AnnaE
#0

CUPRINS:

Capitolul întâi

Atitudinea care trebuie sa o ai pentru a fi irezistibil pentru femei şi pentru a te bucura de femeia viselor tale

Capitolul al doilea

Cum sa integrezi atitudinea care te va ajuta sa cucereşti femeia dorita astfel încât sa o foloseşti automat în prezenta femeilor

Capitolul trei

Cum poţi avea mai multa încredere în tine când vine vorba de femei

Capitolul patru

Şi mai mult curaj şi încredere în prezenta femeilor!

Capitolul cinci

Crezi, nu crezi şi mai multa încredere şi forţa în relaţiile cu femeile

Capitolul şase

Cum sa te prefaci ca eşti plăcut şi prietenos

Capitolul şapte

Secretul reuşitei unei vrăjeli: fă-o sa fie atenta la tine!

Capitolul opt

Cum sa faci o femeie pe care de abia ai întâlnit-o sa creadă ca a întâlnit bărbatul viselor ei

Capitolul noua

Câteva metode excelente care te vor ajuta sa cunoşti mai multe femei decât ţi-ai dorit vreodată, inclusiv cele doua vrăjeli care funcţionează atât de bine încât vei cuceri femeia dorita în mod automat

 

 

 

Capitolul întâi

Atitudinea care trebuie sa o ai pentru a fi irezistibil pentru femei şi pentru a te bucura de femeia viselor tale

Odată, unul dintre amicii mei cu mare succes la femei, m-a invitat cu el la o petrecere. Cum eu nu prea aveam o viaţă sociala de invidiat, am acceptat să-l însoţesc, asta pentru ca, tipul CHIAR ŞTIA cum se cucereşte o femeie. În comparaţie cu el, ma consideram unul din acei peştişori mici ce stau toată ziua în jurul rechinilor şi se mulţumesc cu resturile acestora.

Oricum, în timp ce ne plimbam în jurul blocului, căutând locul de desfăşurare al petrecerii, la un moment dat printr-o usa deschisa am auzit muzica.

"Petrecere" ne-am spus, când ne-am apropiat ne-am dat seama ca nu era vorba de petrecerea la care eram noi invitaţi. Aici toată lumea era la patru ace, pe când eu şi amicul meu eram costumaţi în jeanşi.

Cu coada ochiului am zărit înăuntru o super-femeie, îmbrăcată cu un costum strâmt şi o fusta mini pe măsură, înconjurată de câţiva masculi ce încercau sa ii intre în gratii. Prietenul meu a remarcat-o şi el, m-a privit pentru o clipa şi fara nici o ezitare s-a îndreptat spre ea.

L-am văzut intrând pe usa, făcându-şi loc printre ceilalţi bărbaţi. I-a spus ceva şi i-a înmânat un pix şi o foaie de hârtie. Ea a scris ceva iar prietenul meu s-a întors cu gura pana la urechi.

Tocmai aflase numărul ei de telefon!

L-am întrebat ce i-a spus şi mi-a răspuns, "Pai am intrat, am privit-o în ochi şi i-am spus: 'Scuza-mă. Te-am văzut prin usa deschisa şi spre deosebire de aceşti domni nu prea am timp sa fac conversaţie. Mi-ar face mare placere sa ne întâlnim. Poţi să-mi dai numărul tau de telefon?'"

Acum, nu trebuie sa fi întotdeauna atât de direct. Dar trebuie sa înţelegi şi sa simţi aceasta atitudine pe care amicul meu o avea, super-atitudinea care te va face mai plăcut în ochii femeilor decât orice şmecherie, vrăjeala, muşchi, maşina luxoasa sau noroc. Atitudinea este:

NU OFER JUSTIFICĂRI NIMĂNUI PENTRU DORINŢELE MELE DE BĂRBAT.

NU OFER JUSTIFICĂRI NIMĂNUI PENTRU CEA CE SUNT.

ÎMI TRĂIESC VIAŢA FARA SA ÎMI PARA RAU.

