaţiile i le furnizează propria sosie sau sufletul cuiva, îmi amintesc cum doi contactori, odată, îmi dădeau concomitent informaţii. Acestea nu numai că nu coincideau, dar îmi provocau chiar râsul. Era foarte interesant de urmărit însăşi dinamica derulării contactului. încetul cu încetul au început să apară unele indicaţii, ordine. Le-am spus că plec pentru o săptămână în Polonia, deşi în fapt nu aveam această intenţie. Mai târziu ei mi-au spus ce greşeli am săvârşit în timpul călătoriei.

Acest fapt i l-am povestit unei paciente în timpul consultaţiei, când a venit vorba de contactori.

Nu există contactori care să obţină o informaţie absolut pură deoarece
psihicul lor n-ar suporta aşa ceva. Ei s-ar putea agăţa de ea într-atât de puternic,
încât orgoliul lor şi mai ales orgoliul copiilor lor ar putea creşte de câteva ori.
Copiii n-au şanse de supravieţuire, de aceea un
contactor de înaltă clasă ori nu   j
are copii, ori ei îi mor. Salvarea contactorului stă în structura de
„sandwich"

a informaţieiun strat pur, un strat fals. Acest lucru trebuie receptat în mod   i corect. Orice informaţie trebuie preluată critic, adică să crezi şi în acelaşi timp să nu crezi.

După o clipă de gândire femeia mă întreabă:

  • Dumneavoastră ce fel de informaţii primiţi? Care este proporţia de „impu­
    ritate"?
  • Consider că şi în informaţiile mele există „impurităţi", iam răspuns eu.
    După câteva secunde femeia mia spus alarmată
    :
  • Numi mai simt mâna dreaptă.

Cercetez cauza. Este în legătură cu mineare loc negarea Divinului.

  • Cer iertare, dar trebuie să vă spun că în principal informaţiile mele sunt pure.
  • Ştiţi, mâna a început să mi se supună. Femeia a zâmbit.

Voi evoca un caz de comunicare cu contactori de nivel destul de înalt. După apariţia primei cărţi, cunoscuţii au început să-mi comunice că circulă zvonuri de tipul „«Lazarev s-a întunecat», contactează fiinţe «sordide»^ cartea lui omoară oameni". Mi s-a făcut silă.

în parte aveau dreptate. Explozia de interes faţă de mine la nivelul fin m-a strivit la pământ, mi-a mărit orgoliul şi m-a făcut să mă agăţ de capacităţi şi înţelepciune, în timp ce eu abia începeam să mă orientez în aceste noţiuni. în acel moment au venit la mine doi, soţ şi soţie, şi mi-au spus că ei contactează alte civilizaţii. Li s-a-permis să se întâlnească cu mine. Mai mult, le-a fost transmis faptul că informaţiile conţinute în prima mea carte sunt veridice. Ei mi-au relatat cum a început acest contact.

Tânărul avea două facultăţi, era directorul unei firme comerciale, adică un om cu o gândire sănătoasă. Odată, când se afla acasă, în faţa lui au început să se materializeze nişte foi de hârtie şi să cadă pe masă. Sub ochii lui foile se acopereau cu un text ciudat, iar o voce nevăzută traducea instantaneu. Au urmat indicaţiile: „Renunţă la postul bănos, ocupă-te numai de tine, renunţă la alcool şi sex. Fiica să lase învăţătura".

- Am acasă câteva teancuri de hârtie în care ei îmi dau informaţii, dar îmi
interzic să le arăt cuiva, chiar şi dumneavoastră. Sunt un om în toată firea şi
aş fi vrut să aflu dacă fac bine supunându-mă lor.

Cercetez structurile câmpurilor sale.

