AnnaE
#0

Salut Istanbul este un serial turcesc de vara, o comedie in genul Robin Hood, unde 5 hoti, fara legaturi de rudenie, traiesc ca o familie si se indeletnicesc cu furatul de la cei bogati si imparte saracilor prada furata.

 

Descrierea serialulul 

 

Serialul TV înfățișează un grup de con-artiști deghizați într-o familie bine stabilită din Istanbul, Nevizades. Firuz ( Emre Kınay ) pierde un milion de lire turcești într-o înșelătorie și îl învinovățește pe tatăl Derya, căpitanul ( Sevtap Özaltun ), pentru pierderea sa, ducând la închisoarea căpitanului. Acest lucru îi determină pe Kandemir ( Uğur Polat ), un membru al familiei Nevizade, și pe cei cinci copii ai săi, să devină con-artiști, înșelând oameni „răi” pentru a strânge bani pentru eliberarea căpitanului. Familia Nevizade începe prin mutarea pe o stradă istorică din Istanbul.

După cel de-al 29-lea episod al serialului, familia Nevizade reușește în cele din urmă să adune un milion de lire turcești, suficient pentru a-l elibera pe căpitan. Cu toate acestea, necunoscută de ei, una dintre escrocheriile lor a fost înregistrată de un fost prieten de familie, Firuz. În loc să fie expusă de Firuz, familia este șantajată să lucreze pentru Firuz și continuă să înșele oamenii. 

 

Serialul este preluat si tradus de Mery Dehne

 

 

 

Episodul 1

https://ok.ru/video/2370534640346

 

Episodul 2

https://ok.ru/video/2386343168730

 

Episodul  3

 

#1

mda, scuze,iata ca unii are treaba, e luni..vezi, educatia..bravo,, un serial nou turcesc excelent, o sa aibe succes,  ma rog, o fi mexican, coreean, dar, sigur, merita....

Johnny1
#2

Episodul 2

https://ok.ru/video/2386343168730