Vrei cu adevărat sa cucereşti toate femeile pe care le doreşti? Atunci încetează sa îţi tot ceri scuze! Nu cauta motive pentru a privi o femeie frumoasa. Daca te prinde privind-o şi te întreabă ce faci, spune-l! Spune-l ca îţi face o deosebita placere sa studiezi corpul acesta perfect cu care a dăruit-o Mama Natura, şi, la naiba cu ea daca e prea proasta şi nu ştie sa aprecieze un bărbat adevărat care ştie ce vrea, da ascultare propriilor dorinţe şi nu încearcă sa găsească alte pretexte pentru a-şi împlini visele!

Nu cauta alte motive pentru a cunoaşte o femeie! Nu cauta alte motive pentru a invita o femeie în oraş şi mai mult decât orice, nu cauta alte motive pentru a face dragoste cu femeia dorita.

E DE AJUNS PROPRIA TA DORINŢĂ!

Acest fel de a fi, direct, puternic, gata de a acţiona în orice moment e un afrodisiac de neînvins pentru orice femeie!

Asculta! Nu atât ceea ce spui ci felul în care spui trădează cel mai mult aceasta atitudine! E vorba de tonul vocii tale, mimica fetei tale, felul în care stai, viteza cu care vorbeşti, toate aceste semnale non-verbale vor arata aceasta atitudine mult mai mult decât simplele cuvinte.

Asta nu înseamnă ca trebuie sa fi arogant, sau fara simţul umorului. Poţi fi plăcut şi prietenos în timp ce eşti direct şi puternic. Secretul e sa găseşti combinaţia potrivita. O data ce ai reuşit, nu vei mai putea tine femeile la distanta de tine.

Acum, mi-e uşor sa vorbesc şi sa îţi spun sa ai aceasta atitudine dar una e teoria şi alta e practica. Din acest motiv următoarele capitole sunt foarte importante. Din ele vei afla cum poţi face ca aceasta atitudine sa devina o parte integranta din viaţa ta astfel încât ori de cate ori vei fi în preajma femeilor vei avea aceasta atitudine. Nici măcar nu va trebui sa te gândeşti la ea. Se va întâmpla pur şi simplu.

In continuare iată un alt adevăr pe care v-a trebui să-l accepţi cu placere pentru a putea cuceri femei ca un adevărat gigollo:

NU SUNT DESCURAJAT DE REFUZURI DEOARECE ÎNVĂŢ DIN PROPRILE GREŞELI.

Îmi amintesc cum odată priveam o emisiune la TV în care era invitat un mare luptător al cărui nume va ramane nemenţionat. Moderatorul l-a întrebat care era secretul succesului sau, iar luptătorul l-a privit în ochi şi i-a spus:

"Prima data când am început sa lupt în concursuri, nu eram aşa bun. Am „mâncat” multa bătaie, dar întotdeauna am învăţat din greşelile mele. În loc sa ma plâng ca am fost învins, am studiat ce va trebui sa fac diferit data viitoare şi de cate ori l-am întâlnit pe acelaşi tip sau pe altul într-o situaţie asemănătoare, întotdeauna am învins."

Uite cum sta treaba – daca nu eşti din cale afara de norocos, exista şanse sa faci câteva greşeli punând în practica ideile din aceasta carte. Şi oricât ar fi de minunate, aceste şmecherii, nu vor funcţiona de fiecare data.

Atât timp cat tu nu ştii sa înveţi din propriile greşeli şi sa accepţi o pierdere ocazionala, nu vei ajunge niciunde. Tipii cu cel mai mare succes la femei pe care ii cunosc, au doua calităţi esenţiale: au acea atitudine de care am discutat mai devreme şi stiu cum sa accepte refuzul unei femei fara a se supăra (de fapt nici măcar nu ii deranjează refuzul unei femei). Pe deasupra întotdeauna învaţa din propriile greşeli.

Bine. Acum hai sa trecem la următoarele capitole care aşa cum ţi-am promis te vor ajuta sa stăpâneşti acele atitudini.

Attachments
Secretele seductiei.doc 135.5 Kb . 71 Views