  • Nu vă pot spune cu precizie cine lucrează cu dumneavoastră, însă lucrează
    cu mult profesionalism. Alcoolul şi sexul atrag puternic spre pământ, din care
    cauză recepţionarea informaţiei devine mult mai dificilă. Concomitent se manifestă
    creşterea ataşamentului faţă de capacităţile dumneavoastră şi faţă de înţelepciune.
    Salvarea poate veni doar prin anihilarea trufiei dumneavoastră, fapt pentru care
    pentru o bună bucată de timp vi sa interzis să lucraţi, iar fetei să-şi facă studiile.
    Acum vă este permis să fiţi directorul unei mari firme deoarece ei privesc în
    viitor: veţi avea ocazia să lucraţi întrun regim crucial pentru salvarea omenirii.
  • Este adevărat că ei sunt din constelaţia Câinelui Mare ? mă întreabă contactorul.
  • Dacă omul se va întrupa întotdeauna numai pe Pământ, acest lucru va fi
    periculos pentru structurile sale spirituale superioare. De aceea el se întrupează
    periodic pe o altă planetă care se găseşte de cealaltă parte a Galaxiei, cu o
    civilizaţie asemănătoare civilizaţiei noastre. Mai mult, există civilizaţii
    interme­
    diari care se găsesc între noi şi acea planetă. Anume aceşti intermediari suni
    cei care ne vizitează cel mai des. Periodic, omul se naşte în alte lumi şi în alte
    Universuri pentru a distruge stereotipurile şi a activiza contactul cu Divinitatea.
    Ce alte forme de cooperare aţi mai avut?
  • Când nu lucram şi naveam ce mânca, ne-am întors odată acasă şi am găsit
    masa încărcată de mâncare, era chiar şi un castron cu cartofi fierbinţi. Şi după
    aceea am mai primit mâncare ce venea de nu se ştie unde.

Comunicarea mea cu aceşti contactori a continuat o săptămână. Au început să-mi dea târcoale gânduri ca „La prima carte «am săpat» atât de mult că aproape era să-mi dau duhul din cauza extenuării, iar pe cea de-a doua abia am început-o şi uite că s-a şi găsit cineva care să-mi sugereze cum s-o scriu". „Afacerea" s-a terminat însă repede. Lor li s-a interzis, sub ameninţarea pedepsei, să mai comunice cu mine. Am înţeles că trebuie să mă ocup de treburile mele, iar ei de ale lor şi că va trebui să-mi scriu singur cea de-a doua carte, fără să aştept ajutor din afară.

Cel mai bun contact este acela în care omul simte că este ghidat, dar nu poate demonstra acest lucru. Contactul vizibil, material, ne slăbeşte şi ne perverteşte conştiinţa. Pentru a face ceva de calitate, omul trebuie să mizeze doar pe forţele sale şi orice ajutor poate fi periculos deoarece el nu se va ridica niciodată din genunchi. Numai în cazurile critice indicaţiile vin pe cale directă. în cazul menţionat mai sus, am fost pus în legătură cu contactorii pentru a-i echilibra, după care au fost luaţi şi şi-au continuat activitatea.

Sosiile

Plecând de la reprezentarea fizică a lumii, consideram că fiecare om este o creaţie unică, irepetabilă şi că, din această cauză, moartea are un caracter absolut. La nivelul fin, totul s-a dovedit a fi altfel. Când am înţeles că structura Universului este celulară şi că edificiul spiritual al omului se repetă în aceste celule, reprezen­tările mele asupra omului s-au modificat. în spaţiu şi timp, chiar în aceeaşi lume, fiecare om reprezintă un grup de entităţi reunite într-o structură informaţională unică. Se ştie din literatura orientală că omul are o sosie bioenergetică. M-am convins de acest lucru analizând straturile fine ale câmpurilor şi am început să . studiez comportamentul sosiei bioenergetice. Când ne gândim la un om oarecare, sosia noastră se deplasează acolo şi colectează informaţii despre el, e drept, la nivelul subconştientului. Comportamentul sosiei este determinat de precepte luate din conştiinţa noastră, adică, aşa cum este caracterul meu, aşa va fi şi comporta­mentul sosiei mele bioenergetice. M-a bătut gândul să mă ocup de activizarea şi lărgirea posibilităţilor sosiei. După un anumit antrenament, ea poate acţiona la nivel fizic. Voi da un exemplu:

Odată am simţit că o cunoştinţă de a mea era în pericol de a muri. Pentru a o salva, aveam la dispoziţie numai o jumătate de ceas şi, întrucât la nivelul fin purificarea decurge lent, exista posibilitatea să nu reuşesc. Trimiţându-mi sosia, în scurt timp am primit informaţia că totul e în regulă. Am întâlnit-o peste câteva zile.

