MunshiR
#0

Frumoasa Victoria (Sonya Smith) suferă de 20 de ani din cauza unei nedreptăți și așteaptă momentul oportun să se răzbune. Pe când era o adolescentă naivă a fost înșelată și sedusă de Gonzalo Montero (Sebastián Ligarde), fiul lui don Gregorio (Guillermo Murria), stăpânul nemilos al moșiei unde ea lucra. A rămas însărcinată, dar copilul nu s-a născut din cauza lui Gladis, (Karen Sentíes) furioasa soție a lui Gonzalo. De atunci, Victoria, care în acea vreme era cunoscută sub numele de Luisa, nu s-a gândit decât la răzbunarea împotriva familiei Montero. Vrea ca ei să plătească pentru suferința pe care i-au pricinuit-o.

Acum, o femeie matură și foarte bogată, Luisa / Victoria se întoarce în Florida împreună cu fiica ei adoptivă cu scopul de a se răzbuna. Începe prin a se angaja la moșia familiei Montero, unde Gonzalo, Gladis și Don Gregorio sunt foarte intrigați de asemănarea existentă între noua angajată și femeia din trecut pe care au preferat să o dea uitării.

Cu toate acestea, răzbunarea Victoriei nu va fi atât de ușoară pentru că nu a ținut seama că iubirea ar putea apărea din nou în viața ei. Se îndrăgostește de Diego (Gabriel Porras), vecinul familiei Montero. Iar el, deși pare dur, este un om îndurerat care are nevoie de multă afecțiune.

Lucrurile se complică atunci când Carolina (Mariana Torres), fiica adoptivă a Victoriei, se îndrăgostește de Alejandro, fiul lui Gonzalo Montero. Victoria își dă seama că pentru a fi cu adevărat fericită și ea și fiica ei, trebuie să uite de planurile de răzbunare, cu toate că nu poate uita suferința pricinuită. Cine va câștiga? Dorința de răzbunare sau puterea iubirii? (cinemagia)

 

 

 

 

Episodul 1

https://ok.ru/video/3612897905234

 

Episodul 2

https://ok.ru/video/3996221901394

 

Episodul 3

 

 

AnnaE
#1

Razbunarea Victoriei

Episodul 2

https://ok.ru/video/3996221901394