AnnaE
#0

PREFATA.

          Istoria tablitelor tradusa în urmatoarele pagini pare ciudata şi trece dincolo de credintele oamenilor de stiinta moderni. Vechimea lor este incredibila (36 000 ani i. H.). Cel care a scris-o este THOTH, un preot-rege atlant care a fondat o colonie în Egiptul antic dupa scufundarea tarii-mama, Atlantida.

          El este cel care a construit Marea Piramida din Giza, în mod eronat atribuita lui Keops. In aceasta el a incorporat cunostintele intelepciunii antice şi tot acolo a pus la pastrare în siguranta inscrisuri şi instrumente din vechea Atlantida.

          Vreme de aproape 16 000 de ani el a condus stravechea rasa a Egiptului, intre 52 000 i. H. pana în 36 000 i. H. La acea vreme, stravechea rasa barbara din care faceau parte el şi adeptii lui, se ridicase la un inalt grad de civilizatie.

          Thoth era nemuritor deoarece invinsese moartea, trecand în celelalte planuri de existenta la dorinta, prin dematerializare. Intelepciunea lui imensa l-a facut conducator peste diferite colonii atlante, inclusiv peste cele din America de Sud şi Centrala.

          Cand a sosit timpul sa paraseasca Egiptul, a ridicat Marea Piramida deasupra Marii Sali din Amenti. Acolo a depozitat documentele şi a desemnat pe cei mai de incredere oameni ai sai sa le pazeasca.

          Mai tarziu, descendentii acelor paznici au devenit preotii Piramidei, cei care l-au zeificat pe Toth declarandu-l Zeul Intelepciunii. Conform legendei, Sala din Amenti a devenit "lumea de dincolo", sala zeilor, pe unde trecea sufletul pentru judecata de dupa moarte.

          În ultimele secole, spiritul lui Thoth a trecut în corpurile oamenilor în maniera descrisa de tablite. Ca atare el s-a incarnat de trei ori, ultima oara fiind cunoscut ca HERMESde trei ori nascutul.

          În timpul acestei incarnari a lasat documentele cunoscute de catre ocultistii moderni sub numele de "Tablitele de Smarald", o prezentare mai tarzie şi cu mult mai saraca a enigmelor lumii antice.

          Tablitele traduse în aceasta lucrare sunt zece la numar şi au fost lasate în Marea Piramida în grija preotilor. Cele zece tablite sunt impartite in

          13 parti, de dragul conventiei.

          Ultimele doua sunt atat de importante, incat este interzisa prezentarea lor publicului larg în prezent. Totusi continutul celorlalte dezvaluie secrete care se vor dovedi de o inestimabila valoare pentru cei care le vor cerceta cu seriozitate.

          Ele ar trebui citite nu o data ci de o suta de ori pentru ca doar aşa ar putea fi dezvaluit adevaratul inteles. O citire superficiala ar oferi cateva sclipiri de frumusete dar un studiu atent va deschide caile intelepciunii celui ce cauta.

          În continuare cateva cuvinte despre modul în care aceste secrete au fost dezvaluite omului modern, dupa ce au stat indelung timp ascunse.

          Cu aproximativ 1 300 de ani i. H. Egiptul, vechiul KHEM, era în mare fierbere iar multe delegatii de preoti au fost trimise în diferite parti ale lumii. Printre acestea s-au numarat şi preotii Piramidei care au purtat cu ei tablitele de smarald ca pe un talisman. Cu ajutorul tablitelor ei puteau exercita o anumita autoritate asupra preotilor din celelalte colonii atlante.

          Legenda spune ca aceste tablite imputerniceau pe purtator cu autoritatea lui Thoth.

          Grupul de preoti care detineau tablitele au emigrat în America de Sud.

          Aici i-au gasit pe Mayasi, un popor infloritor, care isi aminteau mult din intelepciunea straveche.

          Preotii s-au statornicit în acele locuri. In secolul X mayasii colonizasera peninsula Yucatan iar tablitele au fost asezate sub altarul unuia din templele inchinate zeului Soare. Dupa cucerirea mayasilor de catre spanioli, orasele au fost abandonate iar comorile au ramas ascunse şi uitate în temple.

          Trebuie sa se inteleaga ca Marea Piramida a fost şi este inca un Templu de initiere. Isus, Solomon, Apolonius şi multi altii s-au numarat printre cei initiati aici. Scriitorul (care este în continua legatura cu Marea Camera Alba din Piramida) a primit instructiuni sa recupereze şi sa aduca inapoi în Marea Piramida tablitele stravechi.

          Acest lucru s-a realizat. Inainte de a le inapoia i s-a acordat permisiunea sa le traduca şi sa pastreze o copie a intelepciunii inscrisa pe tablite. Evenimentul a fost posibil în 1925 şi abia acum s-a acordat permisiunea de a fi publicate. E posibil ca unii sa zambeasca ironic.

          Totusi cercetatorul atent va citi printre randuri şi va descoperi intelepciunea ascunsa în ele.

          Daca Lumina se afla în interiorul tau, informatia cuprinsa în tablite va gasi în tine un ecou.

          În continuare este descrisa infatisarea tablitelor: Sunt 12 tablite din smarald verde, facute dintr-o substanta transmutata alchimic. Sunt foarte rezistente la orice element şi substanta. Mai exact structura atomica şi celulara fiind fixa ea nu permite nici o schimbare.

          Din aceasta cauza tablitele contrazic legea ionizarii referitoare la corpurile fizice. Pe ele sunt gravate caractere din vechea limba atlanta.

          Acestea reactioneaza la undele cerebrale emise de creierul celui ce citeste, eliberand vibratia mentala asociata în mintea cititorului.

          Tablitele sunt prinse intre ele cu inele facute dintr-un aliaj de culoarea aurului, suspendate de o tija din acelasi material.

          Pe intelepciunea continuta în aceste tablite se bazeaza misterele stravechi. Pentru cel ce citeste cu mintea şi ochii deschisi, intelepciunea personala se va multiplica de 100 de ori.

          Citeste! Crezi sau nu, citeste iar vibratia tablitelor va trezi "ceva" în tine.

          În paginile urmatoare voi dezvalui cateva enigme putin cunoscute chiar de catre slujitorii adevarului.

     Cautarea omului în dorinta de a intelege legile care-i guverneaza viata este nesfarsita. Cu toate acestea el nu a reusit sa treaca de valul care apara planurile superioare de viziunea lui materiala asupra vietii şi adevarului.

Attachments