  • Ştii că luni, la ora şase seara, puteai să mori?
  • întradevăr, m-am urcat să iau ceva de pe şifonier, am alunecat şi în cădere
    era să mă lovesc la cap de colţul mesei.

Prin activarea sosiei se poate controla orice situaţie de la distanţă. După aceea am întrerupt aceste îndeletniciri, simţind că este periculos.

Am ajuns la această concluzie în felul următor: am investigat la distanţă un bioenergetician şi dintr-o dată am simţit un atac puternic. N-am înţeles atunci ce se întâmplă. S-a dovedit că în mine se dezvoltase un oarecare dispreţ faţă de acest om. Diagnosticul meu de fapt a constituit un atac, iar agresiunea de răspuns a fost atât de puternică, încât a trebuit să mă întind în pat fiindcă nu-mi puteam ţine echilibrul şi-mi crăpa capul de durere. Timpul trecea şi starea mea se înrăutăţea. Mi-am trimis sosia şi ea a străpuns câmpul acestui om. Atacul a încetat imediat. Mai târziu am realizat că blocarea sosiei şi străpungerea câmpului vor provoca moartea. Mi-am adus aminte de tehnicile magice când, în situaţii similare, omul moare în decurs de zece zile, iar medicii îi pun diagnosticul de congestie pulmonară sau ceva în genul ăsta. Mi-au trebuit câteva ore bune pentru a remedia structurile câmpurilor bioenergeticianului prejudiciat de mine. Mi-a devenit clar că cea mai mică ofensă împotriva oricărui om va determina sosia mea să-1 ucidă. Omul se poate supăra şi pe propriii copii sau pe oamenii apropiaţi lui. Şi câte vieţi viitoare vor fi necesare apoi pentru ispăşire ? După aceea am avut de multe ori ocazia să mă conving că rezolvarea prin forţă a unei situaţii este în fapt o înfrângere, iar înţelegerea a ceea ce s-a întâmplat şi orientarea corectă reprezintă un sistem mult mai puternic de apărare decât orice influenţări.

Am descoperit că omul are mai multe sosii bioenergetice. Cunoştinţele mele afirmau că m-au văzut pe stradă când eu în realitate dormeam acasă. Am fost curios să ştiu pe cine au văzut şi am analizat situaţia de la distanţă. Rezultatele au fost ciudate: eram eu, dar însumând spaţiul cu Lumea de Apoi, era un fel de copie a mea care se găsea acolo, dar se materializa aici, în special în timp ce eu dormeam. Sosia este capabilă să modifice caracteristicile spaţiului în lumea noastră în aşa fel, încât devine vizibilă şi practic nu se deosebeşte de original. M-am gândit multă vreme: ce nevoie avem de sosie şi care este rostul ei ? S-a dovedit că sosia trăieşte cinci vieţi şi că la nivelul fin eu reprezint a cincea parte a unei structuri mai cuprinzătoare.

Când moare omul, corpul său se dezagreghează, iar conştiinţa se transformă, dar chintesenţa a tot ce a parcurs el trebuie să se transmită într-un anumit fel. Toate acestea se transferă în sosie. Omul este ca o albină: adună în viaţă tot ce este mai important şi apoi transmite mai departe, în viitor. Când se distruge sosia, informaţia principală se transmite structurilor destinului. Sosia noastră, reprezentată grafic, aminteşte de un fluture, iar soarta, ceva între pasăre şi şopârlă cu şase aripi. Fiecare formaţiune care trăieşte în timp are formă şi conţinut care se transmit structurilor ierarhice superioare.

Am avut următorul dialog cu una din pacientele mele:

- O parte din problemele dumneavoastră se explică prin faptul că v-au ajuns
programele din vieţile trecute. într-o viaţă anterioară aţi fost bărbat şi aţi trăit
în Australia.

 

 

Attachments
Karma pura de Lazarev 2.doc 1.8 Mb . 116 Views